Kävin tartuttamassa Viialassa isukille flunssaa eilen, noin niinkuin isänpäivän kunniaksi. Ei vaan, toivottavasti tämä nuhis ei ole enää tarttuvassa tilassa. Tässä samalla yksi niistä harvoista matkalta shoppaamistani jutuista eli epäsymmetrinen hame, jonka nappasin lentokentän Zarasta. Ovat muuten hieman vaarallisia nuo lentokenttien putiikit, kun joutuu tappamaan aikaa monta tuntia lentojen välillä!


d7

d7

Huomaa eräs utelias linssilude karvakuono vyötärön paikkeilla :D


d6

d6


d5

d5

Harmaa megamyssy on ostettu eurolla Fidalta, ilmeisesti joku yhtä lahjakas neuloja kuin minä on vähän neulonut myssyä. Sen sisälle nimittäin mahtuisi noin kolme päätä. Mutta minun tarkoituksiini jättimyssy on vallan loistava, siitä ei tule rajaa otsikseen ja hiukset mahtuvat tarvittaessa sen sisälle kokonaan.

Myssystä tulee auttamatta mieleen oma surkea yritys yläasteella, kun rättikässässä oli pakko neuloa villapaita. Sain aikaan säälittävän tilkun joustoneuletta, joka venyi ja vanui ihan rajattomasti. Tämä 20 sentin ihme tapahtui siinä ajassa, kun luokkatoverit neuloivat villapaidan, ja seuraksi vielä lapaset ja sukat. I really suck neulomisessa!

Kommentit (18)

Peps
1/18 | 

Hah, ihana toi koira tuolla takana!

Mäkin oon aika surkee neulomisessa. Neuloin kans yläasteella koulussa villapaitaa samasta langasta mistä yks toinen tyttö. Sit se lanka loppu koko koulusta ja opettaja päätti et mä puran sen mun tekeleen ja annan ne langat sille tytölle, joka oli villapaidassaan pidemmällä sen sijaan et se ois tilannu lankaa lisää... Tein sit kai jotkut surkeet lapaset ja mua vitutti.

Eilen just mun kundikaveri ihmetteli mun nukkekodissa olevaa pientä harmaata löysää villaneliötä. Melkein loukkaantuneena sanoin, et hei, toi on nukkekotilaisten villapeitto! En tajuu miten se ei voinu tajuta sitä!

Mary
3/18 | 

Mä osaan ehkä vähän neuloa, sukkia ja kaulaliinoja.. and that's it... Mutta ompeleminen, se on sitä mitä mä haluaisin osata, mutta ei :(

sonia
4/18 | 

Voin lohduttaa että täällä ei osattu neuloa vielä kolmisen vuotta sitten ollenkaan. Nyt oon lankakaupassa töissä :'D

Tuuli
5/18 | 

Ite rakastan neulomista ja villapaidat menee, mut koska en jaksa tehä ikinä ah-niin-ärsyttäviä mallitilkkuja, tai seurata mitään ohjetta nii mun pipoista on tähän mennessä aina tullu vähän väärän kokosia :D

Neulomisesta puheen ollen onko sulla vielä se Zaran jättineuleviitta/huivi? Olisko ihan jäätävä vaiva räpsiä siitä muutama havainnollistava kuva? Pikkasen nimittäin houkuttelis neuloa itellekin sellanen:)

hanne
6/18 | 

Niin täydellinen asu! Rakastan liilan ja harmaan yhdistelmää, ja lisäksi olet yhdistellyt ihania muotoja ja materiaaleja! <3

noora
7/18 | 

Neulominen olisi periaatteessa kivaa puuhaa. Harmi vaan että oon totaalinen mämmikoura, enkä vaan osaa. Olin käsitöissä äärimmäisen hidas neulomaan ja mikään ei koskaan onnistunut. Luojan kiitos ei tarvinnu mitään paitoja neuloa, mutta rumat lapaset sain aikaan (toisesta purkautui peukalo heti) ja villasukat sain valmiiksi paaaaaaaaaljon myöhemmin kuin muut (niin ja toinen sukka lähti heti purkautumaan varpaista) :D Enää en ees osaisi neuloa. Ehkä vois vähän kerrata, hahah. Ompelemisessa olin sentään vähän parempi, tosin siinäkin olin hidas ja en ymmärtänyt kaavoista ja ohjeista omatoimisesti mitään. Olis se kivaa olla taitava käsistään mut kaikkea ei voi saada. :)

Perhonen
9/18 | 

Oho, en olisi uskonut susta eli hyvästä ompelijasta, munlaistani neulojaa. :D Mutta toisaalta mielummin osaisin minäkin ommella kuin neuloa, se on paljon monikäyttöisempi taito. Näistä käsistä ei synny mitään käyttökelpoista tai edes paikattua tekstiiliä. :D

Saitko kuitenkin rättikässästä hyvän numeron loistavien ompelutaitojesi ansiosta?

Sofia
10/18 | 

ompa kivanväriset noi sun kenkäs! :D Osaisimpa mäki käyttää noin räikeen värisii kenkii :))

h_eidi
13/18 | 

Oon miettinyt jo tovin, että jokohan uskaltaisi kokeilla käsitöitä mm. neulomista uudelleen kouluaikojen traumojen jälkeen. Meillä kun numerot annettiin pärstäkertoimen mukaan eikä sen mukaan miltä se työ oikeasti näytti (pieni paikkakunta, yllättäen mm. erään opettajan lapsi sai aina 9 tai 10 vaikka olisi minkälainen räpellys työ ollut). Ei mahtunut oikeustajuun silloin(kaan), joten meni maku koko oppiaineesta enkä pakollisten kässätuntien jälkeen ole juuri muuta tehnyt kuin napin neulonut paikoilleen :).

Christina
14/18 | 

Tosi ihana tuo hameen epäsymmetrinen malli. :)

Haha, ja ihana linssilude taustalla! :)

Outi
18/18 | 

Whoaaa toi harmaa hame on aika täydellinen O__O JUST joku tuon tyylinen mulla on ollut mielessä jo jonkin aikaa mutta eipä ole (tietenkään) tullut Suomen kaupoissa vastaan :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012