Koska kannan laukussani koko maailmaa, olen todella laiska vaihtamaan veskaa. Minulla on pari arkilaukkua mihin koko arsenaalini mahtuu, joita olisi kiva pitää kierrossa enemmänkin, mutta eijjjjaksa. Olen nyt viikon verran käyttänyt Italiasta tuomaani punaista laukkua, eikä loppua näy. Ihanahan se on, ei siinä, mutta se vaan on aika vitsikkään näköinen kun rämmin ulkona michelin-ukon näköisenä päästä varpaisiin, mutta siisti fancylaukku käsivarrella. Tulee mieleen elokuvien kassialmat, jotka ovat sattumalta dyykanneet jonkun astetta siistimmän veskan ja muu asu on edelleen sitä spugetyyliä.
Sisäelämään laukku onneksi käy ihan kivasti, kun yllä on esimerkiksi Marimekon tunika. Kyseinen mekkonen on ollut pari vuotta sellaisessa tehokäytössä, että on suoranainen ihme ettei se ole kulunut jo puhki. Hämmentävää kyllä, edes tsiljoonat pesukerrat eivät ole onnistuneet haalistamaan kangasta, yleensä sille nyt jotain tapahtuu. Mutta en valita, olkoon meillä vielä monta onnellista vuotta edessä.

Ps. jos kuvat ovat tällä hetkellä (entistä) kökkösempiä, se johtuu siitä että opettelen käyttämään salamaa... kiva vekotin, mutta vaatii vähän ihmettelyä.

Kommentit (5)

Jippo
3/5 | 

Sun täytyy hankkia kätevä käsilaukun organisoija. Pysyy ainakin tietyt asiat paikallaan ja heität vaan pikkubägin isosta toiseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011