Viime viikolla ei ollut vielä lumesta tietoakaan, joten sain vielä viimeisen kerran leikkiä syksyä. Nyt varmaan on pakko jo myöntää, että toppatakkien aika on täällä. 

Tässä syksyn viimeinen asu, jonka on vaatteiden osalta kierrätysteemainen eli sekä takki että mekko on kirppislöytöjä. Hattu on KN Collectionin vuosia vanha kaunotar ja laukku muutaman vuoden vanha löytö käsityömessuilta. Kävin tänä vuonna kässämessuilla samaisen lammastilallisen messuständillä ja hän muisti, että olin ostanut tuon laukun pari vuotta takaperin! On hienoa, että kaiken tämän nykyisen pikamuotihärdellin keskellä pienet kotimaiset toimijat pysyvät pystyssä.

Voihan loska. Sillä mennään sitten, mutta onneksi viikonloppuna alkaa joulukuu! 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Hei, kun käytät hattuja, joudutko freesailee hiuksia paljonkin vai onko hattu koko päivän töissäkin päässä? 🤔 pohtii hän, jonka hiukset littaantuu hatun alla, mutta löysä pipo vielä menettelee :) Kauniita hattuja on niin paljon!

Jep
2/4 | 

Jotenkin tosi ihana tuo ensimmäinen kuva. Ensin ajattelin että se on se hattu joka oli ihana, mutta taitaa kumminkin olla kaikkein eniten kuvan tunnelma, ilme ja asento, vaikka on asukin kyllä tosi kiva. Muodoistaan safarimainen vaikkei muuten safariin päinkään. Raikas ja jotenkin tuuletti ja virkisti mun aivoja :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010