Kun tuossa hetki sitten höpisin hamehommista, sain aika monta kommenttia siitä että miten ihmeessä pitkä nainen löytää tarpeksi pitkiä hameita. Parin viime vuoden aikana trendi helmanpituuksissa olikin joko luokkaa vesiraja tai maata viistävä maxi, ja oli kyllä melkoinen tuuri jos löysi mitään mikä läheni polvia.

Nyt kuitenkin viimeisen vuoden aikana midihelmoja on tullut markkinoille vaikka kuinka paljon, ja nekin pitkät jotka eivät lyhyemmistä hameista huoli, löytävät ihan varmasti vaihtoehtoja. Mutulla sanoisin että ainakin H&M on kunnostautunut näissä pidemmissä helmoissa kiitettävästi, tämä alla näkyvä musta sifonkihameenikin on sieltä. Näin maastoudutaan tapettiin:Talvisen vaaleansininen vanha pitsipaita on harvinaisen hankala väri käyttää, vaikka pidän tästä paidasta kuin hullu puurosta. Joku vaan on että vaaleansininen ei tunnu toimivan minulla vaikka olen vaaleapiirteinen että sen periaatteessa pitäisi käydä. No, käytän paitaa silti.


Viimeinen piparkakku ja sitten se on siinä tältä vuodelta. Huhhuh.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012