Se on hassua, että juhannukseksi aina odottaa karseinta mahdollista myrskyä ja sitten kun keli onkin mitä kaunein, sitä ei meinaa millään uskoa. Kyllä se ukkonen sieltä vielä tulee, ihan varmasti :D

Meidän juhannus oli rauhallinen, ja olo oli kuin Ace Venturalla, sillä mökillä oli käynnissä kunnon luontoshow. Se piti sisällään joutsenten karkeloita, yhden pakkolaskua tekevän kotkan (!!), peuravieraan sekä lukemattoman määrän peruslokkeja. 

Tässä juhannus värikuvina: 

Eniten tapahtuu juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa. 

Kommentit (3)

Charlotte
1/3 | 

Ihania juhannuskuvia! Meillä oli myös rauhallinen mökkijuhannus, jota olisi voinut jatkaa vielä päivän tai pari.

Oli pakko tulla kommentoimaan, sillä olen lukenut blogiasi vuosikaudet, enkä yhtään kommenttia ole koskaan jättänyt. Nyt kuitenkin tulin kertomaan erityiset kiitokset vuosien takaisista Route 66 -roadtrip postaussarjastasi, sillä se toimi aikoinaan kipinänä, joka sytytti unelman tehdä samantyylinen reissu joskus itsekin! Luin tuolloin kaikki postaukset innolla läpi, ja tuo unelma jäi sitten kytemään moneksi vuodeksi. Ja nyt, nyt me tehdään se mieheni kanssa! Ensi keväänä, huhti-toukokuussa, lähdetään häämatkalle Yhdysvaltoihin. Olen taas ahminut noita postauksia uudelleen, ja saanut mahtavia vinkkejä meidän reissua varten.

Tarkoituksena on lentää esin Nykiin ja viettää siellä pari päivää, minkä jälkeen lennetään Dallasiin, josta alkaa meidän roadtrip kohti San Franciscoa. Ja matkan varrelle mahtuu monia samoja paikkoja kuin teilläkin - Albuquerque, Flagstaff, Petrified Forest National Park... Aiotaan kiertää kansallispuistoja, ja esim. Grand Canyon on ollut sellainen bucket list -juttu, jota en voi käsittää, että olemme nyt toteuttamassa.

Aivan järjetöntä. Olen niin innoissani!!! En ymmärrä miten voin jaksaa odottaa melkein vuoden. Toisaalta ainakin tässä on aikaa säästää, nimittäin säästökuuria tämä vaatii :D

Kiitos vielä noista vanhoista postauksista, on ihanaa ammentaa niistä inspiraatiota ja käytönnön vinkkejä (esim. se, mistä liittymästä pitää kääntyä että pääsee ajamaan tuon Petrified Forest National Parkin läpi...). Haluan itsekin kirjoitta ylös ajatuksia suunnittelusta, haaveilusta ja lopulta itse matkasta. Vielä en ole yhtään postausta julkaissut, mutta aikanaan sitten. :)

Ihanaa kesän jatkoa, ja kiitos kivasta blogista!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ihanaa että jätit nyt kommentin! Tosi kiva kuulla että matkapostauksistani on ollut oikeasti hyötyä, rakastan niiden kirjoittamista mikä sekin varmaan näkyy :) 

Jenkkireissunne tulee aivan varmasti olemaan ikimuistoinen, etenkin kun kyseessä on vielä häämatka! Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan Grand Canyonin kauneutta, ja jos saan antaa suosituksen niin menkää ihmeessä Las Vegasiin edes yhdeksi yöksi. Se on joka suhteen aivan älytön kaupunki, mutta jos siellä suunnalla joka tapauksessa käy niin ei kannata jättää väliin. Ja hei San Francisco, täydellinen päätös reissulle. Frisco on varmaankin se lempikaupunkini jenkeistä upeine viktoriaanisine taloineen <3

Tulipa hyvä mieli kommentistasi, kiitos!!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

manselikka
2/3 | 

Ihanan näköinen juhannus! Muutes Aleksis Kiven kadulla sijaitsevassa Lumindolife second hand -putiikissa oli mintunvihreät Parikat kokoa 41. Sitä mallia joka sinulla taitaa olla punaisena, nilkkaremmi ja sydämen muotoinen reikä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat