Kun mittari näyttää aamulla +8 astetta ja ilma tuoksuu kostealta sammaleelta, voidaan kai jo aavistella syksyn tuloa. Elokuu on täydellinen teaserkuukausi tällaiselle kaltaiselleni syksyfanille! Intiaanikesäkin kyllä kelpaa, mutta ei haittaa myöskään syksyn enteet. 

Nämä ovat myös ensimmäisiä aikoja, kun aamulla tarvitsee takkia. En väännä tähän väliin vitsiä Suomen kesästä... Vanha nahkatakkini (Mango) on suosikkini vuodesta toiseen, klassikkomalli on klassikkomalli. Käy melkein kaikkien vaatteideni kanssa. Takki vain paranee vuosi vuodelta, kun se pehmenee käytössä ja saa muotoa.

Vintagehameessani ei ole tahroja, vaan se kastui, kun sukelsin aamukasteisen ruusupensaan likeltä :D

Kevyt virkattu baskeri on omiaan elokuisille aamuille. Iltapäivän auringonpaisteessa sen voi kääriä helposti käsilaukkuun. 

Ruosteenvärisen vintagehameen (kirppislöytö) parina on tässä asussa lyhyt luonnonvalkoinen pitsipaita (kirppislöytö) ja Pertti Palmrothin nilkkurit (2nd hand löytö nekin). Koko nainen on yhtä kirppislöytöä.

Upea rannekoruni on Laukon Kartanon myymälästä. Tässä kohtaa mustini pettää pahemman kerran, sillä en kuolemaksenikaan saa palautettua mieleeni korun tekijän nimeä / merkkiä. Myyjä kertoi sen olevan kreikkalaisen käsityöläisen tuotantoa. Vihreäsävyinen kuva korussa on valokuva merenpohjasta, se on jokaisessa korussa uniikki. Jos joku tietää tekijän nimen, kerro ihmeessä niin korjaan tekstin. 

Kommentit (5)

LottaLH
1/5 | 

Nyt muuten osui ja upposi; nimittäin tämä asu! Aivan huikaisevan ihana (sydänsilmäemoji tähän). Niin freesi, että ihan melkein voi jo hyvillä mielin antaa syksyn tulla :D Voisin kuvitella pukevani melkein saman asun, muunnellen asusteita vähän enemmän omaan tyyliin sopivaksi. Haaveilen tällä hetkellä syksyksi ruosteenpunaisesta mokkahameesta (inspiraatio upealta Naomi Wattsilta Netflixin Gypsy-sarjasta; kannattaa muuten tsekata, voisin vaikka veikata, että tykkäät!!), mutta tuommosen jos saisin niin en olisi yhtään pahoilla mielin..:) 

KateK.
4/5 | 

Aivan täydellinen syksylook. Itse vielä roikun kesävaatteissa tämän kuukauden, niin kauan kun tarkenee.

Saana
5/5 | 

Nngghh, en pysty sanomaan yhtä ainoaa! Minä kuulun siihen kategoriaan, että voisin pukea nuo kaikki päälle yhtä aikaa. Mieluummin överit kuin vajarit! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011