Yhtä varmaa kuin lumen sulaminen, on myös raitojen joka keväinen hehkutus missä tahansa muotilehdessä. Raidat keksitään joka vuosi. Tai no, viime juhannuksena lumisadetta odotellessa saattoi ehkä olla sellainen tunne että Suomen kesä tosiaan on lyhyt mutta melko vähäluminen.

Tämä raitamekkoni on vanha, mutta ihana. Pidän enemmän näistä selkeistä leveistä raidoista vaatteissa, verrattuna esimerkiksi kapeaan "marimekkoraitaan". Sekin tottakai toimii (mikäpä raitakuosi ei toimisi), mutta jos pitäisi lemppareita nimetä.Oikeastaan en pidä kirkkaanpinkin yhdistämisestä mustavalkoiseen, mutta laiskotti enkä jaksanut vaihtaa laukkua. Tiedätte varmaan ne markkinoilla jo pari vuotta vahvasti jyllänneet laukunjärjestäjät eli laukun sisälle tarkoitetut pussukat joissa on sata taskua, ja ideana on nopea laukun vaihto (nosta vain pussukka tavaroineen toiseen laukkuun ja sillä selvä). En osaa käyttää omaani, minäkin hankin sellaisen reilu vuosi takaperin. Sitä paitsi laukkuni ovat niin erilaisia ja omituisen muotoisia, että niitä järjestyspussukoita pitäisi olla montaa eri kokoa ja siinä se idea sitten vesittyykin.

Kommentit (5)

1/5 | 

Näyttävätpä raidat tosiaan raikkailta, taas ;) Pinkin ja musta-valkoisen yhdistelmässä on jotain samaa kuin kelta-musta-valkoisessa. Hrr.

miija
2/5 | 

hei jos sulla on vielä se "laukunjärjestäjä" vailla käyttöä niin voisin olla kiinnostunut ostamaan sen pois :)

3/5 | 

Häh, miten joku ei voi pitää minkä-tahansa-kirkkaan-värin yhdistämisestä mustavalkoiseen?? :D Mustavalkoinenhan on paras pohja pienille väriläiskille ;)

hempertti
4/5 | 

Hetkinen, siis mikä ihmeen laukunjärjestelijä, ja miten se on mennyt multa ihan ohi? Tarviin! Kannan lähestulkoon koko omaisuutta aina mukanani, joten laukunvaihto on liian aikaavievää puuhaa.

Hupeli
5/5 | 

Mistä noita sisäpussukoita (tai mitä ne nyt ovatkaan) voisi löytää? Olen moista kaipaillut jo useamman vuoden ja eräältä käsityöläiseltä tilannutkin, vaan kun hän ei ehdi tehdä niin ilman olen yhä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu