Kaikki eivät katoa jussina pusikkoihin keräämään kukkia ja näkemään unia tulevasta sulhasesta (btw.. olen joskus kakarana kokeillut tuota, ei toiminut, näin unta My Little Ponyista... huijausta!), ja heitä varten bongasin ihan mahtavan tapahtuman keskeltä Tamperetta, Juhannuslaiturin!
Siis mikä ihana idea <3 Go Tampere!

Kommentit (14)

Jennikp
1/14 | 

Heippa! Olen tässä viimeisen viikon sisällä selannut sinun (ja Mrs. V:n) blogia silmät sauhuten :) olen siis jäänyt koukkuun ja pahasti! Tykkään todella paljon sinun tyylistä, ja erityisesti on ilahduttanut sen vaihtelevuus! Itselläni on nimittäin aina ollut sama taipumus, että pukeudun ihan erilaisilla tyyleillä eri päivinä. Olen pitänyt sitä aiemmin jotenkin outona, ettenkö ole osannut vaan keksiä sitä omaa tyyliäni, tai jotain... ilokseni siis huomasin että sinäkin olet fiilis-pukeutuja ja se näyttää todella hyvältä, joten ei liene syytä olla huolissaan omastakaan pukeutumisestani ;)

Me vietämme tulevaa juhannusta meidän kotona, oma perhe kokoontuu tänne ja pidetään lystiä; syödään ja juodaan hyvin ja nautitaan toivon mukaan aurinkoisesta juhannusviikonlopusta.

Jään innolla seuraamaan blogiasi... itseasiassa vanhoja juttujakin on vielä luettavana, vaikka olenkin ollut melkoisen ahkera taaksepäin-selaaja :)

Jennikp
2/14 | 

Jatkan vielä: ainoa huono puoli näiden ihanien muotiblogien lukemisessa on tuo syttynyt shoppailuinto! Se on ihan kauheaa! Tai ihanaa, oikeasti, mutta kun pitäisi osata lopettaa :D mutta kokoajan löydän lisää ihania ihania asioita jotka minäkin haluanhaluanhaluan. Sinun blogista on tarttunut himo saada mm. oma lyhyt konjakinruskea nahkatakki... laitoinkin sellaisen jo tilaukseen... se saapuu kyllä vasta myöhemmin kesällä mutta ehkä nyt onkin turhan lämpimät kelit nahkatakille. Ja tuo takki ei suinkaan ole ainoa pakkosaada-asia mitä olen täältä(kin) bongannut... vaarallista touhua tämä muotiblogien lukeminen!!

Daisy
3/14 | 

Myös sellainen kuin Pispalan juhannus näkyy olevan :) Kopsattuna suoraan tapahtuman fb-sivulta:
"Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa kaupunkilaisille vaihtoehdon perinteiselle juhannukselle. Vaikka kaupunki hiljenee, luo Tahmelan ranta upeat puitteet keskikesän tunnelmalle, rennolle menolle ja hyville esiintyjille.

Musiikillinen anti on monipuolinen, luvassa on nousussa olevia bändejä ja vanhoja tuttuja, valtavirtaa ja marginaalia.

Rentouttavat löylyt tarjoaa telttasauna, joka lämpiää molempina päivinä. Väliaikoina rannan tunnelmasta vastaavat Liekkiryhmä Tulikukka, Sirkus Nollatoleranssi, rumpuryhmä Jamora, Kelluva puutarha sekä dj:t."

Nettisivutkin näköjään löytyy http://www.pispalanjuhannus.fi/

Itse menisin aika innolla vaikka molempiin tapahtumiin ellei perinteet velvottaisi ;)

Virpi
4/14 | 

Miä kun olen "maalta" kotoisin ja käytössä on myös aina ollut kesämökki, niin on noita puskajuhannuksia tullut vietettyä aina. Tänä vuonna sovittiin jo ajoissa miehen kanssa, että kokeillaan jotain ihan uutta: jonkin sortin kaupunkijussia! Kotona ei kuitenkaan haluttu ihan olla, sillä omasta makkarista herääminen voisi juhannuksena tuntua vähän liian tavalliselta (vaikka toki se on ihanata aina). Joten mepä ollaan varattu hotelli Tampereelta ja juhannusaattona suunnataan kohti Juhannuslaituria! Odotan innolla! Etenkin kun Tampere on meille molemmille aika vieras paikka. Vielä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mä oon kans ollut _ihan_ jokaisen juhannuksen tähän asti mökillä, joko perheen (aka iskän) mökillä tai sit kaveriporukalla vuokraten. Tää on siispä ihan eka juhannus (tai no puoli juhannusta) kun ollaan kaupungissa ja mä oon ihan liekeissä :D tuu moikkaamaan jos törmätään asemalla/pispalassa! Toi hotelli on loistoidea :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/14 | 

Hih, mäkin tein lapsena juhannustaikoja, jotta näkisi tulevan sulhasen. Näin sitten unta apinasta, ei siinä sitten :D

6/14 | 

Tuolla on tuttu töissä. Itsekin varmaan osallistuisin, mutta en ole kaupungissa.

Niin monta kaupunkijuhannusta viettäneenä, en edes muusta juurikaan tiedä- Kaupunki on aivan tyhjä, hiljainen ja oudolla tavalla koukuttava, vähän kuin hylätty. Tykkään, ja kahtena edellisvuotena on ainakin Klubilla ollut juhannustanssit!

Vim
9/14 | 

Hei siistiä, kiitos vinkistä! Joudun olemaan kaupungissa juhannuksen, koska perjantaina aamuvuoro ja lauantaina iltavuoro töissä (rahan tuloa ei voi estää, mmm triplapalkka). Perjantai-iltaan jää just sopiva aika tsekata joko Pispala tai Laituri tai miksei molemmatkin jos innostuu. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012