Meillä oli viime kesänä ihan poikkeuksellinen juhannus, sillä vietimme sen kokonaan kaupungissa. En ollut tuota aikaisemmin ikinä ollut juhannuksena kaupungissa, vaan aina mökillä, joko perheen omalla tai vuokratulla kaveriporukassa. Se oli aika eksoottinen kokemus. Kaupunki oli täysin autio, fillaroitiin auringonpaisteessa ympäri Tamperetta kahdestaan, makoiltiin nurmikoilla, rullaluisteltiin ja lonkkaroitiin. Illalla mentiin muiden kaupunkijuhannuslaisten kanssa Tahmelan rantaan retkeilemään, eikä ollut hassumpaa sekään. Kaupunkijuhannuksessa on tälläiselle landetytölle ihan erityistä taikaa.
Mutta taikaa tai ei, tänä vuonna manselaisia hemmotellaan uudella juhannusfestarilla, Valtterilla, joka järkätään Tullintorin ympäristössä. Muistan kuulleeni jostain, että nimi Valtteri tulee Pakkahuoneen omasta kummituksesta, olenko oikeassa?

"Juhannuksena 2013 torstaista lauantaihin järjestettävä Valtteri-festivaali tuo keskikesän juhlan tunnelman Tampereen keskustaan: Tullikamarin Pakkahuoneelle ja Klubille, Tullinaukiolle, Telakalle ja Bar Passioniin. Elävä musiikki alkaa soida tapahtuman jokaisena päivänä kello 15."

Esiintyjälistalla on mm.

Scandinavian Music Group
Ville Leinonen
Eva&Manu
22 Pistepirkko with Super Horns
Asa

Loput esiintyjät ja päiväohjelma: KLIK!


Jos olisin juhannuksena Tampereella, menisin ihan varmasti. Scandinavian Music Group on kertakaikkiaan ihana livenä <3

Kommentit (5)

Tiia
1/5 | 

Ihanaa, kiitos! Tänä juhannuksena jään Tampereelle enkä karkaa minnekkään metsän keskelle. Nyt sit löyty tekemistäkin :)

Virpi
3/5 | 

Eikä! Tämä on niin minun tuuria. Itsekin landelaisena olen aina ollut juhannukset mökeillä tai ihan muuten vaan maalla. Viime vuonna miehen kanssa varattiin hotelli Tampereelta ja vietettiin mahtava juhannus kaupungissa. Tänä vuonna suunniteltiin samaa (koska juhannusta seuraava viikonloppu menee mökkeillessä), mutta miehen ehdotuksesta vaihdettiin kaupunki Turkuun. Ja nyt SMG, yksi ikisuosikeistani esiintyy Tampereella! Kaiken lisäksi tämä on varmaan ainoa kesä viiteen vuoteen kun en nää SMG:tä missään...

4/5 | 

Tulossa kolmas Tampere-juhannus seisemän vuoden sisään. :D Ja tällä kertaa syy jäädä juurikin SMG <3<3<3

Fiipi
5/5 | 

Ai hitsit, haaveilinkin juhannuksesta Tampereella, mutta kun osa junamatkasta täältä pohjoisesta olis pitäny taittaa bussilla niin ei kiitos. Tänä juhannuksena otan ehkä vinkkua mutta jos en niin sit treenaan ihan hulluna. En oikeastaan edes pidä yleisistä juhlapyhistä, juhannuksesta, vapusta, uudesta vuodesta. Aina stressi mitä teet, yleensä olenkin kemuttanu muina viikonloppuina ja antanu niiden remuta silloin jotka eivät muulloin ulos pääse :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010