Jos sinulla on joulun jäljiltä pakastimessa torttutaikinalevyjä, kokeile valmistaa niitstä vaihtelun vuoksi pikkusuolaisia. Torttutaikinalevy taipuu vallan mainiosti myös suolaiseksi, vaikka onkin tottunut luumuhilloon. Tämä on meidän perheessä vakkariherkku joulun jälkeen, kun laitan hyötykäyttöön pakastimen sisältöä ja kukaan ei halua enää nähdäkään joulutorttuja. 

Feta-pesto-herkku

lehtitaikinalevyjä

pestoa

Apetina Snack -paketti (feta+ aurinkokuivatut tomaatit on oma suosikki)

juustoraastetta

tomaattia

Asettele taikinalevyt leivinpaperille, niitä ei tarvitse leikata pienemmiksi jollei välttämättä halua. Levitä päälle pestoa, fetaa, tomaattia ja juustoraastetta. Torttupizza! Sitten uuniin pakkauksen ohjeen mukaan, kuin torttuja paistaisit. 

Tämä saattaa olla itsestäänselvyys osalle, mutta jos ei ollut niin kokeiluun vaan hophop! 

Kommentit (2)

Sariska
1/2 | 

Kiitos kivasta vinkistä! Poikaystävän suosikkeja on nuo Apetina Snackit ja itsellä just noita torttulevyjä jäi joten tällä viikolla herkutellaan kyllä näillä!

paulii
2/2 | 

Kiitos vinkistä! Meillä ei taikinalevyjä koskaan jää yli, koska joulutorttu on lempileivonnaiseni! Mutta tämä ohje näyttää niin herkulta, että voisi kokeilla, saahan noita levyjä kaupasta. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010