...varaudu siihen että kaikki kaikki mahdollinen hajoaa samalla kertaa. Viime viikolla tiskikone, tällä viikolla hella. Voi vihtori sanon minä. Eipä sillä, hella oli menossa vaihtoon joka tapauksessa mutta silti. Murphyn laki ja dominoefekti.

Se hyvä puoli tässä on, että olen hieman vainoharhainen kaikenmaailman vanhojen sähkölaitteiden kytkentöjen kanssa. Ei voi yhtään tietää kuka nuo laitteet on asentanut ja kuinka hyvin. Suomessa vielä tämä tee-se-itse-mieheys on vähän liiankin kanssa voimissaan ja viritelmiä löytyy jos jonkinlaista. Kohta tiedän jokaisen kodinkoneemme asentajat ja myyjät. Vaikkei sekään tietysti mitään takaa, mutta eipähän ole kukaan mystinen naapurin Pera kaljapalkalla asentanut uunia :D

Kommentit (3)

Kata
1/3 | 

Joo nuo sähköviritelmät voi olla mitä tahansa... Mun koti rempattiin lattiasta kattoon ennen muuttoa ja täällä kävi yksi ehkä jo vähän fosiilisoitunut sähkömies, kun se teki ensin jotain, kävi hakemassa työkalupakista jotain ja sitten jo ehti unohtaa mitä oli tekemässä. Ja sitten pyysi isääni (jolla ei ole mitään kokemusta sähköhommista) katsomaan onko tehty oikein... Pyydettiin sitten vähän nuorempi sähkömies vielä tarkistamaan, että ei tuu pahempia sähköiskuja... :D

Katya
3/3 | 

Nää on niin näitä juttuja :D meillä on 100vuotta vanha hirsitalo, jossa on tehty sähköremppaa joskus 50-80lukujen välillä. Parhaimpia suorituksia on kyllä se, että makuuhuoneen seinä oli kauttaaltaan sähköinen koska a) joku nerokas oli eristänyt sen foliopaperilla, b) kolme maadoittamatonta pistorasiaa johdot löyhästi kiinni ja c) pistorasiat oli NAULATTU seinään. :D Että semmosta..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu