Joskus on hauska näyttää teemajuhliin pukeutuneelta, ja laittaa ylle fiftarimekko, tyyliin sopivat kengät, kampaus ja meikki. Tämä toimii minun kohdallani parhaiten juhlissa. Arjessa taas yhdistän mieluiten vanhaa ja uutta, niin että minua ei voi sijoittaa tietylle vuosikymmenelle. 

Tässä asussani oli moderni nahkarotsi ja nilkkurit, 70-lukua tunnelmoiva pitkä mekko ja 20-luvun hattu. Äkkiseltään voisi ajatella että liikaa vuosikymmeniä, mutta tämän koen eniten omaksi tyylikseni. Ehkä sitten olen tyyliltäni sekametelisoppa. 

Mekko - H&M, nahkatakki - VILA, kengät - GANT, hattu - KN Collection, laukku - H&M

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (2)

tupu_
1/2 | 

Hei! Muistan että olet joskus kehunut toijalan suutaripalveluita. Onko kyseessä akaan suutari ja millainen hintataso on opiskelijalle? Tai osaatko suositella tampereelta hyvää hinta-laatu -suhdetta? Kiitos!

heidiaa
2/2 | 

Voi ku kiva asu. Sä sitten osaat ton yhdistelyn. Meikäläinen jättää sekametelit suosiolla ne osaaville(itte näyttäisin lähinnä pelleltä, koska en osaa yhdistelyn jaloa taitoa.?)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010