Joo päästäkää vaan minut irti mihin tahansa kekkereihin niin kuvasaldo on nolla. No mutta hei on minulla yksi kuva ennen bileitä joissa näkyy ehkä maailman hienoin Kirsi Nisosen megarusetti:


Ja sitten Ninan näpsäämä todistekuva siitä, kuinka hamevalintani oli totaalinen fail. En testannut hamostani sukkisten kanssa, ja yllätys olikin suuri kun se pirulainen alkoi liukumaan ylös joka askeleella, ja päädyin olemaan just se joka juhlien pakollinen poloinen tyyppi, joka nyppii hameenhelmaansa maanisesti koko ajan. Kuten kuvasta näkyy, vyötärö törröttää10cm liian korkealla kolmiona mahastani (vai onko se sittenkin päivällä syöty kolmioleipä hmmm...) ja helma puolestaan hieman lyhyehkö.

 


Tämän siitä saa, kun vaihtaa lennosta asua vaikka alkuperäinen pläni olisi todistettavasti pysynyt myös kävellessä paikoillaan. Kele. Oppikaa virheistäni.

Oli ihanaa nähdä kaikkia bloggarikollegoita pitkästä aikaa, voi vitsi! En koskaan ehdi mihinkään kekkereille ja kokkareille, eli ihan kiva että edes kerran vuodessa. Tosin siinä vaiheessa kun muut lähtivät jatkoille ja minä hotellille nukkumaan koska seuraavana päivänä pelit, niin totesin että haluan uusinnan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

norppa
1/3 | 

Hei mulla ois sulle kokeilemisen arvoinen vinkki! Perusvoidetta käsiin kohtuullinen määrä (joku 1 rkl) ja sitten sitä hierotaan ensin käsiin ja siitä sukkahousuihin reisien molemmin puolin! Eipä nouse enää hameet korviin :)) Toimii ilmeisesti sekä kevyemmällä että paksummalla voiteella.

3/3 | 

Näytit upealta! Oli niin kiva nähdä, toivottavasti nähdään uudestaan nopeammin kuin 3 vuoden kuluttua :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011