Tässä nyt sitten viimeinen pari uunista ulos ja Nykistä löytämäni punaiset kengät. Uu mamat. Olen käyttänyt näitä jo kolmena päivänä ja pidän peukkuja ihan täysillä, ettei vaan tule lunta! Koska eilen oli conssifarkkupäivä, tänään oli kellohelmakorkkaripäivä. Tyylini vetää taas näköjään ihan äärilaidasta toiseen, fiiliksestä riippuen.


f3

f3


f1

f1


f4

f4


f2

f2

Muhkea musta satiinikellohame on Olivia Rougen tekosia ja se keräsi tänään paljon ihanamistätoion -kommentteja. Ylpeä hameenomistaja täällä hei.

Huh perjantaista lähtee pikkujoulukausi liikkeelle ja tästä eteenpäin saakin sitten olla joka viikonloppu korkkarit ojossa ja hameenhelmat heiluen, apua! Mutta kaikki kekkerit on niin kivoja, ettei halua jättää mitään väliinkään. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän on kaikenlaisia eri porukoita (työ, harrastus, vanhat työkaverit, kaverit jne) joiden kesken järkätään tapahtumia. Ja mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän jaksaa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Mea
2/13 | 

Sun tyylitaju on kyllä pettämätön, love it again<3. Mulle on muuten tulossa ihkaekat IC:n popot, TÄPI! :) Ja minähän pysyn niillä pystyssä vaikka henki menisi (oh,, wait...?)!

Maiju
3/13 | 

Aiiiiiiiiiiivan ihanat kengät! Jos tuollaiset itse löytäisin niin hymyilisin kestohymyä kuukauden päivät :)

Anni
4/13 | 

Hame kieltämättä aiheuttaa sydämentykytyksiä täällä, huhhuh. Tekis mieli vaikka tehdä itselle samanmoinen, on nimittäin liian ihana.

Oisko muuten vinkkejä mistä löytäisi tuollaisen alle tyllihameen?

hanne
6/13 | 

Hei Niina, tuli tosta sun hameesta mieleen et sulla todennäkösesti on siellä joku tyllihässäkkä alla? Mulla ois yks aivan ihana mekko, johon haluisin jotain nostetta. Mistä sais kivan tyllihameen suht halvalla? Eikä tartte olla mikään hirmu levee, vaan silleen maltillinen :)

Aada
8/13 | 

Kauniit kengät ja hieno tuo viimeinen kuva varsinkin!

~~Niin ja siis uusi koukuttunut lukija täällä, moi! :)

Henna
10/13 | 

Täällä pompitaan myös yylista toiseen. Eilen oli kellohame ja korkoa, tänään adidaksen huppari (joo...), farkut ja conssit. Mutta olisihan se ihan tylsää aina pukeutua samalla tyylillä.

Salla
13/13 | 

Toi hame melkeenpä huutaa mua. Lujaa. Taukoamatta... Ihanuus <3

Noi kengät on kyllä aivan ihanat, ei ihme että oot ihan pähkinöinä niistä. Jos satut kyllästymään niihin, niin saa lähettää tähän suuntaan ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011