Näin pikkujoulukauden kunniaksi ajattelin kirjoittaa muutaman luottovinkin juhlahumuun valmistautuville, erityisesti jos pitää vaihtaa lennosta suoraan työpaikalta iltamenoihin. Itselläni ajankäyttö sijoittuu näissä asioissa pääasiassa tuonne viiden minuutin paikkeille, joten tässä ensimmäinen ennakkoon suoritettava valmistelu. Överit glitterkynnet. Tee nämä valmiiksi jo edellisenä iltana. 

Osta jokin metallihohtoinen tummasävyinen värilakka, suosittelen esimerkiksi Dependin (n.3€) pieniä kynsilakkoja niiden korkean pigmenttipitoisuuden vuoksi. Tumma syvänvihreä on nro 426.

Värilakan pariksi kannattaa ostaa sellainen glitterlakka, jossa on monen kokoista hilettä. Suurin osa hilelakoista on täyttä kuraa, niistä jää kynteen noin 2 hilettä. Hyvä hilelakka on sellainen, jossa on suurempien kimalteiden lisäksi mukana pieniä hiukkasia, se takaa kunnon säihkeen.

Kaikkein paras glitterlakka tähän tarkoitukseen on ollut Gina Tricotin kynsilakka numero 212, Disco Fever. Lakassa on kullanväristä pikkuhilettä ja discopallomaisia suurempia hileitä, ja näiden kahden yhdistelmä takaa sen, että kynteen tarttuu kimalletta oikein urakalla. 

Klassinen joulunpunainen kynsilakka on toki aina hyvä valinta sekin, mutta joskus tekee hyvää säihkyä

Ps. Monsters Inc. -tyylinen tekokarvapallero on myös Ginasta, sen voi ripustaa vaikkapa käsilaukun koristeeksi. Paitsi jos samassa taloudessa asuu vanha harmaa kissa, joka metsästää tupsua suorastaan hysteerisen maanisesti. Tässä tapauksessa voi unohtaa käsilaukkukoristeen, jollei halua vuorostaan metsästää omia tavaroitaan ympäri taloa joka aamu. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Jos haluaa oikein kunnon paksun glitterkerroksen (kukapa ei haluaisi?) niin kannattaa levittää hilelakka pesu- tai meikkisienenpalaselle ja sillä töpötellä sitten lakka kynnelle. Ei tarvitse edes mitään värilakkaa alle kun tulee niin överiä.

Vierailija

Meinasin just tulla kommentoimaan tätä samaa. Hileet saa helpommin kynsille tuolla konstilla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010