Jatkojohdot, nuo (lähes) joka kodin esteettinen ongelma. Edellisessä asunnossamme meillä oli niin vähän pistorasioita per huone, että lähes aina oli pakko turvautua jatkojohtoihin. Etenkin jos ei halunnut suunnitella sisustusta pistorasioiden mukaiseksi. Täällä talolla taas on melkein hämmentävän hyvä tilanne sähkön suhteen, sillä seinillä on erilliset pistorasiat jopa jokaisen ikkunan yläreunassa! En keksi noille paikoille mitään muuta käyttötarkoitusta kuin jouluvalot? Joka tapauksessa, me olemme pitkälti voineet sanoa heipat jatkoroikkarumballe muutamaa paikkaa lukuun ottamatta.

Kun poikkesimme lauantaina Tampereella Suvi-Vintagessa, sain kunnon ahaa-elämyksen iskiessäni Tallipihan putiikeissa silmäni mintunvihreään Johtoi-jatkojohtoon. Jatkojohtokin voi olla nätti, wow! Puolitoistametrinen roikka maksoi 11 euroa ja on jokseenkin kivemman näköinen kuin se perinteinen valkoinen.
Tällaisia pienten asioiden huomioon ottamista käytännöllisissä sisustustavaroissa arvostan. Jatkojohdon ei ole pakko vain ajaa asiansa, vaan se voi olla myös hieno, se voi toimia jopa sisustuselementtinä. Johtoi on suomalainen yritys, jonka nettisivuilta löysin lauseen "Mitä ei voi piilottaa, sitä pitää korostaa!"

Justiinsa niin.

Kommentit (15)

3/15 | 

Noita värikkäitä jatkojohtoja olen katsellut jo pidemmän aikaa sillä silmällä :D Itse tykkäisin vielä enemmän vanhan tyylisistä tekstiilipäällysteisistä jatkojohdoista (kuten silitysraudoissa yleensä, mutta värikkäämpinä toki). Niiden esiinmarssia odotellen... muistelisin että Parolan asemalla oli joskus vinkkinä että sähköjohdon voi itse päällystää neulomalla sellaista ohutta neulosputkea ns. neulenukella. Sekin vinkki on vielä testaamatta...

7/15 | 

Mä kattelin noita viimeksi, kun käytiin Tampereella ja pyörähdettiin Verkkokauppa.comissa. Noi on niin herkullisen värisiä, pinkki on mun lemppari.

heisi
8/15 | 

Vielä, kun noihin värillisiin jatkojohtoihin saisi katkaisimen... Se on mulla ehdoton, että saa yhdestä katkaisimesta kaikki laitteet nukkumatilasta sammuksiin.

Minna
9/15 | 

Ei liity johtoihin niinkuin mitenkään, mutta huomasin, että Palsanmäen huutokaupassa on ensi perjantaina sinua kiinnostavia tavaroita. Niillä on kotisivuillaan kuvia ja etänäkin voi ostaa, eli älä säikähdä välimatkaa. (Ja tuolla paljon käyneenä tiedän, että nuo tavarat tuppaavat menemään tuolla halvemmalla kuin yleensä muualla)

Mate
10/15 | 

samasta syystä tykkään hirveesti niistä Ivana Helsingin palovaroittimista ja sammutuspeitteistä, kiva että nekin näyttää nätille :)

A
11/15 | 

Tori-sivustolla huomasin myytävän vihertäviä puisia antiikkihuonekaluja (tai uustuotantoa), pöytä ja vitriini. Pirkanmaan osastolla, eivät ole siis minulla myynnissä.

Magritte
12/15 | 

Ehkä ne pistorasiat ikkunoiden yläpuolella ovat ikkunavalaisimia varten? Käsittääkseni Ruotsista peräisin oleva ilmiö. Ottaisin omaan kotiin, jos olisi ne pistorasiat :).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012