Ei tarvinnut tänä juhannuksena laittaa seitsemää kukkaa tyynyn alle, kun on sulhanen jo löydetty, mutta perinteinen koivuvihta on kyllä sidottu. Mikään ei voita tuoreen koivun tuoksua saunassa ja suomalaiseen kansanperinteeseen olennaisesti kuuluvaa vihtomista. Siitä tulee mieleen lapsuuden huolettomat kesät ja täydellinen rentoutuminen. 

Joskus nuorena tyttönä mökkijuhannuksia viettäessä hain ilman muuta seitsemän villikukkaa tyynyni alle, mutta hatara pääni ei  enää muista näinkö unia tulevasta elämänkumppanista. Mikään ei ole niin hauskaa kuin juhannustaikojen suunnittelu, joskin niihin liittyy kovin usein alastomana pelloilla kirmaamista. Luulisi, että tällaisessa hyttysten luvatussa maassa se ei ole ihan ykkösjuttu kesäyönä :D

Kirmaan paljon mielummin pitkässä ja kevyessä pitsitakissa (Zara), joka itseasiassa toimii erittäin hyvin hyttysverkkona. Todella kätevä vaatekappale Suomen kesässä. 

No, miten on: vihta vai vasta? 

Kommentit (12)

E
2/12 | 

Kyllä se on vasta, ainakin täällä Itä-Suomessa missä itse asun :) Vihta on se Koivunieman herra...

Liila
3/12 | 

Vihta! Olen näitä huonoja kommentoijia, vaikka luen säännöllisesti. Tykkään tavastasi yhdistellä uusia vaatteita ja vintagelöytöjä sekä kirjoitustyylistäsi. Blogisi on hyvänmielen blogi.

Vierailija
5/12 | 

Kuljetko oikeasti mökillä tuollaisilla kengillä vai oliko puettu vain kuvauksen ajaksi :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tässä tapauksessa mökki toimi vain kuvaustaustana, ei vietetty koko juhannusta mökillä vaan käytiin siellä parina päivänä saunassa. Eli kyseessä ei ole "mökkieleganssia" vaan ihan normivaatteet :D Möksällä odottaa myös släbärit joihin vaihtaa jos sattuu olemaan jalassa korkkarit sinne mennessä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010