En tiedä muistatteko viime vuonna käytyä Kalevala Korun My SAAGA -korusuunnittelukilpailua? Kerroin kisasta täällä blogissakin, mutta sitä en kertonut että osallistuin salaa kisaan itsekin anonyymina. Yllätykseni oli suuri kun sain ilmoituksen, että minun suunnitelmani oli ollut yksi voittajista ja se päätyi jatkojalostukseen Kalevala Korun suunnittelijoiden pöydälle.

Nyt vuotta myöhemmin meinasin pudota tuolilta kun näin mainoksen uusista My SAAGA -heloista ja siellä oli jotain tuttua. Olin ihan totaalisesti unohtanut koko jutun, luulin että omaa helaani ei varmaan sitten koskaan toteutettu, mutta siellä se nyt on. MyLOVE oli minun helani nimi kisassa, vaikka nyt se on toki saanut uuden nimen muiden helojen tyyliin: 6844/1.
Tuo sydämellinen avainhela on minun (varmaan vaikea päätellä heh). Oli ilahduttavaa huomata, että se on säilynyt suunnilleen koskemattomana, eli toteutus vastaa omaa piirrostani varren pikku ruusupiikkejä myöten. Yhdistin helaan kaikki lempiasiani, avaimet, sydämet ja ruusut. Miten niin romantikko.

Tässä vielä alkuperäinen piirrokseni:
Hymyilyttää ajatus, että ihmiset voivat ostaa MyLOVE -helaa kaupasta, eivätkä tiedä kuka siellä takana oikeastaan lymyää :)

 

EDIT 30.11.2012! Sain Kalevala Korulta oman helani postissa, heiltä pahoiteltiin viivettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (27)

Marya
12/27 | 

Ihana! Mielenkiinnosta: saiko tuosta suunnittelutyöstä mitään kiitosta sitten?

Selene
13/27 | 

Todella hieno hela! Sopii ihan täydellisesti Kalevala Korun tyyliin tuonne Kalevan karhun ja Kodin sydämen viereen. (En ehkä muista nimiä oikein, mutta avaimesta oikealla olevat perinteiset KK:n mallit.) Noista saisi vaikka hienot korvakorut. Ihanaa, että kaikki yksityiskohdat säilyivät.

17/27 | 

Itsekin olin niin kovin kovin iloinen huomatessani, että myös minun suunnitelmani oli toteutettu tismalleen samankaltaiseksi helaksi kuin mitä se piirroksessanikin oli. Aivan ihana tuo tekemäsi hela, täytyykin piakkoin kotiuttaa se "Joutsenparini" rinnalle My Saaga-koruuni :)<3

Tuii
19/27 | 

Oi! Ihana hela. Juuri mietin, että haluaisin yhden tuollaisen helan kaulakoruksi ja tuo siun suunnittelema olis kyllä just semmonen omannäköinen. Rakastan yli kaiken kalevaa-koruja.

Tupsuli
24/27 | 

Kerrassaan kaunis hela kyllä. En vaan voi olla ihmettelemättä sitä, miten onnettomasti asiasta on sinulle sitten tiedotettu; luulisi että kun idea on saatu ilmaiseksi joltakin, voisi tuommoinen yhtiö hyvinkin laittaa ko. helan kiitoksena sen ideoineelle ihmiselle, sen sijaan että asian huomaa vasta random mainoksesta. Tai ainakin voisi edes kertoa/ilmoittaa että hei, meni muuten tuotantoon tämä keksimäsi juttu.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011