Vuosia sitten ehdoton luottomerkkini kenkien suhteen oli Vagabond. Lesti istui minulle kuin nakutettu niin prätkäsaappaissa että ballerinoissa. Olen kuluttanut elämäni aikana useamman parin Vagabondeja kirjaimellisesti puhki. Sitten kävi jotain, että en löytänyt enää yhtään kiinnostavaa paria uusista mallistoista ja kenkämerkki jäi kohdallani moneksi vuodeksi unholaan. 

Vagabondin tyylisuunta oli siirtynyt androgyynimpaan suuntaan, ja minua taas kiinnosti nimenomaan vanhojen mallistojen väripilkut, esimerkiksi kirkkaanvioletit mokkanilkkurit. Mutta niin se vaan on, että joskus erotaan. No hard feelings.

Nyt kuitenkin etsiessäni kepeitä ballerinoja tai vastaavia tossuja kevät/kesäkaudelle, sattui silmään täydellinen siro malli Vagabondin kenkähyllyltä. En ensin hiffannut näiden edes olevan Vagabondin kengät! 

Joten tänä keväänä ei ballerinoja, vaan kauniit mokkasiinit.

Ps. Tämä vallitseva Barbie-hömpötys syöttää selvästi vaaleanpunaista alitajuntaani, jaiks!

Kommentit (2)

hansulii
1/2 | 

Ihanat! Täytyypä itsekin katsoa olisiko mallistoon ilmestynyt muitakin väripilkkuja! Ihan sama juttu kävi itsellä, ennen suunnilleen asuin vagabondin nauhallisissa nilkkureissa ja erilaisissa avokkaissa & ballerinoissa, mutta sitten vuoden 2013 en ole löytänyt niistä enää itseä miellyttäviä malleja. Liian ”miesten puku”maisia kenkiä (nimenomaan ne nauhanilkkurit joita aiemmin rakastin) ja niitä paksupohjaisia jotka liian vahvasti yhdistän vielä ysäriin. Mutta nuo mokkasiinit aiheutti ”miksi juuri eilen ostin kesäkengät” -reaktion!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010