Kirppistuuria pitkästä aikaa myös vaaterintamalla. En tosin ole ehtinyt pitkään aikaan edes kiertämään lempparikirppujani, mutta kyllä kannatti pikaisesti piipahtaa SPR:n Kontissa Lielahdessa kun sille suunnalle oli asiaa muutenkin. Sattui eteen villakangasviitta, joka on kerrankin riittävän pitkä ja muhkea käytettäväksi ulkona talvella. Olen sovitellut kaupoissa viittoja vaikka kuinka paljon, mutta joutunut aina toteamaan että niillä ei ole käytännöllisyyden kanssa mitään tekemistä. Lähinnä Suomen talvessa siis, Espanjassa toimii varmasti ihan hyvin.

Löytämäni viitta on niin painava, että en tiedä mitä kiviä sen vuoren alle on piilotettu. Mutta ainakin lämmittää ja laskeutuu todella kauniisti, ja materiaali tuntuu hyvältä. Olen ehkä eniten fiiliksissä tästä pituudesta, sillä 178cm pitkän ei todellakaan ole helppo löytää oikean kokoisia vaatteita.

Harmaan kanssa sopii hyvin kaikki kirkkaat asusteet, joten sitä on helppo piristää värikkäillä huiveilla, hatuilla, käsineillä ja kengillä. Kaikkia edellä mainittuja minulta löytyykin jo, joten tämä viitta istuu garderobiini heti. Viitta on helppo pukea fiiliksen mukaan joko moderniksi asukokonaisuudeksi, tai stailata se vahvasti vintagen suuntaan. Monikäyttöisyys on tällaiselle tuuliviiripukeutujalle pop.

Kommentit (7)

Kaisu
1/7 | 

Vanhempieni vintiltä löytyisi yksi villakangasviitta. Saattaa jopa olla äitini itse ompelema. Jostain syystä en ole tullut viittaa edes sovittaneeksi. Ajatellut vain, ettei se varmaan sovi minulle tai vähintäänkin että se on epäkäytännöllinen. Mutta nyt täytyy kyllä miettiä asiaa uudestaan. Viittasi nimittäin näyttää tosi hienolta.

Amaalia
5/7 | 

Ja viitan allehan saa piiloon vaikka kevytuntuvatakin, jotta varmasti tarkenee :D. Hyvä löytö! Itselle ei istuisi varmaankaan vähän muhkeammien muotojen ansiosta :( näyttäisin varmaan muumien möröltä viitassa :D. Tyydyn siis kevyisiin (=lyhyempiin ja kapeampiin) syyssään viittoihin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012