Kirkkaanvihreä vintage-takkini pääsee oikeuksiinsa silloin, kun asuun ei ymppää mukaan mitään muuta "näyttävää". Tämä takki oikeastaan ansaitsee valokeilan, on se sen verran huikea. Oletan, että takki on 60 - 70-luvun tuote. Ainakin tyylin perusteella arvioisin näin. 

Takki & laukku: vintage / baskeri: KN Collection (saatu blogin kautta) / Loaferit: Minna Parikka / Mekko: kirppis, en tiedä merkkiä

Mustavalkoinen ja vihreä on voimakas yhdistelmä, ja vaikka vihreä ei ole itselleni tyypillinen väri, viihdyn tässä asussa loistavasti. Olen takki-ihminen henkeen ja vereen - hieno takki tekee koko asun. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010