Seuraava vinkki oman lookin pikaiseen piristämiseen on yhden päivän hiusväri, jonka sain anopiltani. Tämä hattarainen vaaleanpunainen pehko on toteutettu Joicon InstaTint –suoravärisuihkeella. Se tarttuu mihin tahansa pohjaväriin, eli oman tukan ei tarvitse olla vaalennettu. 

Värin intensiivisyys taas riippuu suihkutusetäisyydestä ja kerroksista. Minä suihkutin väriä niin kaukaa kuin käsivara antoi periksi ja vain yhden kerroksen, jolloin lopputuloksena oli hattaranvaaleanpunainen.

Joicon Instatintien värivalkoimasta löytyy kaikki mahdolliset yksisarvisvärit joilla luoda hauskoja lettikampauksia tai värjätä vaikka koko tukka. Minä tein tällä kertaa hiuksiin raitoja sinne tänne, niin että seassa oli yhtä paljon vaaleita hiustupsuja kuin vaaleanpunaisia. 

Muista heittää pyyhe hartioille käsittelyn ajaksi.

Hieman hirvitti lähteekö pinkki oikeasti yhdessä pesussa pois, koska toisen suuntaisiakin kokemuksia suoraväreistä löytyy (ei irtoa sitten millään...). Mutta huoleni oli turha, väri valui viemäriin ensimmäisen pesun yhteydessä.

Extravinkki: jos haluat oikein erityisen haalean ja puuterisen sävyn vaaleaan tukkaan, suihkuta ensin Joico mahdollisimman kaukaa ja harsomaisesti, ja sitten päälle Klippoteketin kuivashampoota. Klippoteket tekee väristä vielä puuterisemman ja vaaleamman. Minä esimerkiksi en halua kirkkaanpinkkiä tukkaa, mutta nämä vaaleat vivahteet ovat hauskoja silloin tällöin. 

Kommentit (8)

Milwiina
4/8 | 

Hei! En googletuksenkaan jälkeen löytänyt tahoa, joka tätä Suomeen myisi niin että yksityishenkilö sitä saisi ostettua.Linkin takaa löytyi jenkkifirma. Maahantuojankaan sivuilta en apua löytänyt. On kiva lukea blogistasi eri tuotteista, mutta se on tylsää jos ei saa vinkkejä mistä tuotteen pystyy ostamaan....

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010