Minulla on ollut tapana ostaa itselleni joululahjaksi joka vuosi kengät, ja pidän tästä tavasta kiinni koska onhan se nyt harvinaisen mukava perinne :D Tänä vuonna hankin kauniit ja melko klassiset tummanruskeat Vagabondin Anna-saappaat, joiden muotokieli on ilmiselvää 70-lukua. 7cm korkea tolppakorko on ihanteellinen kävelyyn, ei väsy päkiät ja pysyy tukevasti pystyssä eli käyttösaappaat kyseessä.
Tummanruskea taittaa aavistuksen luumuun, joka tekee saappaista entistä kauniimman väriset. En äkkiä keksi sellaista vaatetta mihin tämä sävy ei sopisi, joten ei ainakaan tule ongelmia yhdistelyssä.Värin lisäksi erityisen ihana on tuo mantelinmuotoinen kärki, joka istuu jalkaani kuin nenä päähän. Se on kuin täsmäsuunniteltu juuri minun jalkaani varten. Mutta Vagabondin kengät usein ovat juuri tätä, niiden lesti yksinkertaisesti sopii minulle. Jos pitäisi nimetä luottolestejä kenkärintamalla niin Vagabond ja Neosens olisivat sen listan ykkösinä.

Kommentit (10)

mar
1/10 | 

Näiden mainos oli jossain naisten lehdessä pari kuukautta sitten ja ajattelin, että haluuuuun.. Nyt ei ehkä pysty enää vastustamaan, kun on alessa ja omaa kokoakin jäljellä :) Sitäpaitsi mamma tarvii piristystä tähän leikkikenttäarkeen..

Michelle80
2/10 | 

Moikka! olit piilottanut sun liikuntablogin niin en päässyt kaiveleen niin kysyn nyt tätä kautti. Mikä sen sun "ruistotaudin" nimi on minkä takia leikkasit ne polvet?

5/10 | 

Vagabond on myös minun ykkösmerkki, pystyy ostamaan vaikka ilman sovitustakin eikä ikinä mene istuvuuden kanssa pieleen. Nyt olen löytänyt Vagabondin rinnalle myös toisen jalalleni erinomaisesti sopivan merkin, Caprice. Ostin juuri Capricelta hyvin samanmalliset saappaat kuin nuo sinun Vagabondisi. Ja tietysti joululahjaksi itselleni =)

6/10 | 

Ihanat! Vagabondeissa on kyllä ihan vitsin hyvä lesti ja Clarkseissa myös. Mutta just itseasiassa löysin täydelliset mustat chelsea-boot tyyliset nilkkurit H&m:n premium-mallistosta ja ne on ihan unelmat kävellä. Todella mukava yllätys!

7/10 | 

Kauniit saappaat! <3 Vagabondilla on ihania kenkiä mutta omiin jalkoihini ne ei taivu. Korkoa ei tarvi olla paljoakaan niin alkaa päkiöiden alle pistämään. Muita korollisia pystyn kyllä käyttämään. Sama juttu useamman Vagabondin mallin kanssa joten enää en edes sovittele merkin kenkiä. Ihailen vain. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011