Voi luoja. Menin sitten laulamaan karaokea ensimmäistä kertaa elämässäni. Minusta ja siskostani ei tule seuraavaa Neon2:sta. Sen sijaan KaijaKoo, vapise! Olin eilen  myös ensimmäistä kertaa ikinä Toijalan paikallisessa, että melkoiseksi illaksi voi kutsua tätini viiskymppisiä :D Mutta ei siitä sen enempää.

Juhliin en laittanut sitä mustaa mekkoa, vaan punaisen mekon. Tämä vanha möyheä Asoksen mekkoseni on säilynyt kestosuosikkinani vaikka kuinka kauan, se on aina vaan ihana. Hiuskoriste on vanha piecesin ja kengät Melissat. Kumikengät ovat syksyllä vallan mainioita, ei haittaa pikku sateet yhtään.

punainen mekko

h3

h2

Meidän suvun kekkereitä ei todellakaan voi luonnehtia tylsiksi sukujuhliksi, nauru raikaa ja musiikki soi! Ja voin kertoa että olo on sen mukainen tällä hetkellä huh.

Palataan parin päivän 1 mekko 1 viikko -haasteen asuihin huomenna, pari uutta kokonaisuutta odottamassa kun vaan kykenen ehdin raakkaamaan kuvat.

Kommentit (23)

2/23 | 

Eikä, Toijalan paikallisessa! Ite oon toijalalainen ja on tosi hassua kuvitella sut siellä laulamassa karaokea, en oikein tiedä miksi :D ps ihana mekko! :)

vintagetyttö
3/23 | 

Moi! Ajattelin kysyä sinulta apua pieneen ongelmaani, eli mistä saisi Suomen parhaat vintage/50's-vaatteet, erityisesti mekot? Himo on ihan kamala, mutta en tiedä hyviä liikkeitä tai paikkoja! Kiitos =)

Anniina
5/23 | 

Meidän sukujuhlat on aina ihan samanlaiset! :D Paitsi, että oikeastaan aina meillä on sen musiikin sijaan juurikin sitä karaokea.. erittäin nautinnollista :D

Tiltu
10/23 | 

Ihana mekko. Heh, KK on jännä paikka. Nykyään vaan vähän liian täynnä teinejä. :)

Hanna
15/23 | 

Moi! Muistan lukeeni joskus, että olet opiskellut Tamk:ssa liiketaloutta, tarkemmin markkinointia ja viestintää. Itseäni kiinnostaisi tuo kyseinen ala. Millaista opiskelu oli ja mitä kaikkea siihen kuuluu? Mihin alalta työllistyy? Entä missä itse työskentelet tällä hetkellä? Olisi kiva kuulla kokemuksia koulun jo käyneeltä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010