Ei uskoisi, että aikuinen nainen voi kokea näin paljon epävarmuutta yhden ainoan kuosin kanssa. Vaate on vain kangasta, eikä sillä pitäisi olla mitään tekoa itsevarmuuden kanssa. Ja kuitenkin jokainen ikinä vaatteita käyttänyt tasan tietää, että yhteen ommellut kangaspalaset ilman muuta vaikuttavat omaan oloon.  

Leopardikuosi on kyllä melkoinen. Pidän siitä ihan valtavasti, mutta mikä ihme on, etten osaa olla siinä luontevasti! Korjaan, joskus osaan joskus en. Näiden kuvien ottamisen aikaan olin vahvasti epämukavuusalueella koko päivän, vaikka aamulla kuvittelin olevani täysin omassa mukavuusboxissani vintagetyylin puolella. Onneksi alla oli musta perusmekko, joten olo oli vain ulkona liikkuessa. 

Tässä ei ole mitään järkeä, sillä voin ihan sujuvasti pukeutua vaikka kirkkaanvihreään paljettimekkoon ja punaisiin cowboysaappaisiin vailla pienintäkään epävarmuuden tunnetta! 

Nuo liiallisen itsetietoisuuden päivät ovat todella ärsyttäviä, eivätkä ne näköjään katso ikää tai kokemusta. Silloin pitäisi vain ymmärtää vetää iso jättivillapaita ylle, pipo päähän ja prätkäsaappaat jalkaan. Kas niin katoaa tapettiin täällä lokakuisessa Suomessa :D

Se on sitten perjantai ja 13. päivä. Yritetään selvitä päivästä kunnialla!

Kommentit (5)

Aba
1/5 | 

En selvinnyt,kommelluksitta tästä päivästä...lämäsin mikrokuvun hellan levyn päälle joka oli juuri ollut päällä...morjens mikä käry...

Hyvää vkloppua sinne.

Vierailija
2/5 | 

Eikö ole sähköinen tuo takki kun taisi olla täyttä polyesteriä? Sen vuoksi jäi minulta kauppaan.

Uusiatuulia
Liittynyt15.4.2014
3/5 | 

Jos jokin vaate tai sen väri, kuosi, malli, materiaali tms. ei vaan tunnu omalta, silloin kannattaa mielestäni ehkä unohtaa koko juttu. Takki näyttää kyllä ihan hyvältä, mutta jos olo siinä on jotenkin epämukava, niin...  Edinburghista löytämäsi juhlatakki on todella hieno ja kuin tehty sinulle - siinä kissakuosissa et voi olla viihtymättä.

Vierailija

Sama täällä. Minusta on hölmöä käyttää väkisin vaatteita, joissa ei viihdy. Toki vaihtelu virkistää ja kannattaa välillä kokeilla jotain, mitä ei yleensä valitsisi. Sen sijaan jos joutuu pakottautumaan johonkin asuun, niin sitä ei vaan ole järkeä käyttää.

Sande
4/5 | 

Tunnistan niiin tuon tunteen leopardin kanssa; näyttää kaupassa ja vielä kaapissakin (tai muiden, kuten noissa kuvissa sun päällä) todella hyvälle, muttei tunnu enää päällä yhtään omalta. Liekö se johtuu tuosta leopardin värityksestä, joka on samaan aikaa "bold", mutta ruskean ja beigen värikartta ei vaan kaikessa klassisuudessaan natsaa..?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010