Sen voin kertoa, että Italian käsilaukkukaupoissa menee pää pyörälle. En käynyt koko lomareissun aikana kuin yhdessä ainoassa vaateliikkeessä, joka sekin oli ihan hirveää blingiä ja käännyin minuutissa takaisin ulos, mutta ne laukkukaupat... oi oi. Tai no, laukkukauppa. Sorrentossa oli yksi iso laukkuliike, missä oli taikaa. Toki siellä oli enemmänkin liikkeitä, mutta vain tässä yhdessä oli 100 prosenttisesti minun näköiseni valikoima.

Vai mitä sanotte:

Ryhdikäs verenpunainen salkku hipoo puhdasta täydellisyyttä. Sievä, mutta vetää sisäänsä koko maailman. Niina sydän laukku.

Jalassa Minna Parikan Raquelit ja yllä Nanson luottoperusmekkoni.


Minulla on selvästi meneillään raitasukkiskausi tällä viikolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

Tellu
1/18 | 

Mä ostin omani Venetsiasta, ei enää mitään mielikuvaa mikä oli kaupan nimi tai missä siellä edes sijaitsi.

julia
3/18 | 

Ihana laukku!! Ja sopii sulle hienosti ;) Tuommoinen ryhdikkäämpi malli mullakin on hakusessa, jos sävy vielä olisi vähän murretumpi niin...jee :):) Vaikka on kirkkaatkin värit kyllä ihania ja justiinsa toi verenpunainen on toooooodella mieletön :)

5/18 | 

kuolin. täydellinen laukku! Minua harmittaa EDELLEEN ja VIELÄKIN kun en helmikuussa ostanut Lontoon reissullani yhtä laukkua! Perhanan typerä pihisteliä täältä terve. nyyyh

Mutta kiitos kauniista kuvista =)

Tellu
6/18 | 

Heh, loisto laukku! Nim. Ostin itse turkoosin vastaavan reilu kuukausi sitten. On ollut kyllä loisto-ostos.

Pilvi
9/18 | 

Campadre-nimisellä verkkokaupalla oli kampanja samaisista laukuista. (Vaatii rekisteröitymisen) Tai ainakin laukut olivat liki identtisiä ja myöskin Italiasta. :)

10/18 | 

Ihana punainen yhdistelmä! Ja jos mulla (oi opiskelia budjetti) olis suuri kenkärahasto (hehe) nii tollaset parikat ois niin must! piatsi mustina ^^)

ps. ihanat sukkiset! mistä he ovat kotoisin?

anni-amanda
11/18 | 

Mulla on ittelläni tuo sama laukku mustana ja konjakin ruskeana. Kestää käytössä ja muutenkin on malliltaan just sellanen simppeli ja ajaton :)

heimo Tt tt
14/18 | 

Upea laukku! Italiasta löytää helposti aitonahkaisia edullisia laukkuja, mutta vaatteet on mini-ihmisille ja ihan kummallisia, kuin lapsille (mikki-printtejä t-paidoissa?!) ... Mutta, halusin jostain syystä tulla kertomaan, että mitä jos kokeilisi ottaa tuon lukko-koristeen pois? Laukku olisi heti simppelimpi ja vähäeleisempi. Nyt on liikaa kaikkea: väriä, muotoa, kuosia nahassa... :)

Polixenia
16/18 | 

Oij että on muutes komia tuo viiminen kuva! Ehottomasti bannerimateriaalia, siinä kulminoituu mistä on Nelliina tehty! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla