Nyt alkaa olla sellaiset lämpötilat että tekee mieli kääriytyä neuleisiin päästä varpaisiin. Ivana Helsingin Copper Chain -malliston lempparini on niin kuuma, että sitä ei paljon aikaisemmin vuodesta voi käyttääkään tai se toimii enemmän kokovartalo sauna beltinä.


Voisin kääriytyä tähän vaatekappaleeseen vaikka joka päivä. Tosin kun yhdistää tämän neuleen ja erään 6 kiloisen eläväisen lämpöpatterin niin viileitä aamuja lukuunottamatta tulee hiki, joten takan lämpiämisen jälkeen on jo pakko keventää.Näkyy olevan samaa neulemallia tarjolla Ivanan tämänkin vuoden neulevalikoimassa enkä yhtään ihmettele, jättikokoinen mekonkin virkaa toimittava lämmin vaatekappale on suht tarpeellinen Suomessa.

Se on marraskuu sitten. Joko saa alkaa hössöttämään joulusta :D

Kommentit (4)

Susanna
1/4 | 

KYLLÄ! Siis voi hössöttää joulusta. Just roudasin äidin luota omaan kotiin olkipukkeja, puutonttuja ja vanhoja kuusenkoristeita. Tuossa ne nyt vielä maltillisesti odottaa pussissa, mutta en malta odottaa, että voin laittaa ne esille! Joulumenu on jo kovasti mietinnässä. ;)

2/4 | 

ha! just kysyin miäheltä pari päivää sitten että koska saa ruveta kuuntelemaan joululauluja? ja joko pistetään jouluvalot ulos? ja koska pystytetään kuusi? :D
hyvä tietää, etten ole yksin ajoissa.

mipsi
4/4 | 

Hei! Mitä materiaalia tuo sinun neuleesi on? Etsin jotain vastaavaa mutta ei oikein tahdo löytyä muutakun akryyli/polyester-akselilla :P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011