Voihan joulu. Ihan syystäkin tämä on vuoden lempijuhlani, sillä muutamaan päivään (tai oikeastaan koko kuukauteen) tiivistyy kaikki lempiasiani: perhe, ruoka, joululaulut, yhdessä oleminen, rentoilu kotona, hyasintit, kirjat ja Vihreät kuulat. Ymmärrän hyvin, että jotkut pakenevat jouluhössötystä ulkomaille, mutta minulle se hössötys on puhtaasti ilo. Vauhtia ja sählinkiä, joka tähtää kuitenkin lopulta aina siihen, että perheellä on hauskaa yhdessä. 

On toki niitä pikku episodeja, että 3-vuotiaalta jää rakkaudella valitut joulun juhlavaatteet kokonaan käyttämättä, kun neiti haluaa pukea ylleen vain ja ainoastaan Frozenin Elsan blingtylliunelman. Jep, meillä on hyvin päättäväinen pukeutuja kasvamassa, keneltä lienee geeninsä perinyt...! Tai kaikki jouluruoka on yök en syö, äiti koska saa kakkua, mutta se on elämää. 

Meillä kävi tänä vuonna ensimmäistä kertaa joulupukki, jonka roolin otti haltuun siskon mies. Meidän Anni ei vielä osannut epäillä yhtään etteikö kyseessä olisi ollut ihan oikea pukki, sillä välillä piti käydä hakemassa rohkeutta keittiön pöydän alta ja papan sylistä. Vain kahvipöydässä siviileihin vaihtanut pukki joutui nopeasti piilottamaan silmälasinsa, kun Anni alkoi katsella kahvipöydän yli mietteliään näköisenä. 

Meillä jouluun mahtuu myös Sakun synttärit ja ystävien tyttären synttärit, joita juhlitaan tänään. Siellä on toinen pikku Frozen-fani saamaisillaan samanlaisen tyllimekon kuin Annilla, niin että jatkossa tytöt voivat sitten molemmat olla Elsoja yhdessä. 

Ihan erityisen hienoa on ollut kauan kaivattu lumisade ja kaikki se ihana auringonvalo, joka on hetkittäin valaissut päiviä. Valohoitoa parhaimmillaan! Välipäiviin jatketaan puoliksi lomaillen, vain ihan pakollisimmat työhommat hoitaen. Ihanaa pitkittää joulua vielä hieman pidemmälle. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat