En usko että pystyn enää katsomaan oman joukkueeni pelaamista ilman sydäriä, oli sen verran kuumottava peli taas kerran. Aivan käsittämätöntä millainen raivohu... intensiivinen eläytyjä meikästä löytyy kun kyseessä on laji joka oikeasti kiinnostaa ja jonka kaikki nippelisäännöt osaa unissaankin. Tampere voitti tällä kertaa Turun, mutta melko tasapisteissä mentiin koko pelin ajan eli se oli puhdasta sydäriä koko pari tuntinen. Pystyi jopa unohtamaan sen että Varissuon jäähalli oli (ylläri ylläri) jääkylmä ja mukaan otettu viltti tuli erittäin tarpeeseen.


Muuten viikonloppu onkin kulunut Nöpön seuraneitinä ja Skinsiä katsellessa. Valitsin tälle selkävamma-ajalle Netflixistä jonkun vaan sarjan jossa on tarpeeksi tuotantokausia ja randomilla otin Skinsin. Olipa aika ylläri että sarja oli brittiläinen, olin jotenkin mieltänyt sen jenkiksi eikä se ollut kiinnostanut oikeastaan pätkääkään. Jenkkisarjat usein kompastuvat liian kliiniseen ja silkoiseen meininkiin, siinä missä brittinäyttelijöissä on paljon enemmän rosoa. Sarja on tavallaan ihan viihdyttävä (jos nyt voi sitä huumekohellusta pitää viihteenä sanan varsinaisessa merkityksessä), mutta eniten kiehtoo täysin kajahtaneet henkilöhahmot. Saan melkein fyysisesti näppylöitä kun joku käyttäytyy sarjassa täysin holtittomasti ja sisäinen kontrollifriikkini herää samantien. Haluaisin laittaa kyseisen ihmisen ja hänen elämänsä heti järjestykseen :D tätä on vaikea selittää oikeastaan, koska en ole muuten sen suurempi järjestyksen ystävä. Vähän kuin että jos näen jonkun kiikkuvan edes 10cm maasta kaiteen alareunalla, tunnen pakonomaista tarvetta nyppästä kyseinen henkilö takaisin maahan ettei vain tapahdu mitään. Minä, joka harrastan roller derbyä.

Kommentit (5)

1/5 | 

Skins on ihan paras! Hahmot tekee sen sarjan, jotenkin niin övereitä, mutta jokaisen tuotantokauden jälkeen huomaa, että niihin on kasvanut tunneside. :D

Annina
2/5 | 

Oli jännittävää! Vielä ennen kahta viimeistä jamia oisi voinu käydä kumminpäin vaan. Terkut Pinssitytöltä :D

lion
3/5 | 

Voi skins! Tuli katteltua sillon ku Suomessa näytettiin alko, pari vuotta (vai kuinkahan kauan jo..). Ja brittiversiota tietysti. Just tarkistin että sarjastahan on jenkkiversio, mutta en oo kyllä sitä kattonu ikinä

Annika
5/5 | 

Skinsin jälkeen kannattaa siirtyä Misfitsiin, jos et sitä ole vielä katsonut. Löytyy myös Netflixistä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012