...vaikka en lue itseäni noin muuten kärsivällisen ihmisen perikuvaksi. Itseasiassa ihan päinvastoin. Kun Balmain x H&M mallisto tuli myyntiin, ainoa mahdollisuuteni pyydystää unelmieni laukku oli nettikauppa, missä mallistoa ei Tampereen myymälään tullut. Jos joku teistä oli nettikaupassa 5.11. klo 11, tietää tasan miten epätoivoinen keikka se oli. Sivuille ei päässyt edes sisään ensimmäisen kolmen tunnin aikana, paitsi ilmeisesti joku pääsi koska siinä vaiheessa kun itse lopulta hupsahdin sisään, oli about kaikki tuotteet loppuunmyytyjä. Paitsi ihan ihmeen kaupalla juuri ne mitä minä metsästin. Tämä oli vähän jännä juttu kaiken kaikkiaan, sillä olin kännykkäsovelluksella saanut nuo tuotteet ostoskoriin ja homma kaatui juuri kassalle mennessä, mutta kolmen tunnin päästä nämä tuotteet olivat edelleen minulle "varattuina". No, mystinen onnistuminen joka tapauksessa vaikka olin jo heittää pyyhkeen kehään.

Tämä tummanvihreä mummolaukku oli ihan ykkösjuttu minulle. Iso, ryhdikäs, upean värinen ja sopivan tantta mekkojen pariksi. Mikä tahansa rento 70-luvun hippikaapu saa ryhtiä tästä laukusta, asusteilla saa todella paljon aikaan.Laukku&sukkikset H&M / pitkä trenssi Gina Tricot / myssy Lindex / mekko Zara / nilkkurit Steve Madden
Olen viime kesästä lähtien viehättynyt enemmän ja enemmän 20-luvun linjoihin pukeutumisessa. Olennaisena osana tätä tyyliä ovat minulle pohjemittaiset mekot ja takit ja väljät mutta silti kapeat linjat mekoissa. Hatut ja tätilaukut kruunaavat kokonaisuuden, ja ehkä vielä jos ihan viimeisteltyä tyyliä kaipaa niin tumma huulipuna vielä loppusilaukseksi. Rikon kuitenkin yleensä asuja sellaisilla yksityiskohdilla jotka riitelevät tietyn aikakauden pukeutumisen kanssa, ettei asu ole liian aikakauteen sidottu. Se on kummallista miten paljon yksi visuaalisesti upea TV-sarja, Miss Fisherin murhamysteerit, voi vaikuttaa omiin mieltymyksiin. Olen ihan varma, että jäljet johtavat juuri tuonne Fisherin vaatekaapille, miksi nämä loippanat innostavat minua niin paljon.

Ps. olen saanut paljon kommentteja eri suunnista, että kommentoinnin kanssa on isoja ongelmia, samaten blogin postausten näkymisen ja RSS syötteen päivittymisen kanssa on ollut probleemia. Jos näitä ongelmia tulee toistuvasti, arvoistaisin kovasti jos viitsitte laittaa vaikka sähköpostia (nelliinan(ät)gmail.com) tai heittäkää kommenttia Facebookissa tai vaikka Instagramissa (@nelliinan). Paras tapa tietysti kommentoida tänne, mutta jos ei pysty kommentoimaan niin vähän vaikeaahan se palautteen antaminen on :D

Kommentit (12)

1/12 | 

Mulla takkuaa taas Chromella. Tosin saan kierrettyä sillä, että nappaan hiiren oikealla painikkeella auki uuteen välilehteen. Mystistä.

J
3/12 | 

Ostitko sen punaisen pylleröhameen?! Se oli meinaan just eikä melkein sun näkönen, näytät varmasti upealta siinä! :) Itsekin rakastan pylleröhameita vaikka pylleröä löytyy vähän turhankin paljon omasta takaa :-----D

atomi
4/12 | 

Kommentoinnista sen verran, että piti tulla tämäkin kommentti laittamaan Chromen kautta, sillä Firefoxilla ei voi kommentoida eivätkä linkit toimi. Näin on ollut kesästä asti. Puhelimella kommentointi onnistuu.

Nona

Lisäyksenä vielä tähän, että kommentointi ei tue myöskään iOS:n Safaria. Jos haluaa lukea/kirjoittaa kommentteja, pitää avata kommenttiosio uudella välilehdellä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/12 | 

Mietin joulukalenterin mahdollisuutta mutta laukkuja ei riitä ja onkohan kaikki mekkoni jo niin sata kertaa nähty että :D Jos postikulut eivät olisi suomessa niin jäätävät, voisin pitää kierrätysjoulukalenterin niin että jokaisen luukun takaa paljastuva vaate/kengät/asuste lähtisi aina uuteen kotiin jollekin joka kokisi ko. asian oman näköiseksi. Pitää miettiä tuota mekkoasiaa vielä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011