Joulun lähestyessä haluan muistuttaa tänäkin vuonna järjestettävästä Joulupuu-keräyksestä. Itselleni on ihan selvää, että omien kummilasteni lisäksi laitan joka vuosi lahjoja myös hyväntekeväisyyteen. Joulu voi olla stressaavaa aikaa esimerkiksi vähävaraisille perheille. Olen osallistunut viime vuosina sekä Nuorkauppakamarin järjestämään Joulupuu-keräykseen että oman alueeni Jouluapua-keräykseen, jonka tiimoilta olen toimittanut toivotut paketit suoraan perheisiin. 

Joulupuu-keräys on erittäin helppo tapa auttaa, sillä keräyspisteitä löytyy kauppakeskuksista, tavarataloista ja useista alueen yrityksistäkin, eikä lahjoja tarvitse paketoida. Täällä Tampereen seudulla keräyspisteet ja ohjeistuksen voi tarkistaa Joulupuu Tampereen sivulta.

"Joulupuu-keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotka ilman lahjoittajien joulumieltä saattaisivat jäädä ilman. Keräystä tukemalla varmistat, että kaikilla on mahdollisuus iloiseen jouluun!"

 

Vuonna 2019 lahjojen keräysaika on 10.11-10.12.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010