Painotan teille naiset seuraavaa asiaa, do NOT jättäkö väliin Lontoossa käydessä Joe & the Juice nimistä kahvilaa. Olen ikuisesti kiitollinen kaverilleni Terhille, joka viime syksynä teki kanssani treffit kyseiseen paikkaan. Terhi oli jo silloin tietoinen tanskalaiskomistusten mehubaarista ja minullekin selvisi paikan loistavuus hyvin nopeasti, kun astelin tiskille :D


t2

t2


t3

t3

Poikaystäville paikka on helppo myydä mahtavilla sandwicheillä ja mehuilla, koska ne ihan oikeasti ovat jumalaisen herkullisia. Sakun suhteen olin ehtinyt jo tehdä emävirheen, kun edelliseltä reissulta palatessani kerroin, kuinka olin käynyt paikassa jossa oli räjähtänyt miesmallitoimisto. Mies kysyi epäilevänä että onko tämä nyt siis SE paikka. Krhm. No siis on, mutta se ruoka on oikeasti tosi hyvää ja ja... siellä on huikeasti kauniita naisia asiakkaina ja ööh.. lupaan tulla kanssasi Hootersiin joku kerta. Okei? Meni läpi :D


t5

t5

Epäluuloista huolimatta mieskään ei voi vastustaa tarjottavia, maistakaa ehdottomasti Iron Mania ja ottakaa kaveriksi avokadoleipä. Alan kuolaamaan näppikselle kun ajattelenkin! Saku söi tonnikala-avokadoleivän ja oli kuulemma herkullista sekin.


t1

t1


t4

t4

Ai missä se on? Joe & the Juice on kivenheiton päässä Oxford Streetiltä. Oxford Circukselta kääntyy Regent Streetille ja kävelee korttelin eteenpäin, ja jo näkyy pinkki logo. Eli siitä TopShopin ja Nike Townin kulmalta.

Kommentit (8)

1/8 | 

He-heei, tutunnäköinen sormus, shoppailin itse ihan vähän aikaa sitten Emmi Sulinin verkkokaupassa :) onko sullakin sävy tumma pinkki?

Mau
3/8 | 

Näitä tuoremehu ja patonkipaikkoja on kyllä ollut Londonissa jo ainakin 1990-luvun loppupuolelta lähtien ja niitä itse asiassa on ympäri kaupunkia ihan sen mukaan, missä turistit liikkuvat. Ja kyllä - nämä komeat ravintolatyöntekijät kuuluivat silloinkin konseptiin - Jesss :)

Ihan kiva, että annat vinkkejä, mutta joku voi saada tekstistäsi sen käsityksen, että tämä paikka olisi jotenkin uniikki, että vain siellä Regent Streetillä kortteli koilliseen olisi tämmöinen ihanuus. Ja toinen väärinkäsitys koskee tosiaan tätä, että idea olisi jotenkin uusi.

Tiedän, että et ole mitään sellaista väittänyt. Mutta tekstimuodossa se saattaa näyttää siltä.

Mukavaa, että teillä oli kiva reissu. Mukavaa kesän jatkoa sinne!

K

nelliina joka ei pääse kirjaut...
4/8 | 

ulrika: on juu Emmin sormus, ja se tumma pinkki, eikö ole ihana <3 tilasin violetin ja tuon pinkin, kun en osannut päättää :D

nade: ehdottomasti, tuolla on niin hyvät sapuskat <3

mau: ihan vain vinkkasin että tuo kyseinen paikka on testattu ja hyväksi todettu ja suosittelen muillekin, ja siinä se :D

5/8 | 

Kävin samaisessa paikassa Köpiksessä. Hyvät oli eväät, mut vähä turhan imelää oli se Tom Cruisen Cocktailista opittu flirtaatio! (Köpiksessä pidin enemmän Big Apple -nimisestä paikasta) Kiva silti kuulla, että noita leipiä saa muualtakin - ehkä joku päivä Suomestakin.

Chenille
6/8 | 

Kööpenhaminaan matkaavilla on myös onnea sillä kyseinen pulju löytyy myös sieltä. Löytyy Strögetin poikkeavalta sivukadulta, Kongens Nytorvin päädystä. MArjapuuron värinen talo, you can't miss it!

Jonna
7/8 | 

Joe & the Juice on yks parhaimmista löydöistä mihin oon törmännyt!
Itse kokeilin "Iron mania". Se sisälsi mansikkaa, kiwiä sekä omenaa ja oli oikein hyvää.
Vinkkinä että toi paikka löytyy myös Kööpenhaminan lentokentältä ;)

Tiu
8/8 | 

Kiitos itsellesi, kun vinkkasit tästä jo edellisen reissun jälkeen! Todettu parhaaksi jalkojenelvytyspaikaksi. Kuola virtaa kun katselee... smoothieita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013