Meillä on perinteenä käydä siskon kanssa kaksi kertaa vuodessa alennusmyynneillä. Joulun ja juhannuksen jälkeen, jotka ovat vuoden pääsesongit. Jos tarvitsee toppahousuja, ne kannattaa tietysti ostaa vasta vuoden vaihteen jälkeen, eikä ennen joulua kun hinnat ovat katossa. Edellyttäen tietysti, että hankinnalla ei ole tulipalokiire. Naparetkelle ei kannata lähteä ilman asianmukaisia varusteita, aleista viis.

Alekaudella kannattaa pitää mielessä, että hinnat tippuvat muuallakin kuin vain ketjukaupoissa. Moni vintage- ja second hand -putiikki tekee myös tilaa rekeilleen kevättä varten. Tämä on pro vinkkini: piipahda alekaudella kaupunkisi second hand -putiikeissa. 

Saattaa nimittäin käydä niin hieno tuuri, että löytää Helga-neidin alerekistä kotimaisen JOLIERien Pretty-kääntömekon 29 eurolla. Täydellisessä kunnossa, täsmälleen omassa koossani. Mekon OVH 219 euroa.

Sama mekko, kaksi täysin erilaista lookkia!

(En ehtinyt käyttämään silitysrautaa vihreään puoleen, pahoittelut ryppyisestä kuvasta!)

Kaapistani löytyy kaksi Jolierin kääntöhametta, joista en tule luopumaan ikinä. Jolierin ideologia onkin juuri ajattomuus. Se, että vaate kestää sesongista toiseen. Vaatteet ovat usein myös monikäyttöisiä. Kääntövaatteet sopivat hyvin tähän teemaan, sillä mekkoni todella on aivan erilainen mustana ja vihreänä. Kaksi mekkoa yhden hinnalla. 

Sovittelen täällä taas kirppiskuningattaren kruunua päähäni :D

Kommentit (4)

Aada
1/4 | 

Ihana tuo mekko. Kirppislöydöt on ihan parhaita, nim. kotiutin 30e Uhana Designin huppuhuivin pari kuukautta sitten. Saatoin lähes hyppiä riemusta.

Unna_
3/4 | 

No näillä löydöillä (tämähän ei ollut eka herkku) sut voidaan TODELLAKIN kruunata kirppiskuningattareksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010