En ole pitkään aikaan innostunut meikeistä, vaan jumittanut sitkeästi vanhoissa tutuissa. I Love Me -messuille lähdin kuitenkin sillä mielellä, että nyt pitää löytää jokin piristävä värimeikki neutraalien ruskean sävyjen rinnalle. Enpä osannut odottaa, että sellainen löytyisi Cybershopin standilta!

Myyjättärillä oli taidokkaat, aavistuksen kimaltavat luomivärit, jotka oli toteutettu JD Glow -luomiväreillä. Paras mahdollinen "myyntipuhe" on käyttää itse myymäänsä tuotetta, ja näyttää siinä upealta :D

Värivaihtoehtoja JD Glown luomivärinapeista löytyi muutamia, joista Starluster oli ehdottomasti minun juttuni. Persikansävyinen, kullankimalteinen ja voimakaspigmenttinen väri oli sopivan neutraali, mutta kuitenkin näyttävä. Todella vaikeaa saada sävyä ja kimallusta tallentumaan kameraan oikein:

Cybershopin myyjä kertoi, että sarjan takana on amerikkalainen naiskaksikko eli kyseessä on pieni brändi.

Maailman helpoin juhlameikki (tai arkimeikki) syntyy levittämällä hohtavaa luomiväriä koko luomelle. Voimakas helmiäissävy levittyy niin helposti, ettei sitä tarvitse edes häivyttää. Sitten vähän rajausta ja ripsaria, ja se on siinä. Erityisen kiva sävy tämä persikka on tummanpunaisten tai -violettien huulipunien parina. 

Upean värin lisäksi paras juttu tässä oli ehdottomasti luomivärin kestävyys. Nämä kuvat on otettu päivän päätteeksi, kun olen jo viuhtonut yli 8 tuntia menemään. Pysyvyys on ihan omaa luokkaansa, edes tuo kullanhohto ei lähtenyt häviämään päivän aikana. En muista että mikään luomivärini olisi tähän mennessä pysynyt näin virheettömänä. 

Ainoa miinus siitä, että kultahippusia siirtyi päivän aikana mustan rajauksen päälle. Se ei sinänsä haittaa, vaan saattaa näyttää jopa hienolta, mutta jos haluaa mustan säilyvän mustana, niin siinä tapauksessa pieni miinus. 

Luomivärinapin hinta: 12 euroa. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010