Mökki, tuo suomalaisten lempipaikka. En ole yhtään mökkityyppiä, mutta meidän möksä on lähellä täydellistä. Siellä ei ole liiemmin itikoita (niemen kärjessä tuulee, eikä metsä ole ihan vieressä) ja lähimmät naapurit ovat niin kaukana, ettei niitä näy. Vaikka kesä onkin ihan jees, minä viihdyn möksällä parhaiten syksyllä. Vahvat värit, tummana hehkuva aurinko, pimenevät illat, yösauna. Päivällä voi makoilla auringossa, mutta illalla pitää kääriytyä villaan ja hilata takamus lähemmäs takkaa.
 

Lupiinit ovat jo siemenkotavaiheessa, mutta päivänkakkarat ne vaan jaksaa. 

Olen kehittänyt addiktion pensasmustikoihin. Vaikka parempi niin, kun vertaa Zero-cocisaddiktiooni, mistä btw alan olla kokonaan irti. Hurraa!
 

Myrskylyhdyn sytyttäminen on ihan oma taiteenlajinsa. Väittävät meidän perheessä, että se olen MINÄ joka aina mustaa sen. Pyh.
Heh bloggari mökillä; "mä vaan äkkiä teen tän yhden jutun ja vastailen sähköpostiin ja kommentteihin, pikku hetki...". Samsungin ultrakevyt läppäri (*blogiyhteistyö, klikkaa linkkiä) se vaan jatkoi voittokulkuaan koko kesän, mukana aina. Onhan se nyt jees tuijotella nurtsilla kukkien keskellä lempisarjojaan ja nukahtaa aurinkoon.Lampahia nurmella. Nuo villavat ovat niin kesyjä, että tulevat rapsittavaksi jos jaksaa hetken odottaa. Riittää, että yksi määkijä päättää, että noi tyypit on cool, menenpä sinne, ja siten koko lauma seuraa kiltisti perässä. Laumaeläin indeed. 

Tylsää, että minulla on tästä eteenpäin joka viikonloppu bookattu täyteen kaikkea mahdollista (lokakuussa ensimmäinen vapaa.. jesh...) enkä ehdi syksymökkeilemään niin paljon kuin haluaisin. Mutta toisaalta, onneksi kesäpaikkamme on puolen tunnin päässä tampereelta, voihan sitä joskus karata töistä ajoissa ja mennä iltasaunaan.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, minun viikonloppuni alkoi nyt.

Kommentit (10)

1/10 | 

Mustikat on parhautta, voisin napostella niitä jatkuvaan jos ne Lontoossa ei oisi niin hemmetin kalliita!
Ihanan rento postaus, melkein iskee Suomi-ikävä :')

6/10 | 

Mökkeily on kieltämättä parasta syksyisin. Mua ottaa siis niin päähän, ettei meillä oo enää mökkiä yhyy :(

7/10 | 

Nyt keksin miksi mun kesä ei tuntunut kesältä. Mä myös olisin tarvinnut kesälaidun-lampaita rapsuteltavaksi!

8/10 | 

nyt kyllä tuli suomi- ja mökki-ikävä! ja syysmökkeilyt jää tältä vuodelta väliin kokonaan.. lokakuussa mökkeily on myös mahtavaa! istut sisällä kynttilän valossa vilttiin kääriytyneenä, sade ropisee kattoon ja ulkona näkyy vaan pimeyttä (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu