Kun joskus aikoinaan bongasin tämän Minna Parikan joutsenlaukun Facebookin myyntiryhmästä, en olisi voinut enää nopeammin kirjoittaa AV YV OSTAN!!! En oikeasti osaa noita nettikirppiskoodeja edes auttavasti, mutta pääasia että onnistuin olemaan ensimmäinen ostaja jonossa.

Olen tätä nykyä ehkä luokiteltavissa jo keräilijäksi (?) näiden vanhojen Parikka-harvinaisuuksien osalta, mutta uskallan vielä käyttääkin tuotteita oikeasti. Joten ehkä en sittenkään ole oikea keräilijä :D

Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti nähdään huomenna Tampere-talon UPEEssa :)

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Löysin kyseisen laukun viime keväänä kirppikseltä viidellä(!) eurolla, kauhee mäihä! 🤩

Jep
3/4 | 

Hyvä että käytät, itse en ymmärrä keräilyä ollenkaan jos tavarat vaan pölyttyy kaapissa. Itse asiaasa semmoinen "haalimisen ilo" on aika ahdistavaakin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010