Nyt kaikki Jumpin -haalarista unelmoineet huomio! Minulta kysyttiin haluanko arpoa yhden söpöliinin lukijoiden kesken ja tottakai haluan. Sininen mörkkipuku on sulautunut perhe Tapojärven arkeen siinä määrin, että joudun varmaan ostamaan Sakulle oman. Rakas pörröpääni nimittäin nyysii haalariani nykyään muutenkin kuin vain aamuisin, ja se ei nyt vain käy päinsä, se on MINUN!

jumpin
jumpin

Tämä arvonta on suunnattu Facebookin käyttäjille, joten se heti näin alkuunsa tiedoksi.

Säännöt:

1. käy fanittamassa Jumpin -ryhmää Facebookissa KLIK! Eli painetaan sitä "tykkää" -nappia.

2. ilmoita kommentilla tämän postauksen kommenttiboxissa, että fanitus on tehty. Huom! Jätä mailisi sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle.

3. ilmoituksia osallistumisesta voi nakutella 10 päivää eli 24.11. klo 12:00 loppuu vastausaika. Arvon sen jälkeen voittajan, joka saa uppoutua jatkossa maailman pehmoisimpaan haalariin ♥

Arpaonnea tasapuolisesti kaikille, jotka toivovat hieman pehmoisuutta elämäänsä ;)

Kommentit (862)

sadetanssi

kävin tykkäilemässä! Oon haaveillut tuosta haalarista siitä saakka kun sen sun blogista bongasin! TAHDON TUOLLAISEN!

Tykätty on! Mun mies ei varmaan todellakaan lainaisi tuota ja yrittäisi saada mutki luopumaan sen käytöstä, mutta jos tuollaisen haalarin voittaisi niin MINÄ olisin ihan mielissäni ja sehän on pääasia! :)

Sannis

On tykätty jo ensipostauksestasi alkaen! Ja yksi pukinpakettiin tilattu. Mutta jos itsekin saisi täältä.. Kokeillaan onnea :) Kiitos kivasta blogista!

Kaisa

Tykätty! Mä haluun niin ton. Mihin muuhunkaan sitä pimeinä ja kylminä talviaamuina ittensä pukisi? (=

Noniin, nyt on fanitettu ja tykätty jumpkin facebook ryhmää. Tuo kyllä olis niin ihana löhöily vaate, ja näyttää tosi söpöltä noissa sun kuvissa! :)

Kiianniina

Noniin, nyt on fanitettu ja tykätty jumpkin facebook ryhmää. Tuo kyllä olis niin ihana löhöily vaate, ja näyttää tosi söpöltä noissa sun kuvissa! :)

(uus kommenttilähetys nimen kera :D)

Rusinainen

Tykätty on! Tällaiselle vilukissalle ehdoton talveksi! Tahtoo. Siitäkin huolimatta että avokkini vihaisi tätä :P

Emu

Tykkäämässä ja fanittamassa kävin, tollanen olis niiiin täydellinen rentoilupäivän asu, ja varsinkin kun raskaana ollessa ei jaksa pukeutumista kauheesti miettiä. ;)

Sandra

Tykätty myös! Miellä taas minua on kielletty ostamasta tuollaista (kuulemma ällöttävän epänaisellinen) vaikka olen kauan halunnut... Salaa kai se on ostettava jos nyt ei tärppää..

Petrailona

Tykkäsin! :) Ensireaktio kyseiseen pukuun oli vähän epäileväinen, mutta kotiasuna varmasti aivan lyömätön! Sait vakuutettua. ;)

Jaapu

Aujes.! Molen pitänyt tuollaisia söpöläisiä arvossaan jo kauemmin, mutta ostolakko kieltää ostamisen. /:

Tykkäsin! Voittaisinpa tuollaisen...kämppiksetkin varmaan tykkäis kun tulisin aina aamulla vastaan ihanaisessa kotelossani:D

meenaliina

Ah oli pakko tykkäillä ja oli pakko osallistua ja on pakko saada tuollainen! Ei oo muuten pelastusta tästä synkästä ja kylmästä talvesta! (:

Elisa

Tietysti kävin tykkäämässä! Olen jo uhkaillut työkavereita sillä, että tulen jonain päivänä toimistolle tuollaisessa haalarissa, ja olisi tietysti kiva voittaa sellainen :D

ria

Tykätty on :) Hienoha ja lämmin tuollaseen olisi pukeutua talvella. Takan ääreen ja kaakaomuki käteen, niin kyllä likan kelpais!

kolmaspersoona

tykkäilty on! :--) aivan ihana haalari, tollainen ois kuin unelma juuri kun olisi kunnon löllöilypäivä ja mukavat (ja tietysti hyvännäköiset!) vaatteet ois must.

Mei

Fanitettu on jo aiemmin ja fanitetaan edelleen, siis Facebookissa (tykkää -nappia painettu) sekä oikeassa elämässä! :) Niin paljon olen noihin ihastunut!

Aikas ihana. En oo aikaisemmin sun postauksissa huomannut haalaria. Mutta näyttää tosi ihanalta. Voisinpas saada sen omaksi!!!

niina

OOOOOO! Olen tykännyt jo aikaa sitten ja ihanaaihanaa arvonta! Köyhän opiskelijan on vähän turha haaveilla tuommosen ostosta, mutta tahtoo! :D

Jeee! Tän on oltava paras arvonta pitkään aikaan. Istun tälläkin hetkellä peittoon kääriytyneenä kahdet kalsarit, villapaita, villasukat ja pipo päässä ku täällä mun opiskelijaluukussa on niin *erkeleen kylymä! Toivottavasti onni suosii.

Ja kävin tykkäämässä tietysti. :)

Katri

Heippa, tykätty on :)
Olen sellainen vilukissa, että tuon haalarin hankinta on ollut listalla jo pidemmän aikaa, lämmittää varmasti.

bbas

Olen fani! Oij, tommosen kun saisi ni nää yltiökamalat saderäntäpimeys-aamutki tuntuis pikkasen kivemmilta :)

piia

olen fanittanu jumppia jo pitkään,kuolannu semmoista itselleni. (tykkäsin fb:ssa)ja olisin ikionnellinen jos semmoiseen pääsisin uppoutumaan pakkasella.hrrrr. 8)

sara

Moro, tykätty on! :) Tommonen olis kyllä aivan superihana, varsinkin kun tästä talvesta on tulossa kuulemma edellistä kylmempi... aaaagh! :D

Unina

Täälläkin tykätään, meilläkin varmaan saisin lopulta hätistellä miestä haalarista. :)

katka

Tykkäilin! Oon ihan vakavissani harkinnut tällaisen tilaamista, mutta hinta on toistaiseksi jarrutellut. Jospa onni olisi myötä.. :)

bambam

onni ei suosinut MouMoun arvonnassa, joten uutta yritystä kehiin :) fani olenkin ollut jo pitkään.
haluaa haalarin!

Fanitettu on! :) Aivan ihana tuo haalari, sopii täydellisesti kotiasuks ja miksei toi päällä lähtis lenkillekin ;D Älyttömän suloinen ja hieman Ufokin!

Katri

Eikä! Ihana haalari, tuo olisi, niin unelma kylmille aamuille.
p.s: kävin tykkäämässä! ;)

Lotu

Tykkään! :) Voi miten onnelliseksi tulisin, jos voittaisin. Asunnossani on niin kylmä, varsinkin aamuisin, että haalari tulisi tarpeeseen.

iikku

tykätty on! todellakin (: tuo näyttää niin lämpimältä ja pehmoiselta sun päälläs! ja tälleen ihan ps. olen lukenut sun blogias ties kuin kauan ja joka postaus on yhtä ihana! tämä on eka kerta kun kommentoin...tosin olisin voinut tehdä sen paljon aikaisemminkin mutta en ole uskaltanut! :( tämä blogi on täynnä elämäniloa ja rakkautta! love it! ja sä olet tottavie kauneimpia naisia mitä olen koskaan nähnyt! <3 (: jaksamisia sulle pimenevään syksyyn (:

Meeri

Tykätty on. Ihastuin tohon heti ekan postauksen yhteydessä ja oon siitä asti toivonut omaa.

POTTAKOIRA

Tykätty on! Meidän kerrostalossa on meneillään jotain ihmeellistä säätöä lämmitysten kanssa ja on kyllä elävältäjäätyminen lähellä aamuisin :D Jos nyt siis tärppäis ni sais kerralla lämpimän haalarin ylleen.

rinkku

tykätty on :) hei! osaatko sanoa mistä sais sellasia kengän pohjiin kiinnitettäviä, ettei luistais? Joku bloggari oli jostain löytäny enkä muista millään. Suutari sano uudesta pohjasta vaan mutta se tulis kalliiks.

Mekkomies

Tykkään, tykkään ! Aivan mahtava haalari, kaverilla kokeilin sitä yksi kerta ja sydämeni paloi halusta saada oma. Nyt viimeistään jouluksi sen aion hankkia !

Goottipupu

Kävin tyksimässä! Toi on niin ihana ja pehmoisen näköinen, just paras kotilöhöilyvaate. :)

iitsku

Nyt on tämäkin tyttö tykännyt! Oi että tommonen pehmonen haalari olis kyllä maailman täydellisin!

Apua! Olin jo melkein ostamassa kankaita, että teen itselleni tommoisen ihanan kotihaalarin, mutta ehkä odottelen nyt pienen hetken vielä, josko onni suosisi. Eli kävin tykkäämässä ehdottomasti!

BabyZBR

Tykkään FB:ssä! :) Kovasti tulisi tuo haalari tarpeeseen kun jälleen kerran opiskelija-asunnoissa harrastetaan lämmön säätelyä ja tälläkin hetkellä päällä on kolme paitaa ja silti palelee. Kylmäverinen haluaa oman haalarin! :)

Mari

Kävin laikkaamassa. Ihana haalari! Näin muuten muutamalla tyypillä Ski Expossa samanlaisia haalareita, mutta eivät tainneet olla samaa merkkiä.

menni

tykkään. ja kävin tykkäämässä. kyllä ois vilukissalle ehdoton. ja hyttysenpuremia inhoavalle myös. aka minulle. hehhih.

veera

Tykätty on! :) oikun tuo olisi tosi ihana talvi-iltoina just saunan jälkeen, sillonku meinaa olla aina vähän kylymä! :D

lellu

tykkäsin, ja tykkään edelleen! tuommonen olis niin paras tähän saumaan ku patteriremppa menossa ja välissä lämmöt kiinni ja ulkona kipeät -10C! hrrrr... lämpöstä loppusyksyn jatkoa sinulle, piä pintas haalarivarkaasi kanssa ;)

LauraL

AAargh!! Miksi meitä ei-facebookaajia sorsitaan näin!!??! Just tollanen kiva arvonta ja sitten ei voikaan osallistua. Raivostuttavaa että nykyään kaikki toimii facebookissa!

Ja tiedän, syy ei ole Sinun, enkä sinua syytä, mutta kunhan vaan ottaa pattiin.

Onnea muille kisaan!

Riikka

Tykkään haalarista netissä ja oikeassa elämässäkin! (Ei kerrota avomiehelle, kommentoi haalaria "erotiikantappajaksi" ^^)

maritus

Tykätty jo pidemmän aikaan :D Olen jo niin kauan halunnut tuollaista ,ja nyt kun niitä pyörii blogeissa, niin vielä enemmän.

Murtumispiste

Tykkää-nappia painettu! Ai että tuollainen haalari olisi mukava, minäkin olen varsinainen vilukissa :) Vähän turhan kalliit vaan opiskelijabudjetilla, joten olisi oikein kiva saada Jumpinit tätä kautta.

Osallistuttu! Vitsit kun voittaisi tuollaisen, näyttää niin söpön pehmeältä :). Kiitos muuten kivasta blogista, se saa aina piristymään :D

Julie

Kävin tykkäämässä facebookissa!
Haluaisin tällaisen, koska tätä olisi ihanaa pitää sillo ku on kipee!

Tykkään! Haalari olisi vaan niin paljon kivempi asu kuin tämä kipeysunivormu eli lökärit+huppari+kaulahuivi+pipo+villasukat... Tahtoo!

minää

Tykkäsin :)) ihana haalari ja oikee pehmosen näkönen 8) kuinka viittikkin luopua siitä? :)

Ida

Nyt on tykätty! kiitos sille, joka ikinä on keksinyt haalarin! ei voi olla mukavampaa varsinkaan täällä kylmässä pohjolassa. (:

Mandariini

Voi KYLLÄkylläkylläkyllä! tosin olen jo ko. sivun fani bookissa. mutta ei kai se haittaa että olen ollut aikaani edellä ;)

keijju

tykätty on! Ois tosi ihanaa saada tollanen kun ei ikinä tuu varmaan olee rahaa tollaseen oikeesti ;(

Inde

Tykkäilty! Olen haaveillut Jumpin -haalarista jo niiiin pitkään, se suorastaan pelastaisi minut tältä ja seuraavilta talvilta!

Jep, fanitan! Suloinen smurffipuku saa varmaan mun miehen näkemään punaista, mut mä NIIN viihdyn tuommoisissa pehmoisissa ja mukavissa asuissa.

Mimmi

Tykkää! Eli fanitus kunnossa.
Voin kuvitella mieheni ilmeen, jos voitan tuon ihanuuden. Mutta viluisena, aina ja koko ajan, se on varmasti Se Juttu. :)

Pilvi

kävin tykkääilemässä ;) söppänä on haalari, pakko osallistua, jos sitä vaikka voittaiski :D

Missu

Kävin tykkäämässä.
Tommoinen olisi ihan must semmoisiin päiviin, jolloin vaatteiden avainsana on RENTOUS ja MUKAVUUS. :)

rronny

Kävin tykkäämässä :) oon ihaillu noita haalareita nettikaupoissa jo kauan ja haluunhaluun !

ripeä toiminta tapahtui jo perjantaina kun sain mailin tuosta :DD T: Nelliina joka ei jostain syystä pääse kirjautumaan sisään

Jannika

tykkäilin! tuo olisi tyädellinen koti-iltojen lisäksi myös atferski-juhlimiseen kavereiden kanssa kun lähdetään laskettelemaan! :D

Chimar

Me likes! Eli tykätty on :P Tollasessa ois kyl kiva viettää rentoja talvi-iltoja kotisohvalla :)

Tinie

tykätty on. mulla on nuorempana ollu tommonen pehmohaalari ja se olikin niin kovassa käytössä että kirjaimellisesti kului puhki <3

Justiina

Tykkäämiset hoidettu Facebookiin. Bongasin nää haalarit blogeista ja ne on jostain syystä aivan ihanat. Voin oikein kuvitella kun uppoutuu noihin pehmeisiin haalareihin.

Tykkäilen myös sun blogista tosi paljon. Oon jo kauan kauan seuraillut sun blogia, mutta en oo koskaan uskaltanut kommentoida:) Nyt siis myös haalareista rohkaistuneena uskalsin.

qwerty

mä niin kovin haluun tommosen haalarin, johon ei oma kukkaro taivu kylläkään. kumpa mua vaan onnistais nyt :) ja ihana blogi nelliina ! :)

Karoliina

Pakkohan tästä oli tykätä:) Tollanen olis niin täydellinen talvella, kun on koko ajan kylmä...

Niina

Tykätty on :D tollanen olis niin ihana. nytkin mulla on miehen vaatekaapista neuleita päällä :D

Sini

Tykätty! Haalari ois varmaan paras mahdollinen olovaate – paidat tuppaa nousta ylös ja housut valua alas, mutta haalari päällä vois mönkiä sohvalla miten tykkää eikä vaatetta tarvis korjailla koko ajan. :)

Elisa

Tykätty on ;) mäkun olen tämmöinen vilukissa niiin tolle vois olla käyttöä, sais muutkin meidän perheessä välillä sen peiton ympärilleen :) onhan meitä täällä kuitenkin seitsemän, joista kolme minun lisäkseni kaipailevat peittoa ympärille aina illan tullen

jonneli

Fanitin:)
ja ois niin maukas omistaa tuollanen joululomallakin ja nautiskella glögiä lämpösessä ja hyvässä seurassa.. aaaah

Katri

tykätty on! jos kerranki voittaisin jotain : ) varsinkin kun täällä lapissa on niin pirun kylmä!

Jepu

Fanitus on kova myös täällä. Bongasin nuo haalarit jokin kuukausi taaksepäin, kaveri oli ostanut. Itselläni on toivomuslistalla nro 1. Vaikuttaa erittäin hyvältä myös koiranulkoilutukseen, vaikka en koiraa omistakaan, mutta isomman lapsen tarhaan meno-haku ajanee saman asian :) siitä on sitten helppo jatkaa päivää pienokaisen 7 kk kanssa koti-oloissa, äitikin jaksaa paremmin kun on jotain ihanaa ja löysää päällä :)

Emmusa

Tykkään!!! Toi on niiiiiin söpön näköinen haalari. Täällä miettinyt sen ostamistakin :)

dada

fanitus tehty, juuri eilen kävin ihastelemassa nuita nettikaupassa! ovat vain melkosen tyyrhiä, nyt oliski oiva tilaisuus saaha omaksi!

meri

Tykätty on, ihana haalari! Täytyy varmaan vaan katkaista lahkeet puolivälistä, kun olen tällainen kääpiö :-)

Allukka

Tykättty, vaikka ensin olin että eihän näistä voi tykätä, mutta nyt haalarit näyttää todella mukavilta ja mieleen palaa lapsuus ja yöhaalarit <3.

Mactiq

TYKKÄÄ! KLIK! tehty on! haalari minulle heti...ai miksi? no hitto, kun olen niin ollut tuota vastaan vaiks kuin kauan, mutta nyt sun suosittelun kautta mä haluan kanssa!! :D

OOOOH tykätty jo aikoja sitte ja aaaah tää arvonta! osuispa kerranki kohalle:) ps oot maailman söpöin tossa haalarissa

AALLLUUU

oijoijoi miulle tuollaneeeeneenenene, mie tykkäsin jajaja vvooooi ku mie voittaisin ! <3<3<3 TUO ON VAAN NIIN SULONEN ! :) <3

Kaisu

tykkäsin <3 noi jumpsuitit on tosi söpöjä, ja tällanen vilukissa kun oon, niin varmaan meen sitten kouluunkin sen kanssa <3

Hemuli

Tottakai tykkäsin!!<3 Olen jo pitemmän aikaa haaveillut kyseisestä vaatteesta, harmi vain, ettei oma opiskelijabujetti anna senttiäkään periksi:(

Näytä kaikki kommentit (862)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu