Oletteko kuulleet Olivian ja Dreamdon yhteisprojektista, jonka tarkoituksena on kannustaa jokaista järkkäämään pieni seminaari 28. helmikuuta? Doday on vähän kuin Ravintolapäivä, mutta ideana on työstää unelmia.

"Doday on seminaarien tupperware. Yksi ihminen kutsuu kotiinsa tai lähikahvilaan joukon ystäviä ja yhden puhujan, ihmisen joka on tehnyt jotain mielenkiintoista. Kiertänyt maailman, muuttanut maalle, opetellut uuden taidon. Suurta tai pientä, jotain mistä muut haluavat kuulla. Tunnet monta tällaista ihmistä. Hän puhuu hetken siitä, mitä ja miten hän sen teki. Sen jälkeen muut kertovat, mitä he haluaisivat itse tehdä ja sitoutuvat ottamaan ensimmäisen askeleen. Siinä kaikki."
Lue aiheesta lisää, innostu ja järjestä oma pieni Doday seminaarisi: KLIK! Tai tutustu avoimiin seminaareihin ja osallistu: KLIK!

Kommentit (10)

iiii
1/10 | 

Joo, mäkin lukisin tätä blogia ihan varmasti! Eli laita nyt vain Bloggerissa blogi pystyyn (ei oikeasti ole vaikeata!) ja sitten linkki tänne. :)

IrmaG
3/10 | 

Kerrankin todella harmittaa, etten ole Suomessa helmikuussa. Olisin mieluusti pitänyt miniseminaaria aiheesta miten ihmisiä varsin perusteettomasti Suomessa lannistetaan, ja mitä kaikkea voi tapahtua kun vihdoin uskaltaa antaa piut paut ahtaille raameille ja alkaa elää omaa elämäänsä...

Agatha
4/10 | 

Helpoiten bloggaamisessa pääsee alkuun perustamalla blogin johonkin netin ilmaisista blogipalveluista, esim. Blogger tai Wordpress on toimivia ja suosittuja.

Blogin luominen näissä palveluissa on helppoa, varsinkin jos ei halua säätää loputtomiin ulkoasun kanssa, ja sen jälkeen vaan kirjoittelemaan. Myös kuvien lisääminen on yksiselitteistä. Eli elä suotta ujostele tuota teknistä puolta ainakaan.

Kattis
7/10 | 

Kaverini ehdotti myös että pitäisin blogia siitä. Mulla on melko pieni vaatevarasto, ja tiedossa muun muassa Australian matkaa joten vaateostolakko joutuu kyllä vuoden aikana koetukselle. Blogimaailma on mulle tosi vieras, joten tarttisin siihen alkuopetusta. En nimittäin yhtään tiedä miten pääsisin alkuun.

Kattis
10/10 | 

Ajattelin järkyttää muotibloggaria kertomalla omasta projektistani. Aion olla vuoden ajan ostamatta yhtään vaatetta. En osta edes uusia sukkahousuja, ellei jossain vaiheessa ole vain yhdet jäljellä mutta nekin hajoamassa. Sit voin ostaa tilalle uudet, mutta muuten en siis osta vuoteen mitään vaatekappaletta, en yhtäkään kenkäparia, en laukkuja enkä koruja. Voin sit ilmoitella miten kävi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu