Muistatteko kun syksyllä hihkuin suomalaisen Sveta Planmanin Jolier -merkin kevään 2012 promokuvien perään? Ne olivat rakkautta ensi silmäyksellä. Siren&Lily -kääntöhamemallisto on nyt ulkona. Minä onnekas sain valita itselleni yhden kaunottaren omaksi ja samalla päädyin ostamaan toisen (röyhelöhelma tulee jälkitoimituksessa, joten palataan siihen myöhemmin).

Jolier tuli tunnetuksi Jolier ONE -nimisestä vaatekappaleesta, jonka moni varmasti tietää. Kyseisen vaatekappaleen saa puettua ylle niin monella eri tavalla, että siitä saisi aikaan melko paksun ohjekirjan. Minä yhdistin Jolierin pitkään juuri tähän kyseiseen (melko graafiseen) vaatteeseen. Kunnes ymmärsin selata Jolierin tarjontaa tarkemmin. Oh my lord mitä mekkoja ja hameita! Tämä herääminenhän tapahtui vasta viime keväänä PS:n kuvauksissa, kun ihmettelin juontaja Marjan kaunista mekkoa.

Jolier-merkin kantava idea on muunneltavuus. Vaatteet ovat joko kääntövaatteita tai niissä on muita ominaisuuksia, joiden avulla vaatetta voi muokata. Minun valitsemani hame on reversible eli kääntömallistoa, Siren black-orange.

Kokosin tähän alle samasta hameesta kolme eri asua, joissa on kaikissa käytetty samoja kenkiä, hametta ja laukkua, vain yläosa on muuttunut. Näin ehkä saatte käsityksen kuinka hitsin monikäyttöinen tuo hame oikein on.

g5-horz

Anteeksi näitä rakeisia kuvia, pimeässä sisävalaistuksessa (ilman luonnonvaloa) on tosi hankala saada säädyllistä jälkeä ilman kunnon salamaa. Mutta ei huolta, tämä hame tulee näkymään asukuvissa jatkossa pal-jon.

g1-horz

g3-horz

Mustaa ja oranssia, mustaa ja valkoista... ihan mitä ikinä päättää yläosaksi valita. Eikä varmaan tarvitse mainita kuinka paljon minuun iskee korkea naisellinen vyötärö. Huomenna pitää testata hametta arjessa eli töissä.

Ps. tämän kanssa voin ottaa anytime vastaan haasteen yksi viikko - yksi hame ;)

Kommentit (22)

nnnn
2/22 | 

Ihana hame!! En osaa valita näistä toteutetuista asuista lempparia, kun ne kaikki ovat ihan älyttömän upeita. Kateus iski :D

4/22 | 

Upea! Ja sopii sinulle niin hyvin :) Tuli tästä postauksesta mieleeni, että voisi taas kaivaa Jolier Onen esiin.. Välillä sitä unohtaa, mitä kaikkea omistaakaan!

9/22 | 

Ihan mielettömän upea juurikin tuon korkean vyötärön ansiosta. Oot kunnon leidi, kuten aina, mutta vielä graafisempi sellainen :)

14/22 | 

Voi apua, mikä hame! Tuollainen olisi kyllä itsekin saatava! Jos kyllästyy niin voi kääntää toisinpäin ja Voila sinulla on uusi hame!

Ja rakeisuus, ei minua kuvissa haittaa ainakaan, kyllä noista selvän saa! :)

HM
15/22 | 

Oi, mulla on tuo myös <3 Niin rakkautta. Ja parasta on noissa vaatteissa, ettei haittaa, jos vaikka vähän lihoo tai laihtuu. Sopii ja istuu aina + voi lainata eri kokoisille kavereille :) Mulla on pari muutakin Jolierin mekkoa + one ja oon ihan myyty. On niin pirun laadukkaita, eikä ne edes rypisty :D Kauhia mainospuhe tuli, mutta ne vaan on niin parhaita :D

Ida
18/22 | 

Pakko sanoa, että näytät ihan törkeän hyvältä ja kauniilta! Hieno on tuo hamekin ;)

20/22 | 

EI saa laittaa kuvia tälläsistä ihanuuksista julkisuuteen!

Voi käydä niin niinku mulle että rakastua palavasti ja sitten masentua, kun huomaa ettei ihan heti kyllä tollaseen olis rahaa.. :(

Hilla
21/22 | 

Aivan mieletön hame! Täydellinen työkäyttöön kun ei tarvitse aamulla miettiä kuin, että kumminpäin hameen tänään laittaisi. Pelastaisi varmasti aamu-unisen vaatekriiseiltä... Ja tuo oranssi värikin on kertakaikkisen täydellinen. Piste.

Hansu
22/22 | 

Itsekin oli pakko pistää hame tilaukseen. Aivan upea. Nettikaupassa ei näyttänyt läheskään niin hyvältä hame kuin sinun päälläsi. Tehty ihan just tollaseen naiselliseen kroppaan. :) Täytyy lopettaa blogisi lukeminen kun tulee kalliiksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012