Hiukseni ovat kasvaneet taas hujauksessa niskan kunnolla paljastavasta mallista yli, joka tekee niistä hieman vaikeat laittaa. Kampaajaa odotellessa pitää keksiä luovia keinoja ja yksi niistä on Kirsi Nisosen iso valtava jättirusetti. Hiuspannat ja erilaiset huivit ovat olleet vuosia suosiossani, mutta viimeisen pari vuotta vähän niukemmalla käytöllä. Oli ihana paluu pitkästä aikaa takaisin rusettipantaan, kuin olisi kotiin tullut. 

Lyhyempi hiusmalli on harvinaisen toimiva näiden hiuskoristeiden kanssa. Saan aina kunnon 20-luvun fiilikset kun parina on polkkatukka ja hiuskoru. Nyt skarppaan asustamisessa ja alan hyödyntämään myös päätä. Big giant rusetti pelastaa myös huonot hiuspäivät, sillä kuka huomaa tukkaa kun päässä on tällainen!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Vastaan nyt tähän, kun en muista minä päivänä luin blogiasi. Silloin kyselit sopivaa reppua läppärille. Kävin eilen Tampereella ja illalla junaa odotellessa oli aikaa käydä näyteikkunaostoksilla siinä aseman ja Koskikeskuksen välisellä alueella. Ikkunassa näin mustan (nahka-?)repun, jonka nähdessäni muistin kuvauksesi. Olikohan kaupan nimi Mukava? Joka tapauksessa kulman takana oli Finnish Design jotakin -kauppa.

saza
3/4 | 

Joko olet keksinyt perheen pikkuiselle myös ihanat headwrapit? Esim ainakin Valkama accessories (mulla ei ole mitään yhteyksiä ko. yritykseen, kunhan harmittelen että mulla on pieni poika jolle en moista rusettia viitsi päähän laittaa koska olen niin rajoittunut) tekee mielettömän ihania rusettipantoja pienille, eikä moisen ompelu ole näppärältä iso homma itsekään. :) ajattelin vaan että kuulostais ihan sun jutulta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010