Mikä olisi kenkäfriikin unelmaprojekti. Mietitääs.... tietenkin siihen liittyisi kengät. Ja tottakai myös uniikkius. Vähän korkoa ja ehkä kiiltonahkaa. Yksi kappale korkkarihullua bloggaria ja sitten se tärkein, eli toteutukseen kenkäsuunnittelija / -valmistaja, jolla on itkettävän upeita visioita. Näistä on seuraava projekti tehty:

l3

Ette usko, kuinka epäuskoisena luin Herra Mäensivun kirjoittamaa sähköpostia, jossa hän kysäisi kiinnostaisiko minua tehdä yhteistyönä kengät. Minulle. Mittojen mukaan. Voin vannoa, että vastaus lähti aika salamana takaisin KYLLÄ! Olin seurannut Mäensivu Bottier -blogia sen alkuajoista asti, huokaillut upeille kenkämalleille ja ihmetellyt suurella mielenkiinnolla kenkien valmistuksesta kertovia postauksia. Otso on kenkäbloggari sanan oikeassa merkityksessä.

l6

Kutsuin tulevan Master Shoemakerin Tampereelle ja kodin hengetär Sakun keittäessä meille kahveeta, tutustuin kenkämaailmaan astetta tarkemmin. Ihmettelin lestejä, irtokorkoja, jalastani otettiin mittoja ja samalla pääsin pitämään kunnon kyselytunnin kenkien valmistuksesta. Halusin tottakai osallistua materiaalikustannuksiin, mm. nämä lestikaunokaiset on tilattu ihan minua varten.

l1

(Logokuvat nyysitty Bottierin puolelta)


l4

l4

Mittojen ottaminen oli jännää. Minkä kokoinen jalka minulla virallisesti oli? Mitaltaan kuulemma periaatteessa 38 (!), mutta kenkä tarvitsee tottakai liikkumavaraa, eli 39/40 on bueno.

Tähän väliin voin todeta, että olen todella valinnut alani väärin... minun pitäisi työskennellä kenkien kanssa :D intoni ja draivini töihin olisi ehtymätön!


l5

l5


f9

f9

Mitä seuraavaksi? Päädyimme ensimmäisen kuvan saappaaseen, eli sitä lähdetään toteuttamaan. Voitte seurata kenkien valmistusta Mäensivu Bottierin tontilta tarkemmin, minä raportoin seuraavan kerran ensimmäisestä sovituksesta. Sanoinko jo miten mahtava juttu tämä on? MAHTAVA!

Kommentit (16)

LauraL
2/16 | 

Eikä! WAU! Vitsit miten epistä! Kelpais kyllä mullekin. Tosin vois hyvin äkkiä tulla valinnan vaikeus, että minkälaiset kengät sitä oikein haluais.

5/16 | 

Jalkineala paras ala, harmi että kyseinen lopetetaan nyt Tampereelta :(

Opiskelen vikaa vuotta, saan tehdä itselleni kenkiä ihan täyspäiväisesti :D Unelmahommaa.

Mutta onnea, näyttävät kyllä ihan sulta nuo kengät!

7/16 | 

Jeeeee upeeta! onneks olkoon uudesta projektista :] Saako kysyä, millä alalla sä siis tällä hetkellä olitkaan?

Päivi
9/16 | 

Oho... siis mitä? O_O

*lukee tekstin monta kertaa uudestaan* Olen ehkä hieman kateellinen. Juu ihan hippasen vain..! :D

Ja juu valinnan vaikeus vois täälläkin iskeä :p

11/16 | 

Kiitos hienosta blogilinkistä! Sattuneesta syystä olen itse ollut tämän kesän kenkien valmistuksen pauloissa. Aivan upea projekti! Olen todella iloinen puolestasi!

(Olen lueskellut kirjoituksiasi jo parin vuoden ajan, melkein päivittäin, ja ajattelin vihdoin tulla esiin.)

12/16 | 

Onnittelut! Täällä on eräs vihreä kateudesta, kun pääset toteuttamaan tuollaista unelmaa, josta muut voivat vain haaveilla. Ehkä minunkin aikani koittaa vielä joskus. ;) Lottovoittoa odotellessa.

13/16 | 

Huuuhhuh, nyt menin ihan sanattomaksi.. Tapahtuuko jollekin oikeasti tällaista?? Ihan mieletöntä!

Ja täysin oikeaan osoitteeseen meni tämä tilaisuus, oot ansainnut sen :)

14/16 | 

Tilulii... tällä neitokaisella kilisee nyt päässä. Mittatilauksena suunnitellut ja valmistetut kengät ovat olleet haaveeni jo vuosia mutta budjetti ei vaan anna myöden semmoiseen luksukseen. Olen kateudesta vihreä! Innolla odotan miten projekti etenee.

Jemina
15/16 | 

Nyt kyllä Otso on osannut valita juuri oikean ihmisen yhteistyöhön! Ihana projekti ja tosi mielenkiintoista seurata tän kehittymistä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011