Jos tällä viikolla näyttää (entistä enemmän) siltä että ylläni on vähän mitä sattuu, se johtuu siitä että minulla on enää pari hassua vaatetta Tampereella jäljellä. Sama pätee kenkiin, vein jo viime viikolla melkein kaikki kengät talolle. On muuten hieman orpo olo kun ympärillä ei hetkellisesti olekaan rakkaita korkojani. Olen niin tottunut siihen että vaatehuoneessa on värikäs kenkärivistö mistä valita päivän klopottimet.Jätin Tampereelle perustennareiden lisäksi piristyksekseni keltaiset Vagabondin rusettiballerinat ja Minna Parikan mustavalkoiset kisunkorvaloaferit, joten ehkä näillä nipinnapin selviän perjantaihin asti ;)

Kommentit (1)

Nasu
1/1 | 

IHANAT kengät, tosi pirteät:) täällä ruudun toisella puolellakin odotellaan jo kovasti perjantaita että nähdään talo kokonaisuudessaan:p onnea uuteen kotiin! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011