Syksyn juhlakauden tummat sävyt ovat yksi lempijuttujani muodin vuosikellossa. Syksy on sitä aikaa kun hamstraan kaikki kiiltäväkantiset muotilehdet Stockan lehtihyllystä ja käperryn sohvan nurkkaan illan pimeinä tunteina ihastelemaan paljettien kimallusta ja mustan pitsin dramatiikkaa. Sillä jos joku on varmaa, niin paljettien ja pitsin tulo joka syksy.

Viime viikonloppuna juhlittiin serkkuni vaimon kolmekymppisiä. Oli kiva lähteä pitkästä aikaa ulos aikuisseurassa. Anni puolestaan vietti haúskaa iltaa pappalassa ja oli juoksuttanut kaitsijoitaan koko kyläilyn ajan. 3-vuotiaalla on uskomaton energia, kateeksi käy. 

Käytin rennon juhlatilaisuuden hyödykseni mustan röyhelöpaidan kanssa, jonka ostin Edinburghista. Paidassa on kaikkea, mutta koska se on musta, homma ei mene liian röyhelöiseksi. 

70-luvun lammastakkini taas on vanha kirppislöytö, jota vaalin kuin aarretta. Se maksoi viisi (!!) euroa. Hippiajan boheemit takit eivät oikeastaan mene koskaan muodista, joten jos mummolan vintiltä löytyy kelsiturkki, sitä ei kannata hävittää.

 Juhlakauden avaus kirkasti sen, miten himpuran lähellä joulu jo on :D

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Upea takki!! Olen pikkutytöstä asti halunnut tuollaista takkia. Ajattelin, että se ei sopisi nykyiseen tyyliini ja olen harmitellut sitä. Mutta mustanahan tuo olisi upea!! Ja kun pituutta löytyy vielä muutama sentti enemmän kuin sinulla, niin olen ajatellut, että tuskin tulee minun kokoista vastaan, mutta täytyy pitää siis silmät auki ja sormet ristissä :) Kiitos tästä!

atomi
2/4 | 

No mutta on kyllä ihana asu. Tykkään jokaisesta vaatekappaleesta mutta tuo turkki, ah mikä nostalginen vaatekappale ja miten hyvässä kunnossa. Sä olet ihan haka noissa kirppislöydöissä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011