Sama säätö joka vuosi, Nöpö ja lahjapaperien narut. Se singahtaa paikalle kuin rasvattu salama siinä vaiheessa kun alan paketoida lahjoja ja asettautuu vaanimaan. Vaanittu on myös vähän piparkakkutalon pupua...


Tai sitten tänä vuonna näköjään vaan kävelee keskelle paketointishowta ja vahtii koska narunpäät heilahtavat. Nöpöön ei tunnu kuluvat vuodet vaikuttavan, kissa on ihan samassa vedossa kuin nuorenakin saadessaan riehukohtauksia ja juoksiessaan taloa ympäri. Ikinuori kissa.


Tänä vuonna kehässä on myös uusi joulupukin pikku apulainen, Anni niin kovin mielellään iskisi kätösensä kaikkeen rapisevaan. Ensi vuonna pitääkin sitten jo paketoida lahjat salassa eli siirtää joulupukin paja yövuoroon. Odotan niin paljon Annin tulevia jouluja kun pääsee taas pitkästä aikaa hoopottamaan lasta jouluisilla asioilla. En usko että suomalaisilla lapsilla on mikään muu aika vuodesta niin jännittävää kuin joulu. Naurattaa vieläkin kuinka paljon sain narutettua pikkusiskoani silloin aikoinaan ikkunoista kurkkivilla tontuilla ja sen sellaisella. Nyt kun mietin asiaa niin kuinka traumaattista lapsille mahtaa olla 100-vuotiaiden partasuiden ikkunoista kurkkiminen :DD


Tytöstä on ihan mahdotonta saada kuvaa missä joku raaja ei vispaisi täydessä vauhdissa! En halua edes tietää mitä tässä vielä on tulossa kun likka lähtee liikkeelle, meno on sen verran vauhdikasta jo nyt. On vauvoja jotka köllivät kaikessa rauhassa ja sitten tämä sähikäinen joka säätää ja suhaa 24/7. Tiedossa paljon arkiliikuntaa myös äidille?

Toivottelen tässä lopuksi oikein ihanaa ja rauhallista joulunaikaa, luvassa on blogin puolella vielä kenkäjoulukalenterin finaali ja vähän pehmoista pakettia välipäiville mutta muuten rauhoitutaan joulun viettoon meilläkin.

Kommentit (5)

Kaisu♡
2/5 | 

No, hyvää mennyttä Joulua. Ja tulevaa uutta vuotta! ♥♥♥♥ Ihania kuvia♡

Olga
4/5 | 

Nöpöllä on taas kohtuullisen murhaava katse, mahtava katti. :D Hyvää joulua teille!

JohannaT
5/5 | 

Hyvää joulua!

Minun kuopukseni.. Kun se tyttö oppi liikkumaan itse (eli kääntymään kyljelleen ja siitä ympäri), se mukula ei ole ollut hetkeäkään paikoillaan. Ei vieläkään, vaikka ikää on jo 7 vuotta. Että onnea vaan teille, aktiivinen tyttö tulossa! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010