Olipa aikamoinen hetki kun zoomasin silmäni Jenni Haukion käsilaukkuun (tsekkaa kuva Iltiksen sivuilta). Jotain tuttua ehkä?Jos Jennin kädessä on tämä sama laukku kuin minulla, se on Olivia-lehden tilaajalahja parin vuoden takaa, ja Ivana Helsingin käsialaa. En tosin tiedä onko Ivana Helsingillä ollut omissa valikoimissaan täsmälleen samanlainen laukku, tietääkö joku? Mutta oli miten oli, Haukio tuntuu suosivan Ivana Helsinkiä Linna juhlien asuissaan :)

Kommentit (23)

S
1/23 | 

Se on tapa, että presidentin puolisoa kutsutaan valtakunnan ykkösnaiseksi, ihan yksi lysti vaikkei hänellä valtaa oiskaan =) Onhan presidentikin virka korkein mahdollinen virka Suomessa, vaikka todellista valtaa pitävät muut tahot. Liekö muuten Jenkkilästä tullut tuo sanonta presidentin puolisosta, siellä kun viljellään ahkerasti first lady -nimikettä.

2/23 | 

Katsoin myös samaa ja piti heti kaivaa tuo esille vertailun vuoksi. Löytyi edelleenkin kotoa lahjavarastosta.
Mahtavaa!

4/23 | 

Oi minä niin haluaisin tuon laukun! Harmittaa, etten tilannut Oliviaa silloin, kun sen olisi saanut.

On muuten ihan täydellisen ihana tuo kuvan asu.

Maarit
7/23 | 

Et ole tohelo tai sitten meitä on kaksi. Mulla oli tuo laukku Ilveksen itsenäisyyspäiväjuhlissa(!!) pari vuotta sitten ja sain repiä sitä koko illan niskahiuksistani :( Ketju on sittemmin hukkunut ;)

Minna S
9/23 | 

Itse myös huomasin heti tuon laukun ja mietin onko todella kyse tuosta samaisesta Ivana Helsingin sulka clutch bagistä?

11/23 | 

Huomasin saman ja postasin samasta asiasta! Eniten huvitti vielä tuo käsikoru, sellainenkin oli päälläni pari viikkoa sitten! :D jotenkin tuntee itsensä nyt tyylikkääksi... ;)

tiina
15/23 | 

Miks musta tuntuu, ettei Jennin versio ollut ihan "tilaajalahja" vaan ehkä vähän "jämäkkäämpää" tekoa... Laukku löytyy multakin käyttämättömänä.

16/23 | 

Ja on muuten samaa henkeä tuossa sinun mekossakin Haukion asun kanssa. Mielestäni maan ykkösnaiselta oikein oivallinen asuvalinta!

Helmi

Ihan OT, vähän vanhanaikaista kutsua presidentin puolisoa valtakunnan ykkösnaiseksi enää nykyisin. ;o) Eiköhän se tapa ollut syytä haudata viimeistään ensimmäisen naispresidentin jälkeen (tosin jo sitä ennenkin musta). Ei Halosenkaan puolisoa kutsuttu valtakunnan ykkösmieheksi... Sattuneesta syystä kun nykyisin naiset ovat myös korkeassa päättävässä asemassa esim. politiikassa, niin presidentin puoliso ei voi mitenkään olla valtakunnan "ykkönen" oman sukupuolensa osalta. Ei mulla muuta, enkä tätäkään kirjoittanut pahalla, on vaan häirinnyt tuon sanan käyttö jo vuosia. :o)

elisa
17/23 | 

Jep, samaa katsoin heti alkuun ja itsekseni hihittelin, että nyt on päässyt tilaajalahjalaukku hienoihin kekkereihin :)

nua
19/23 | 

Laukku on aivan ihana, mutta ketju ihan painajaismainen, vaikka kaunis onkin. Olen saanut sen tarttumaan kiinni vaikka mihin. Vai olenko vain tohelo. No omastani otin ketjun pois, koska en tarttumisen takia olisi sitä enää muuten halunnu käyttää.

Anski
20/23 | 

Multakin löytyy tuo samainen laukku kokoelmista, hih...En ole tosin vielä ehtinyt käyttämään sitä (omistan n. 200 laukkua), mutta pitänee korjata tilanne talven juhlissa. :)

pirjo Luomahaara
22/23 | 

Myisin kernaasti tuon sulkalaukkuni, koska en käytä sitä missään. On siis ns.korkkaamaton.
P

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011