Ruudullinen bloggari täällä taas. Ruudut ja syksy ne yhteen soppii vai miten se ny oli. Oikeastaan tämä tsiljoona kertaa blogissakin nähty vanha Crockerin mekko sopii ihan milloin tahansa. Ja ilmeet senkus paranee kerta kerralta. Ootteko nyt ihan varmoja, ettei minun olisi sittenkin parempi tuijotella varpaitani ;D

ruutumekko

m2

Myyränväriset mokkasaappaat ovat sellaiset, jotka minun oli tarkoitus palauttaa liian löysän varren vuoksi aikoinaan, mutta kanan muistista kärsii rahapussi ja nyt ei auta kuin purra hammasta ja keksiä käyttöä löysävartisille saappaille prkl. Ja minähän keksin, en myönnä virheostosta puhtaan unohduksen takia. En. Saattepa nähdä.

Mutta nyt tekemään ruisvegehamppareita. Sellaisia, joilla saan hymyn jopa T-Rexin Sakun naamalle. Eli ne ovat ihan tajuttoman herkullisia!

Kommentit (33)

Sandra
1/33 | 

Ostan itse talveksi usein löysävartiset saappaat, koska rakastan kun niihin saa laitettua reilusti ylipolven ylettyvät villasukat! Lämmittävät mukavasti ja ovat söpöt! Käsityönähän ne on toki tehtävä, että saa haluamansa pituiset.. Terv. Villasukka-fani!^^

Jenni
3/33 | 

Hei sähän oot ostanut kenkiä tuolta irregular choisesta? Osaatko sanoa että miten oikeassa noi kenkien koot on? Eli jos olis vaikka 39 jalka ni kannattaako ostaa ne 39, 38 vai 40. :)

millimolli
10/33 | 

Muaki kiinnostaa mitä sun ruisvegehampparit sisältää! Ja hei löysävartisiin kenkiin mahtuu esim. säärystimet hyisillä keleillä mukaan!

sipi
16/33 | 

HEI APUA mitä on käyny ku sä tuut jo mun uniikin ! :D
näin unta et tulit mun kouluun (peruskoulu) kertomaan bloggaamisesta. Katoin sua sillee hymyillen ja sulla oli tosi kylmä ja muutenkin tosi ilkeen näkönen ilme :D !

17/33 | 

Nauruhermot pamahti ihan totaalisesti T Rex - Saku-mielleyhtymälle :'DD Siis, Saku T Rexinä! xDDD

(Haluaisin huomauttaa että kärsin tätä kirjoittaessani vakavasta univajeesta.)

Maija
19/33 | 

No hmph! Myyt en tietysti mulle! Jos myyt voin tarjota pullakahvit kaupanpäälle :D
Ok, voin tarjota muutenkin. Tylsä viikko, make on saksassa...

Ciara
20/33 | 

Tai voithan laittaa saappaat kiertoon jollekin paksupohkeisemmalle, jolle taasen on lähes mahdotonta löytää kivat saappaat joiden varsi vielä jäisi löysäksi....? ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013