Työkaverini kysyi onko jokin erityistilaisuus kun olin kerrankin farkuilla liikenteessä. Minun tapauksessani mekko on se tavallisin arkivaate ja farkut jotain spesiaalia :D Sen verran spesiaali oli tilanne, että halusin välttämättä lähteä jäätymään trenssillä. Ajattelin että farkut lämmittävät enemmän kuin sukkikset.

Nuoret ovat kulkeneet käärityillä farkunlahkeilla koko talven mutta me tädit uskaltaudumme vasta nyt, kun mittari alkaa kohota plussan puolelle. Erityisesti jos jalassa on nilkkurit ja polvisukat. Joku raja.

Tampereella alkaa olla jo kadut ihan kuivia lumesta ja hiekatkin on jo osittain lakaistu, mutta meillä täällä toijalsbyssä taas on ihan täystalvi vielä. Näin ensimmäisen paljaskinttuisen tytönkin jo Mansessa, että kyllä se vaan taitaa niin olla että kevät on täällä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu