Nyt laitetaan toinen postaus avoimeksi kun edellinen alkaa jumittamaan liikaa. Jos kommentoit jo edellistä arvontapostausta, älä kommentoi uudelleen tätä postausta!


Arvonnan säännöt:

1. käy Jumpin-nettikaupassa valitsemassa lempparisi KLIK!

2. ilmoita suosikkisivärisi kommenttiboxissa ja kerro miksi haluaisit juuri sen?

3. jätä nimimerkki ja sähköposti niille varattuihin kenttiin (mailisi ei näy muille kuin minulle).

4. vastausaikaa on 22.7. klo 12:00 asti.

Kommentit (530)

HennaKKK
1/530 | 

Haluaisin ehdottomasti tuon mustan jumpinin sillä asun koko tämän kesän mökillämme, koska käyn töissä mökkimme lähellä. Musta väri olisi täydellinen sillä jumpin pitäisi minut suojassa sääskiltä enkä näkyisi kaivolta kotia niinkuin värikkäissä malleissa!

ripa1920
2/530 | 

jumpin sapphire olis mun juttu,se on seilorihenkinen ym(mun silmään enemmän kuin navyblue:D,en tie miks)ja se sopis&sitä vois käyttää kotona,mökillä,telttaillessa,festareilla jaja.oi voi kaikkialla :D

napsu
3/530 | 

Tahtoisin ihan ehdottomasti tuon Jumpin Prison mallin, mustavalkoraitainen haalari olisi ihana :) Satun vain pitämään raidoista, siksi tuo malli on mieleisin.

Lissu
4/530 | 

Harmaa on suosikkini, se päällä voisi rauhassa lasikotella mökin sohvalla sadepäivänä kirjan kera... kukaan ei huomaisi ainakaan heti :)

Tapna
5/530 | 

Navy blue jumpin :) elämäni pisin suhde on tullut nyt loppuun neljän vuoden jälkeen ja kaikki tuntuu vaikealta.. Kuinka mukava olisi pian omassa pikku yksiössä käpertyä omaan jumpiniin kylmänä iltana ja miettiä elämäänsä.
ps. tykkään sun blogista ihan älyttömästi :)

Eve
6/530 | 

Punainen ois ehdottomasti miun juttu. Koska olen pienikokoinen ja talvella palelen jatkuvasti, jumpin voisi pelastaa villasukkien kanssa talveni. Voisin luopua sohvilla odottavista kolmesta huopakerroksesta...

Mamait
7/530 | 

Ehdottomasti purple. Kaapissani on ihan tarpeeksi mustaa ja harmaata väriä ja violetti on yksi lemppareistani.

edgie
8/530 | 

Oioioi, tuo punainen ois ihan loistava! Hiippailisin se päällä tulevassa omassa yksiössäni ja söisin jäätelöä.

Maarit
9/530 | 

Punainen jumpin ehdottomasti! Punaisesta en luovu, vaikka vaatekaappiin voisi välillä ostaa jotain muutakin väriä :)

Iitu
10/530 | 

Punainen jumpin tuo mieleen joulun,talven ja paukkupakkaset.. Miten ihana olisikaan pukea ylle tuo ihanuus ja nauttia glögiä takkatulen ääressä. Ikuinen palelija olisi taivaissa. :)

Elina
11/530 | 

_Tarvitsen_ Sapphiren koska monta syytä ^__^ Erityisesti mukavuudenhalu ja vilukissamaisuus puskevat kärkeen. Näistä tekijöistä johtuen käytän aina <3 (olen kotihiiri :P )

Kirsi
12/530 | 

Ensin ajattelin, että ehdottomasti violetti, mutta sitten tajusin, että senvärisiä vaatteita löytyy jo kassikaupalla. Eli herkullinen punainen! Tai oikeastaan mikä vaan kävisi.. En kyllä tiedä pitäisikö minun kuitenkaan saada sitä, koska läheiset joutuisivat kärsimään. Pitäisin pukua epäilemättä kaiken aikaa päällä, ja se saattaisi alkaa haiskahtaa :D No väliäkö sillä! Haluan silti!

anni-amanda
13/530 | 

Ehdottomasti punainen! Omaan jumpiniin olisi ihana hypätä syksyllä kylminä iltoina. Ja tietenkin kesällä suojaisi hyttysiltä! Tässä kropassa joka pisto paisuu järkyttävän kokoisiksi eikä jalat ole enään sen jälkeen kauhean esteettiset :D

Antsqu
14/530 | 

ihastuin ainakin itse tuohon jumpin Sapphireen. tosi soma ja ehdoton valinta mökkireissuille (:

niiiina
15/530 | 

Minun kommenttini edelliseen postaukseen ei näyttänyt tulleen perille ollenkaan. :(

Mutta. Olen haveillut omasta jumpinista aivan mielettömän kauan. En vain ole saanut päätettyä väriä, kun tahtoisin ne kaikki. Ja hintakin on opiskelijalle.. no hieman karvas. :D
Mutta kun näin tuon punaisen jumpinisi, rakastuin. PUNAISEN ottaisin ehdottomasti. AIvan mielettömän upea!
Ja luulepa, että jos onni ei tässä potkaise, niin täytyy kyllä harkita vakavasti tuon alekoodin ja kesätyörahojen hyödyntämistä... ;)

Trillian
16/530 | 

Sapphire, koska tuo väri näyttää upealta hiusteni kanssa. Ja haluan jumpinin että voin järkyttää kavereita mökkireissuilla pukeutumalla potkareihin!

maikki
18/530 | 

Blue on väreistä mieluisin! Puntaroin mustan ja sinisen välillä ja lopulta totesin, että sininen on ehkä kuitenkin parempi vaihtoehto koirankarvoja ajatellen :D Pirteä väri toisi mukavasti myös häivähdyksen kesää talven kylmiin iltoihin, jolloin haalariin olisi ihana hukuttautua!

Marion
19/530 | 

Värillä ei ole väliä - kunhan se on musta!

Täydellinen asu kotininjailuun... Siis rentoiluun. ;D

20/530 | 

Lempivärini on Jumpin Light Yellow. Näyttäisin varmasti huvittavalta, mutta silti vaalean keltainen näytti ihanimmalta.

Ja haluan Jumpinin siksi, koska kuvailit Jumpinia tehokkaaksi hyttystorjujaksi, enkä ole vielä keksinyt yhtään hyvää tapaa torjua inisijöitä.

http://enninkengissa.blogspot.com/

Maija
22/530 | 

Jumpin sapphire on lempparini monesta syystä: väri on ihanan retro, mutta toisaalta tosi ajankohtainen. Siitä tulee mieleen mummola ja mökki, mutta yhtä lailla lompsisin se päällä kotipihallakin. Sapphire saa kupariin vihahtavan punaisen tukkani hehkumaan :)

Aleksandra
23/530 | 

Oma valintani olisi Sapphire, sillä tylsästi sanottuna väri vain miellyttää eniten minun silmääni. Muutan syyskuussa ensimmäiseen ikiomaan asuntooni ja voin jo kuvitella itseni jammailemassa ympäri kämppää. Kuvitelmissani tanssahtelen Jumpinissa, vaikka todellisuudessa taidan joutua käyttämään collegehousuja ja virttynyttä t-paitaa...

villahuivi
24/530 | 

Jee, hyvä kun tuli uusi mahdollisuus osallistua! Edellisessä kommentointi jäi junnaamaan...
Haluaisin voittaa musta-valkoraidallisen Jumpinin, eli prisonin, ja antaa sen miehelleni. Hän joskus kurkisteli olkani yli ja näki Niinan ja Sakun pyörivän mökillä haalareissaan - instant kateus :) ! Tästä päätellen myös sakunharmaa Jumpin varmasti kelpaisi :D

sjs
25/530 | 

Haluaisin Jumpin keltaisena, sillä siinä näkyisi vähiten kolmiväristen kissojeni karvat, he kun tykkäävät olla jatkuvasti sylissä:). Lisäksi tuo tosiaan olisi kätevä vaate mökille.

26/530 | 

Oijoi mikä skaba! :DD Haluaisin Jumpinin värissä Sapphire. Jumpinille olisi paljon käyttöä, mm. lämpöisenä koiran ulkoilutushaalarina, kotiasuna sekä ns. vale-opiskelijahaalarina, sillä oikeaa haalaria en satu omistamaan. Lisäksi siitähän voisi irrotettavalla korvaparilla ja mahdollisella hännällä/töpöllä tehdä jonkinlaisen jokajuhlan naamiaisasun. Ja samalla saisin vähän ärsyttää haalareita inhoavien ystävieni verkkokalvoja. Näiden varsin kelpojen perustelujen lisäksi olen jo pidempään halunnut itselleni Jumpinia osaksi vaatevarastoani. :)

Paukama
28/530 | 

Purple! Tarvitsisin Jumpinin ehdottomasti paukamanestoon! Viimeisen mökkireissun jäljiltä korvani on kuin kukkakaali, eikä myhkyräiset nilkkanikaan oikein viehkeiltä näytä.. Enkä millään haluaisi sanoa EI kesähameille!

hheini
29/530 | 

Viimeks herjas erroria koko ajan niin en tiedä tuliko osallistumiskommenttini :( Haluaisin kuitenkin tuon sinisen jumpinin! Kaverini kanssa on suunnitteilla ostaa tuollaiset abivuotta varten, olis mukava istuu yo-kirjoituksissa tuo päällä. Ah, sitä mukavuutta! :) Noh, toivottavasti nyt kävis tuuri! :)

Ellu
30/530 | 

Punainen: kokeilen aina muita värejä, mutta palaan aina punaiseen koska se pukee tummaa tukkaani ja kalpeaa ihoani parhaiten:)

noppura
31/530 | 

Jumpin Sapphire on mielestäni ihanan värinen! Kyseinen Jumpinin sopisi loistavasti juuri punertavaksi värjättyyn tukkaani ja olisi ihanan lämmin täällä mökillä nyt kun helteistä ei enää ole tietoakaan!

Mari
32/530 | 

Harmaa olisi miun valintani. Joskus teininä mulla oli itsetehty harmaa kokohaalari ja tykkäsin siitä niin kovin että pidin sen ihan puhkiloppuun. Iskällä oli tapana kutsua sitä muumin nahkaksi ja kun se roikkui pyykkinarulla se oli muuminraato :D

Maria marsu
33/530 | 

Haluaisin sinisen Jumpinin, ihan siitä syystä etten saa mielestäni kommenttiasi Smurffeista :D todella hauskannäköinen asu!

Mammamaha
35/530 | 

Oi voi, haaveilen tuollaisesta sinisestä jumpinista. Se olisi täydellinen kotiasu syksyä kohti aina vain kasvavan masuni kanssa. Ja entäpä sitten lapsen synnyttyä syksyllä. Niin täydellinen!

Maija
36/530 | 

Jumpin Sapphire - käytän niin paljon laivastohenkisiä vaatteita, että se sopisi yleiseen meininkiin parhaiten. Lisäksi mainittakoon punaiset hiukset, tälle merenneidolle paras väri ! Ihana keksintö.

penny
37/530 | 

Jumpin sapphire tuntuu jotenkin eniten omalta väriltä. Ihanan raikas väri, muttei kuitenkaan niin räikyvän kirkas, kun vaikka oranssi tai punainen. :)

Jenna
39/530 | 

Musta! No, musta on kiva väri ja läikytän aina jotain päälleni niin on turvallisin.Muutenkin löytyy jonkun verran mustaa kaapista...
Palelen helposti niin tuo näyttäisi siltä mitä kaipaan kun alkaa viiletä (nyyh).Jos saisin tuollaisen säästyisin suunnitelmalta neuloa jotain samanlaista =D

Tiia
40/530 | 

kävin pitkää kamppailua violetin ja punasen välillä, mutta tulin siihen tulokseen että tukka mätsää liikaa jälkimmäiseen (olisin pelkkä punainen pötkylä) joten purple tänne ja heti! ai ei vai :D

41/530 | 

Lempparini on ehdottomasti Jumpin Purple! Se on ihanan värinen ja näyttää todella mukavalta ja samalta coolilta! Räppi hip hop meininkiä kerrakseen!:) Ja haluaisin sen takia, koska haluaisin löhötä sekä kotona, että kaupungilla se päällä! Ja tietenkin järkyttäisin ystäviäni kerrakseen, koska he ovat konservatiisempia pukeutumisen suhteen, kuin minä :)!!

~Anna
43/530 | 

Kyllähän se tuo Purple olisi, koska violetti on ollut mulle "se väri" jo vuodesta 1993 ja edelleen haluaisin tunnustaa väriä. :D

ElinaL
45/530 | 

Harmaa, sillä se näyttää ihanan "rauhalliselta" ja juuri sopivalta rentoiluasulta.

Poikaystäväni syntymäpäivä lähestyy ja tämä olisi hänelle oiva lahja, sillä hän on haaveillut omasta jumpinista. Lisäksi olen lähdössä syksyksi vaihtoon joten hän tarvitsee jotain pitämään hänet lämpimänä syksyn kylmyydessä, kun minä olen ulkomailla.

(Yritin kommentoida edelliseen postaukseen eilen aamulla, muuta siihen tuli joku error, enkä löytänyt omaa kommenttiani boksista kun tänään katsoin.)

merri
47/530 | 

Punainen ehdottomasti ! Sävyltään ihanan lämmin, joten mielikuvissa tämä pitäisi tällaisen hirmuisen vilukissan verenkierron toiminnassa talvenkin yli. Ps. näyttäisin punaisessa varmasti söpöimmältä, kuin nuissa muissa väreissä.

48/530 | 

Tuo Jumpinin Blue kävisi vähän niinkuin modernista ja (hyvin) rennosta kansallisasusta mökkimaisemissa, sopivasti sinistä ja valkoista =D

Nunnu
49/530 | 

Hurmaava harmaa valloitti tämän Jumpinia himoitsevan palleron kokonaan!
Ja harmaa siksi, että asuun voi liittää HÄNNÄN ja leikkiä hiirtä, hih!

Annika
50/530 | 

varsinkin tälläisinä hetkinä kun on kipeä, tuntuisi ihanaan haalariin upottautuminen lähinnä suurimmalta haaveelta :D

mutta asiaan, lempivärini on ehdottomasti tuo peach, eli persikka! muistaakseni näin sen yummy jennillä joskus ja ihastuin :) tietysti jos olisi pinkki väri valittavana niin se voittaisi kaikki muut :D mutta persikalla siihen asti!

Hanna
51/530 | 

Punainen jumpin, saisin lisätilaa vaatekaappiin, kun kotihiiri voisi hävittää kaikki epämääräiset verkkarit vuodelta 95 ja käyttää jatkossa vain haalareita :)

Jonanna
52/530 | 

Valitsisin ehdottomasti Jumpin red-mallin. Ja syy värivalintaan on rakkauteni punaiseen väriin. En ole koskaan tykännyt pliisuista väreistä, mielestäni tylsät ihmiset käyttävät pastelleja :D Olen talvella melkoinen vilukissa jonka tähden omistan muutaman punaisen (tietysti!!) fleaceviltin...jostain syystä kaksi karvapalleroani ovat yleensä aina omineet nuo viltit (kissat mukavuuden haluisia, huh?) joten pääsen usein värjöttelemään ilman niitä. Olisin maailman onnellisin kun saisin omakseni tuollaisen ihanuuden.

ava
53/530 | 

Asun "middle in nowhere" ja autottomana tunnen todella usein olevani vankina omassa kodissani. Onneksi olen edes positiivinen luonne ja yritän repiä kurjistakin jutuista vähän huumoria ja ainakin ripaus (mustaa?!)huumoria olisi jos voisin viettää aikani kotosalla Prison-värisessä potkupuvussa! Musta-valkoraidallisessa puvussa olisi mukava myös vaikka välillä käydä ihmisten ilmoillakin hieman kohahduttamassa.. ;)

Terhi
54/530 | 

Oi haluisin ehdottomasti tuon mustan! Oon tämmönen sottapytty, niin siinä ei näkyisi heti kaikki. :D

eee
55/530 | 

Punainen, se vaan on lemppariväri ja se on vielä ihanan sävynen punanen tossa! oon kotona pelkät verkkarit ja huppari päällä kokoajan, toi jumpin olis täydellinen rentoiluvaate !

56/530 | 

Ooi, haluaisin ehkä sen Peachin tai Purplen, molemmat kauniita värejä eikä jaksa aina sitä ikuista mustaa, jos tuota meinaa haluaisi käyttää ulkosallakin niin molemmat ovat neutraaleja mutta silti jotenkin vähän siistimpii ku musta :) Voisin kuvitella ihanan turkoosin Williamson-huivini noiden kaa, ja ehkä kuviolliset kumisaappaat ja festarit ja ah! :)

hennah
57/530 | 

http://jumpinshop.com/webshop/jumpin/jumpin-red/

Kyllä se vaan on tuo punainen. Huokailin täällä syvään, ku näin samanmoisen sun mökkipostauksessa :)

Itse haluaisin tuollaisen, kun kovasti mökki-ihmisiä olen, mutta itselle tulee allerginenreaktio aina hyttysenpistoista (suuria punaisia kovia kuhmuja), joten on aika armotonta viettää iltoja mökillä. Ainakin mikäli sun hehkutuksiin on uskominen, ni jumpin vois olla ratkaisu epämiellyttäviin patteihin :)

Riikka
58/530 | 

Musta :) ei varmaan tässä tapauksessa hoikenna mutta tuttu ja turvallinen musta on niin kaikkeen sopiva. Voi sitten vaikka kiepasta lepardikuvioisen huivin päähän asennetta tuomaan.

59/530 | 

Painin lempivärini, eli sinisen ja violetin välillä. Sinistä minulla on jo niin paljon, että päädyin violettiin.
Pidän salaperäisistä väreistä. :)

Voin jo kuvitella miten jumalaisen lämmin ja turvallinen tuo on kylmänä talviaamuna<3

elina
61/530 | 

yritin osallistua jo 2 kertaa mutta se urputtaa jostain "vakavasta virheestä". kuitenkin. punaisen jumpparin haluaisin, koska olen lähdössä englantiin au pairiksi ja sateisina päivinä se olisi korvaamaton lämmike.

heisi
62/530 | 

Tykkään itse eniten tuosta vaalean keltaisesta. Vaaleanpunainen olisi vielä ihanampi, mutta on tuo keltainenkin ihana. Kesäisen pirteä väri tyttömäisellä söpöydellä höystettynä :) Tuollainen haalari olisi ihan täydellinen kesällä hyttyssuojaksi vanhempieni luona tai mökillä käydessä. Talvisin haalari taas toimisi erinomaisena lämpövallina opiskelijakämppäni kylmyyttä vastaan.

amsuliini*
63/530 | 

Jumpin Purple olisi oma valintani. Itse palelen aina kun on vähänkään viileämpi sää ja tuonhan voisi salaa laittaa talvivaatteiden allepiiloon lämmittämään (teen siis ulkotöitä) :D

luuv
65/530 | 

Ehdottomasti Saphiren värinen Jumpin! Kätevä koiran ulkoiluttamiseen talvella ja sääskienkarkottaja kesäisin!

Kipe
66/530 | 

Haluaisin blue värisen jumpinin :) Muutan elokuussa Espoosta Joensuuhun joten Jumpin ois ehkä huikein muuttoasu ;)

67/530 | 

En tiedä, oonko ennen nähny tota haalaria valkosena, mut tällä kertaa se jotenkin iski. Se on sulonen ja raikas. Ehkä assosioin sen jotenkin tuohon vähän aikaa sitten julkaisemaas ihanaan pupukuvaan sieltä strutsifarmilta :D

M
68/530 | 

Haluaisin tuon valkoisen Jumpinin. Mietin pitkään sinisen ja valkoisen välillä, sillä valkoinen on aika arka väri, mutta silti haluan sen ! Valkoinen on niin ihanan valoisa kesällä ja talvella sen kanssa voisi maastoutua lumihankeen. Se olisi myös aivan loistava teekkarihaalareiden ja yliopistohaalareiden alla lämmikkeenä talven riennoissa !

Stressi-Anu
69/530 | 

Jumpin Purple...mulla ei ole vaatekaapissa ollenkaan mitään "löhöily-vaatteita" ellei treenivaatteita lasketa. Ehkäpä sitä oppisi viimeinkin ottamaan rennosti välillä, jos olisi vaatteet siihenkin :)

Didgeridoo.
70/530 | 

Värivalintani olisi ehdottomasti suloistakin suloisempi PEACH. Voin vain kuvitella, kuinka lutuiselta tuo tuntuisi päällä, etenkin viileän syksyn saapuessa. Melkoinen vilukissa kun olen, tuo olisi epäilemättä lämmin ja pehmeä piriste. Ja uskoisin, että poikaystäväki ilahtuisi, sillä eihän tälläinen 160 senttinen kääpiö voi muulta kuin söpöltä näyttää tuollaisessa haalarissa:)

M
71/530 | 

mä valitsistin BLUEN, sillä rakastan kyseistä väriä ja mun mielestä se sopii mulle myöskin :-)

Minttu
72/530 | 

Jumpin Sapphire olisi mun valinta! Jotenkin se näyttää mun silmään sellaselta navy-henkiseltä, mikä tekee aika hauskan kontrastin tuollasen lököily-mukavuusvaatteen kanssa. Tumma väri pysyisi myös jotenkin siistinä, vaikka olen sottapytty.... :D

Aneli
74/530 | 

Oi, punainen! Oijoi, sen haluan, voin kuvitella kun käperryn sen sisään raskaan koulupäivän jälkeen teemukin kanssa. Oi, sen haluan, sen vain haluan!

sartsa
75/530 | 

Ehdottomasti punainen! Voisin leikkiä puolukkaa tai mansikkaa aina kun huvittaa!

mariaEH
76/530 | 

Mun suosikki on BLUE, koska se on niin smurrfimainen ja suloinen - meille toivotaan pian perheenlisäystä joten tarvitsisin kotiasuun samaan aikaan sekä tyyliä että kasvuvaraa ;)

AnnikaS
77/530 | 

Haluaisin ehdottomasti mustan jumpinin. Sillä kehtäisi käväistä mökkireissun aikana lähimarketissa. Jumpin on varmasti talvella ihanan lämmin, ja se sopii varmasti myös laskettelu puvun alle :)

Hibbuli
78/530 | 

Vooi kun vihdoin saisin ton kuolauskohteen <3 Väri olisi ehdottomasti Jumpin Peach, siinä vaan on.. sitä jotain ;) Ja miten lämpöiseltä ja pehmoiselta nuo näyttääkään! <3

Emmi
79/530 | 

Sininen väri olis mun juttu ehdottomasti! :) On vaikea perustella miksi, mutta jotenkin vaisto vetää sitä kohti, kun ei juuri tuota sinistä löydy vaatehuoneesta.
ps. onnea kaikille osallistuneille :)

plaahplaah
81/530 | 

haluaisin punaisen, koska se on niin ihanan pirteä ja lämmin väri. oon himoinnut sellaista jo vaikka kuinka kauan, mutta vielä ei oo tärpännyt:( pakko saada! voin jo kuvitella miten ihana siihen ois sujahtaa kylmänä ja pimeenä iltana<3

Katri
82/530 | 

Jos sattuisin voittamaan, niin haluisin ehdottomasti tuon mustavalkoraidallisen Prison-mallin. Mun FB kaverit voivat todistaa, ettei mulla ole mitään hyviä mökkeilyvaatteita. En omista oikeastaan mitään rentoiluvaatteita. Voi kuinka hauska tuo malli onkaan!

Myy
83/530 | 

Toi Purple on ihana! Mulle on sanottu, että violetti on ristiriitaisten naisten väri, eli eipä mikään ihme, että kyseinen jumpsuit varasti mun sydämen <3

kisu pikkukuu
84/530 | 

Metsästin sivuilta pinkkiä/vaaleanpunaista jumpinia, mutta jouduin pettymään. Se olis niiiiiiin ihana, että kököttäisin ainakin viikon putkeen se päällä sohvannurkassa.
Varavaihtoehdot löytyi sitten liilasta ja punaisesta ja pitkän arvonnan jälkeen päädyin siihen, että liila olis kivempi (punasessa voisin toki maastoutua meidän punaiseen sohvaan, mutta siinä luki joku varoitus käsinpesusta ja semmoinen vaiva on kyllä ihan liikaa tämmöiselle, jolla on laiskuusongelmia pyykkikoneenkin kanssa).

Jumpin olis ihana ennenkaikkea koiran kanssa ulkoillessa. Inhoan sitä, kun aamuisin heti silmien auetessa on pakko pinkoa koiran perässä ulos, ettei meidän vanhuksella tule hätä sisälle. Useimmiten tämä tapahtuu jossain ihanissa kuviollisissa yöhousuissa, eikä naapurit taikka poikaystävä ole tästä niin innostuneita. Kaikkien kannalta olis huomattavasti parempi, että vetäisin jumpinin päälle ja sillä siisti. Samalla mukava haalari suojais ötökkäkammoista vilukissaa tilanteessa kuin tilanteessa.
En oikeastaan tiedä, miten voin/oon voinut elää ilman tuollaista, joten toivon todella että arpaonni suosii tällä kertaa! :)

Kettu
85/530 | 

Rrakastuin siniseen Jumpiniin!
Väri vois olla fiiliksestä riippuen joko rauhallinen tai pirtee, eli semmosen kun omistaisi niin ei muita vaatteita enää tarvi :)

86/530 | 

Purple eli violetti Jumpin on oma suosikkini! Violetti Jumpin olisi juuri omiaan mulle koska olen usein kylmissäni, saan ötökänpistoista allergisia reaktioita ja talvisin kämpässäni on niin viileä että pitää aina olla villanuttu niskassa- mukavampi olisi hiippailla jumpinissa!

SaraTT
87/530 | 

Jumpin prison, koska se on kivan pirteän raidallinen ja monella ei oo näkyny sellasta :)

88/530 | 

Tuo violetti olis ehdottomasti mun juttu! Se olis aivan ihana, kävis mm mun kuparinväristen hiusten kanssa, se mahdollisesti matchais kaikkien mun conversien kanssa ja se olis talven pelastaja mm lasketellessa(ainii, se sopis mun suksienki kanssa yhteen? <3)ja kotona maatessa, kesällä mökillä ollessa ja sellasina mörköpäivinä ja ja ja ja millon vaan. Haluanhaluanhaluan!

mervil
89/530 | 

Raitaa sen olla pitää :-)... raitapuku jos kokoja vaan löytyy on ehdottomasti hauskin ja höpsöin....

Saija
90/530 | 

Lemppariksi valitsin tuon Light yellow jumpinin. Se sopisi täydellisesti tummien hiuksieni pariksi ja näyttää kaikkein pehmeimmältä tuosta valikoimasta! Voin jo kuvitella itseni toi päällä laskettelureissun iltoina...

Pompu
91/530 | 

Ehdottomasti purple! Violetti ei käy ikinä tylsäksi, ja jumpin pelastaisi tämän vilukissan sohvalla peittojen kanssa vietetyt talvi-illat.

pet-ra
94/530 | 

musta jumpin minulle kiitos!! oon himoinnut tollaista ihanan pehmoista haalaria jo iät ja ajat, se ois niin täydellinen niin moneen tarkoitukseen, hinta vaan on tuottanut vähän ongelmia... musta siksi koska oon vaan uskollinen mustan värin ystävä ja kannattaja. se sopii mulle hyvin , ja toimii mihin tahansa päivään ja fiilikseen. :)

Mirka
95/530 | 

Ehdottomasti haluaisin tuon listassa viimeisenä olevan eli punaisen! se on niin hellyyttävä ja siitä tulee mieleen teletapit ;D!Olen harkinnut Jumpinin hankkimista mutta toistaiseksi se on vain haave. Mutta toivotaan josko minua nyt onnistaisi(:

96/530 | 

Toi Jumpin Prison on tosi makeen näkönen, joten todellakin haluisin sen ;) Talvella olis niin ihana vaan käpertyy sohvan nurkkaan jumpin päällä kattoon jotain leffaa :3 Ja nyt kesällä se olis mainio suoja hyttysiä vastaan, naapureillakin olis hauskaa kun mä hyppisin trampalla jumpin päällä :D

97/530 | 

Jee jokohan se nyt kerrankin onnistuisi! Vastaan tähän tuon pitkäaikaisen lempparini, eli JUMPIN PRISON :--) Tuo olisi niiin kätevä, koska kuljen Kuusamossa mökkeilemässä kesät talvet.

Toivottavasti tärppää!

annika
98/530 | 

tuo musta jumpin olis kyllä aivan mahtava! ihana löhöilyasu kotona ja mökillä :) lämmittäisi mukavasti syys- ja talvi-iltoina, tällänen vilukissa kun olen :D kiitos mukavasta arvonnasta!

saiju
99/530 | 

Vaikean valinnan jälkeen päädyin siniseen. Ehkäpä siksi että se on turvallinen väri jonka tiedän sopivan vaaleaan kuontalooni, vaikka noin isona pintana en ole kyseistä väriä ennen käyttänyt. Samalla se olisi kuitenkin pirteän pehmoinen väri jossa varmasti viihdyn. ylipäätään kyseinen asu sopisi kaappiini ihanteellisesti. terveisin yksi jolla on kesälläkin villasukat käden ulottuvilla :)

niiinu94
100/530 | 

Violetti Jumpin ois ihan unelma, koska violetti sopii tummiin hiuksiin ja omaan ihosävyyn ja on muutenkin yks lempiväreistä. Se ei olis tylsä eikä kuitenkaan liian pirtee ja just sopivan tumma, koska musta vois liian synkkä. :)

kiko
101/530 | 

Jumpin öööööö Prison! Eiku Musta! Eiii kun Prison. Vai musta? Ehkä sittenkin Prison. Vai kuitenkin Musta? En osaa päättää! :D Ottaisin ehdottomasti minkä vaan, mutta nämä kaksi tappelee suosikin virasta!

Halina
102/530 | 

Jumpping Purpple on ihanin, koska mulla tulee siit joku luumu mieleen:) Ja musta ois jotenkin söpöä olla kävelevä luumu...en tiedä miksi!! Ja syy miks tollanen jumpping ois ihana, nii mä hengailen aina kotona ties missä vaatteissa, mutta potkupukua en oo hokannu! Vaikutata just ihanan rennolta:D

nenny
103/530 | 

Vaalean keltainen ehdottomasti. Se on pikkusiskoni lempiväri ja siskoni on haaveillut jumpinista jo vuoden päivät. Haluasin antaa puvun siskolleni syntymäpäivälahjaksi, jotka olivat vasta.

Tohveli
107/530 | 

Haluaisin Prison jumpinin, koska tykkään raidoista ja mun lempivärit on musta ja valkoinen. Puku näyttää ihan vankila-asulta, joten sitä voisi käyttää myös naamiaisissa :)

appelsiini
108/530 | 

Punaisena ottaisin, oi miten herkullisen värinen se onkaan!!(;
Piristäisi kummasti pimeneviä syysiltoja, ja mökkeillessä ei tosiaan hyttyset pääsisi yllättämään :D

mötte
109/530 | 

Jumpin Red, koska punainen vaan natsaa mulle ja kylmässä puutalossa ajatuskin tuosta lämmittää kylminä pakkaspäivinä :)

Pyra
110/530 | 

Jumpin Sapphire oli ehdoton lempparini. Syvänsininen väritys tuo mieleen meren ja rannikon kaikissa muodoissaan. Rakastan.

Jossuh
111/530 | 

Navyblue on ihana ja se on ystäväni lempiväri. Antaisin sen lahjaksi hänelle, koska hän on jo vuoden pari semmoista toivonut. Vaikka kyllä itsellekkin kelpaisi. Se olisi samalla rippi- ja synttärilahja pikku hippiäiselleni. <3

anni
112/530 | 

kaikista noista ihanista väreistä ois varmaan pakko päätyä mustaan, simppeli ja itelle vaan niin sopiva väri. vois maastoutua paremmin kun noissa kirkkaammissa :)

Minzi
113/530 | 

Se on HARMAA. Mökille pakkaaminen on ärsyttävää. Tällä homma hoituisi pikemmin ja kätevämmin. Lisäksi harmaa väri+haalari tuo mieleen vanhat hyvät hip hop-tanssi esitykset kaukaa menneisyydestä. YO! Nostalgiaa!

liina_
114/530 | 

Punainen! Ihanan pirteä ja raikas väri. Ainainen lemppariväri se :) Ei ole masentavan harmaa tai musta, vaan just passeli ;)

Pakko kyl varmaa ostaa tuollainen :D

Maati
116/530 | 

Jumpin Blue olisi just mun värinen!
Sen takia että se on just niin lempeän värinen että sen sisään olis tämän pallonpuoliskon viluisimman ihmisen ihana käpertyä :)

Ninni
117/530 | 

Tykkäsin eniten tuosta jumpin bluesta ! =) tollanen vaaleansininen sopisi varmasti parhaiten hiuksieni yms väriin ja värikkyys ei ole pahasta esimerkiksi koti-iltoina :p!

Laura
118/530 | 

Haluaisin punaisen jumpinin, koska se on aina ollut lempivärini. Se olisi myös ihanan pirteä vaihtoehto syksyllä kaamosta selättäessä.

Ninnimanni
119/530 | 

Ehdottomasti musta!
Väri kävisi sekä minulle että miehelleni, ja koska kokoeroa ei ole, niin jumpin olisi varmasti yhteisomistuksessa..

Pitsu
120/530 | 

Sininen, koska sininen on ollut minulle ihan pienestä asti hyvin rakas väri ja sitä on eksynyt ihan hiuksiinkin asti.
Mukavan rauhallinen ja leppoisa väri, ei hypi silmille mutta ei myöskään sulaudu massaan.

Ninnimanni
121/530 | 

Musta!

Musta väri kävisi sekä minulle että miehelleni. Ja koska kokoeroa meillä ei ole, niin jumpin tulisi varmasti yhteisomistukseen.

Toivottavasti kommentti ei tule kahteen kertaan, sillä ensimmäinen taisi kadota jonnekkin bittiavaruuteen..

Lyca
122/530 | 

Musta! Mä haluan ninjaksi, jotta yksikään meidän kolmesta kissasta ei olisi turvassa silityshyökkäyksiltä! :D

Miips
123/530 | 

Suosikkivärini on hyvin yllättäen Light Yellow. En muista, että olisin ikinä omistanut yhtään vaaleankeltaista vaatetta, mutta nyt väri kolahti ja kovaa ihanan raikkaana ja pirteänä! Epäilen myös, että taloutemme nelijalkaisten jäsenten karvat eivät näy tuossa vaaleankeltaisessa niin hyvin kuin noissa tummemmissa väreissä.

Tiiainen
124/530 | 

En onnistunut osallistumaan tuolla alemmassa ollenkaan, en tiedä miksi se ei sitä kommenttia hyväksy, mutta koitan tähän.

Haluan punaisen jumpinin. Koska olen pienestä asti pitänyt punaisesta, ja punaista löytyy vaatetuksesta, huulista, koruista, sisustuksesta, pyörästäkin jne. Olen auttamattomasti koukussa punaiseen.

Minä olen uskomattoman mukavuudenhaluinen arkajalka, ja jaksan aina valittaa seuralaisilleni kylmästä, (epämukavuudesta yleensäkin) sekä verenimijähyönteisistä.
Jos saisin jumpinin niin poikaystäväkin jaksaisi minua paremmin mökkeilemässä ja ongella. (heh)
Näiden lisäksi syksyllä lukiotaipaleeni jatkuu taas ja voin jo sielunsilmillä nähdä itseni pänttäämässä koeviikolla jumpin yllä! :D

125/530 | 

en tiiä, tuliko mun aikasempi kommentti, mut en ainakaan löydä sitä, niin kirjotan uudestaan:D

eli, punanen ja mustavalkoraidallinen on ehdottomat lempparit! en osaa sanoa, että kumpi on hienompi.
oon ennen aina kauhistellu, miten joku voi käyttää tollasta mut nyt: oon ite ihan rakastunut noihin! ihana löhöasu moneen tarkotukseen - paras asu mökkeilyyn! :)

Miude
126/530 | 

Haluaisin JUMPIN BLACKin. Se on täysin minun näköinen ja olisi täydellinen koti- ja mökkeilyasu. Olisi ihanaa lötköillä ja temmeltää tuollainen päällään!

Searsons
127/530 | 

Edellinen kommentti katosi bittiavaruuteen, eli kokeillaan uudestaan, Jumpin-himo on niin kova!

Oma suosikkini on ihanainen Sapphire, mahtava syvä sininen. Jostain syystä näen itseni penkkiurheilemassa (?!) se päälläni. Mainittakoon, että penkkiurheilu ei todellakaan ole lajini, mutta ehkäpä sininen väri saa aikaan vahvan assosiaation Suomen kannattamisesta voittoon lajissa kuin lajissa :)

MinnaE
128/530 | 

Jumpin red. Ehdottomasti. Olen ollut punaisen ystävä koko pienen ikäni, ala-asteella mua jopa kiusattiin siitä että kaikki oli punaista, talvihaalarit, pipo ja kinttaat, mahtoi olla kengätkin. Aikuisiällä vaatekaapista löytyy edelleen paljon punaista. Lisäksi olen vilukissa, joten jumpin olisi ihan täydellinen lämmike.

ANN
129/530 | 

En tiiä tuliko tämä kommentti jo eilen, mut ainaki mulle itelle tuli et "sivun lataamis virhe" ku olin lähettämässä kommenttia.
Mut haluaisin ehdottomasti tuon vaalean keltasen jumpin, se on ihan huikeen söpö♥

131/530 | 

Haluaisin ehdottomasti Jumpin Peach:in, koska en omista ainoatakaan tuon väristä vaatekappaletta, ja haluan että se olisi huomiotaherättävän värinen. <3

Tuija
132/530 | 

Punainen on ehdottomasti se millaisen haluaisin. Ensiksikin se olisi ihana löysäilypäiville kotona, automatkoille, yleensäkin rentoihin tilanteisiin; ei purista ja kiristä mistään (mahan kohdalta joka mulla on tosi usein kipeä) ja toiseksi se on vaan niin SÖPÖ. Hellyyttävä<3

Kata
133/530 | 

Valintani olisi grey, koska poikaystäväni hartain synttärilahjatoive taitaa olla tuollainen haalari..:) Siinä olisi kuulemma ihana pitää viikon vanhaa keskostyttöämme kenguruhoidossa rintaa vasten.. Ja toki sille varmasti muutakin käyttöä löytyisi!

Maisa
134/530 | 

Kyllä se tuo ihana punainen on - neutraali muttei kuitenkaan ollenkaan tylsä :) Oih miten ihana siihen olisi kääriytyä <3 koiran pissatuksetkin sujuisivat niiin mukavasti!

Sanspa
135/530 | 

Haluaisin ehdottomasti light yellown, koska ensinnäkin väri on super ihana, ja jumpin olis ihanan lämmin kylmänä talviaamuna. :)

Jantsi
136/530 | 

Ehdottomasti Light Yellow. Se on vaan NIIN lutunen väri, eikä mulla ole mitään tuon väristä tällä hetkellä.

stellabambi
137/530 | 

paras väri olis navy blue, koska jumpin on loistava vaate yölliseen saunastapaluuseen, jääkaapin ryöstömatkaan, tai leireillä hiippailuun.Tummansininen mahdollistaa hiippailijalle varjoihin uppoutumisen ja varmistaa operaatiolle onnistuneen lopputuloksen. :D

LuckyBeiB
141/530 | 

Ehdottomasti mustan tahtoisin, "tyyliini" sopivaksi siis ;) Voin jo kuvitella itseni tuo päällä lööbaamassa kesälomaani maalla! :P

Suvi
142/530 | 

Oikeasti haluaisin mieluiten oranssin tai lämpimänruskean jumpinin, en pysty ymmärtämään miksi niin suuri osa noista on kylmiä sävyjä :o) mutta olemassaolevista vaihtoehdoista valitsisin Prisonin, se on vaan niin veikeä.

Sini
143/530 | 

Sapphire - kiitos nam. Mustikkaan pitäis taas mennä ja tää puku pitäis varmasti ylimääräiset mönkijät poissa pöksyistä! ;)

CarryKoo
144/530 | 

Musta olisi ihan huippu, ja haluaisin kuvitella 2viikon kesälomani viettävän vilpoisissa myöhäis kesäilloissa jumpini päällä, voisko olla täydellisempää? No ei! :)

sini.
145/530 | 

voijj tuosta sapphiresta tulee niin mieleen mieletön hiihtoliiton reppu jonka voitin ala-asteella arvonnasta, reppu on jo häveissä, mutta viimeksi eilen sitä muistelin frendeille :D tuollaiselle haalarille olisi kovasti käyttöä loppukesästä, kun menen sukua moikkaileen pohjois-pohjanmaalle jossa on itikoita tsiljoonabiljoona..ugh. myös syntymäpäiväni olisi päivää ennen arvontaa joten toivottavasti synttärijumalat heittää hyvänonnen siemeniä arpalippuni päälle ;DD *peukut pystyssä*

iidu
147/530 | 

haluaisin ehdottomasti tuon ihanan punaisen jumpinin ! punainen on yks mun lempiväreistä ja oon kuolannu tota punasta jo aika pitkään :D oon semmone vilukissa että ei tarvis enää ottaa neljää huopaa ympärille-

iidu
148/530 | 

haluaisin ehdottomasti tuon ihanan punaisen jumpinin ! punainen on yks mun lempiväreistä ja oon kuolannu tota punasta jo aika pitkään :D oon semmone vilukissa että ei tarvis enää ottaa neljää huopaa ympärille

Tiia
149/530 | 

Tuo liila on aivan mahtava! Rentoiluasuksi tämä menisi; olen kova vaihtamaan vaatteita heti kun kotiin pääsee. Syksyllä aloitan uudet haasteet toimistotöissä, joten varmasti tulisi käyttöä koti-iltojen huippuvaatteelle. :)

LauraS
150/530 | 

Ehdottomasti tuo purple! Koska olen mieletön vilukissa, ja syksyn viimat pelottaa jo nyt. Ja olisihan toi maailman söpöin hyttyssuoja.

iidupps
151/530 | 

haluaisin ehdottomasti tuon ihanan violetin jumpinin ! violetti on yks mun lempiväreistä ja oon aatelu ostaa tota violettia jo aika pitkään :D ja toi ois nii söpö ja sitä vois käyttää jokapaikassa (;

teddddybear
153/530 | 

jumpin blue, koska sininen on lempivärini ja se tuo mieleen kreikan meret.

sinna-riikka
154/530 | 

Jumpin NavyBlue! Ehdoton olisi tälläiselle vilukissalle ja kaikkea lämpimää/rentoa rakastavalle neitoselle! Jumpin olisi myös kätevä kun ei tarvitsisi enää illalla nukkumaan mennessä pukea kahtia yöhousuja, yöpaitaa ja hupparia päälleikkäin mennäkseen nukkumaan ettei vaan palellu :D näin yleensä talvella nukkumaan mennessä käy, että puoli vaatekaappia on päällä! ::D

iipadiipa
155/530 | 

haluaisin tuon persikan värisen jumpinin. tuo väri on ihanan kesäinen, ja kun tuon laittaisi talvella päälle tulisi kesäinen olo. oon monesti meinannu tuon tilata, mutta en oo raskinu ):

Janatuinen
157/530 | 

Jumpit on ihanii potkareita :D
Tykkään punaisesta se on ihan kiva väri lämmittäis mua kovasti.

Satu
158/530 | 

Valinta osuisi punaiseen ja haalari olisi omiaan tällaiselle vilukissalle, lisäksi lapsille olisi paljon parempi perustella, miksi pitää käyttää haalareita, :D

159/530 | 

Jumpin Prison ois niin siisti, menis avaamaan ulko-ovea jollekkin nii olla sillee "ai katos moi..." kyllä siit sais ainakin juttua irti :)

PRINSESSA
160/530 | 

Jumpin Black olisi aivan ihana, ei tarvitsisi miettiä mitä pukee päälle kun olisi aina turva vaate kaapissa. Musta siksi, koska se sopii kaikkien värien kanssa ja jos on huono päivä niin ei ole huomion keskipisteenä kirkkaan värin takia.

" vaaleempi sininen"
161/530 | 

Pohdin kumpi väri lämmitäisi minun reumasairaita niveliä ja selkääni no se vois olla punainen tai keltainen mutta jotenkin haluaisin kuiteskin tuon vaaleamman sinisen.
Tulee syksy ja koleat ilmat ja silloin niveliäni alkaa särkeen enempi ja ne on turkasen arat muutoinkin joten ois tuo ihana haalari.
Olisin siitä tosi onnellinen.

mirsse
162/530 | 

purple! sopivan neutraali väri mun makuun :) sitä vois käyttää kotona, mökillä... ai kuinka ihana se onkaan talvella -30 asteen pakkasella 8D ei tuu enää vilu!

163/530 | 

mä tahtoisin sen oranssin peach-jumpinin, koska se on tarpeeksi tyttömäinen muttei kuitenkaan överi. ja koska se sopii mun tukan ja ihonväriin :D

Clashh
164/530 | 

Punainen on kivoin! Jumpin näyttää kaikessa huvittavuudessaan parhaalta jossain kirkkaassa värissä, ja punainen on kirkkaista väreistä ehdoton lempparini.

Miira
165/530 | 

Mahtavaa että on tälläinen arvonta!
Haluaisin tuon Jumpin Bluen. Muutettiin poikaystäväni kanssa maalle omakotitaloon, ja a.) se suojaisi hyvin sääskiltä kun tehdään pihalla pihatöitä ja b.) talvella se lämmittäisi!! Olen nimittäin semmonen vilukissa ettei mitään järkeä ja vielä en ole löytänyt mitään näin täydellisen lämpöisen oloista asua! tämä olisi aivan mahtava saada! ja tiedän jo valmiiksi että tämä talo on hieman vilpoinen talvella.. aika vanha kun on. ja c.) minulla on 2 kissaa, toinen haettiin eilen kotiin ja se viihtyy esim, hupparin sisällä vähän niinku kengurupussissa, jos istun sohvalla se kiipeää syliini ja käpertyy lämmitelemään. :) joten tämä olisi minulle aivan loistava että saataisiin yhdessä lämmitellä! :D

Sivu
166/530 | 

Jos nyt vielä kerran kokeilisin onneani.. :D

Eli siis Jumpin blue, koska oon ihastunu tuon väriseen jumpiniin ja se on mun mielestä kivan raikkaan värinen. Ja koska oon jumissa ''maalla'' koko kesän niin jumpin pelastais kyllä koko kesän :D

hannna
167/530 | 

JUMPIN BLUE! Olen vannoutunut smurffifani ja suursmurffi on ollut idolini vuosikymmenien ajan. Joten mikä olisi parempi tapa julistaa faniuttaan julkisesti kuin näyttää itse idoliltaan? Siksi jumpin blue, because it’s like a smurf, but better.

PRINSESSA
168/530 | 

Musta jumpin olisi aivan ihana. Musta on kiva ja yksinkertainen väri eikä siihen kyllästyisi. Mustan värin taakse on myös helppo piiloutua synkkinä talvi iltoina

Nana
169/530 | 

Lemppari olisi tuo Jumpin Peach, ja haluaisin sen, koska oon todennu nuo mukavan tuntuisiksi ja ihanaksi oloasuksi. (Kaverilla samantapainen.) Olisi mukava kokea tuo päällä nukkuminen, mutta opiskelija budjetilla ei ole kauheasti varaa hankkia tuommoisia, ellei säästä paria kuukautta. :)

riikka
170/530 | 

Punainen jumpin on minun mieleeni, koska tykkään kovasti punaisesta. Palelen usein ja jumpin (+tietenkin villasukat) voisi pelastaa minut kylmyydeltä. Mökkeilen myös paljon, joten jumpin voisi pelastaa minut itikoiltakin. Olen haaveillut omasta jumpinista siitä asti, kun törmäsin sellaiseen blogissasi. Aiiiivan ihania<3

piste
171/530 | 

Oi, Jumpin Sapphire on valloittavin. Itse en raaskisi maksaa haalarista noin paljoa, vaikka käyttöä olisi. Tuollainen menisi täydellisesti kotivaatteena, sillä kotona puetaan päälle mukavaa ja puristamatonta.

Hanna
172/530 | 

Hmmm.. vaikea valita noista yhtä kun on niin monta kivaa väriä! mutta ottaisin tuon vaalean keltaisen, koska uskoisin että se kävis mulle parhaiten! :)

heininen
173/530 | 

Minusta tuo punainen on kaikista ihanin!Pitkään pohdin harmaan ja punaisen välillä,mutta koska miellän vaatteen vahvasti syksy- ja talvivaatteeksi olisi ihanaa että se olisi tunnelmallisen värinen :) :) Siksi punainen.Siihen kuppi kahvia,viltti,hyvä elokuva ja lumisade.Aaah.

M.
174/530 | 

Punainen jumpin olis aika loisto! Ihana rentoiluvaate vaikka ympäri vuoden, mutta silti naisellinen väri!

majsan
175/530 | 

Lempivärini olisi sininen, smurffitunnelma olisi taattu!
Lisäksi olen lukenut tutkimuksesta jonka mukaan hyttyset välttäisivät sinistä väriä, mökkivaatteena siis sininen jumpin olisi ehdoton.

176/530 | 

Ihana arvonta! ;)
Tykkäisin erityisesti Jumpin Purplesta, sen takia vain, koska violetti on sellainen väri vaatekaapissani, että se on ja pysyy; omistan monia violetteja vaatekappaleita, mutten vielä Jumpinia. Ja sinne olis kyl käyttöö ;D

Iitu
177/530 | 

Jumpin Purple ois makein! Noista tulee niin teletapit mieleen, hahhh, ois siis kiva näyttää teletapilta! Nojoo, tykkään mukavasta ja rennosta ja mikä ois mukavampaa ja rennonpaa!

Heli
179/530 | 

Oijjjoiij, olen katsellut noita siitä lähtien kun viimeksi näin tarjouksen blogissasi. Eniten ihastuin siihen vaalean keltaiseen, en tiedä miksi mutta se vaan on niin kesäinen kesällä käytettäväksi, ja toisi talven synkkiin iltoihin valoa raikkaalla värillään. Tulisi todellakin tarpeeseen, palelen aika usein talvi iltoina, kesällä saisi roolin hyttysten karkottajana : )

180/530 | 

jumpin peach -värisenä olisi ihana ! hempeä ja samalla pirteä väri piristäisi mieltä ihan sama missä sitä päällä pitäisi :-) loppukesän mökkireissuilla olisi varmasti enemmän kuin käytännöllinen !

181/530 | 

Jumpin red eli punainen olisi ehdottomasti se mun valinta, koska punaisessa voisi köllötellä ihan mihin vuodenaikaan tahansa. Keväällä ja kesällä se toisi mieleen punaisena loistavan taivaan, auringon nousut ja laskut. Syksyllä se sopii vähitellen väriään muuttavaan luontoon ja talvella punaisena paukkuviin poskiini ja nenääni. Kesällä se sopisi myös palaneeseen ihooni, ainakin tämän kesän perusteella:D

Tiia
182/530 | 

Sekä punainen että raidallinen prison miellyttävät silmää. Kumpi enemmän? En tiedä. Jonkun on siis tehtävä päätös puolestani.

Jumpin päällä tekisin ehdottomasti kuperkeikkoja ja heittäisin pari kärrynpyörää! Uskon sen olevan paras vaate temppuiluun.

noora
183/530 | 

Punainen ehdottomasti. Lemppariväri ja mätsää sitäpaitsi hyvin mun punaisen keittiön kans. ;) Kyllä siel kelpais punaisissa kokkailla. :D

Jennni
185/530 | 

ehdottomasti haluisin ton punasen ! : ) ennen oon vihannu punasta, mut nyt o syttyny joku suuuri rakkaus punaseen. punasessa jumpinissa olis ehkä täydellisintä lukee ylppäreihin ! :p

Krisse
186/530 | 

Sininen toimii aina! Se muistuttaisi kylmillä ja synkillä säillä kirkkaasta, pilvettömästä, kesätaivaasta ja lämmittäisi mielen lisäksi varmasti myös koko kehoa.

187/530 | 

Linkissä on lemppari Jumpin, jostain syystä vaan tuo Violetti ihastutti. Oon vilukissa ja mökillä aina viluttaa, eli tämä ois onnen omiaan miulle mökille ja talvella myös koti käyttään, hurrrr

ilmapallokauppias
188/530 | 

musta iski silmään parhaiten, mikä on sinäänsä yllättävää.. c: tuo jumpin olis niin mun juttu, koska olen ikuinen vilukissa. hykerryttää, kun tiedän paljonko hämmennystä ja paheksuntaa kavereissani jumppari herättäisi haha .-D

mjkoo
189/530 | 

Musta Jumpin olis ihan mahtava! olen kuolannut Jumpinin nettisivustolla niiden perään, mutta ovat kyllä liian kalliita meikäläisen budjetille... :)

satup
190/530 | 

Jumpin Red olisi todella kiva! sitä voisi käyttää löhöillessä kotona, mökillä, kylminä talvipäivinä lämmikkeenä, jne!

192/530 | 

Lempiväri olisi tuo punainen! Näyttäisin siinä varmaan joulutontulle,koska pituuttakin varressani on hurjat 158! :D Se olisi ihana! :)

pinsu
193/530 | 

Punainen piristää päivää (ja kaappia, ja ehkä koiraa ulkoiluttaessa muita ihmisiä!) ;) Eli ehdottomasti punainen! Ois mukava pukea se päälle kuuman suihkun jälkeen tai talven pakkasilla, ja rentoutua :)

karoliina95
194/530 | 

mietin kauan punaisen tonttupuvun ja keltaisen tipupuvun välillä ja päädyin light yellow-nimiseen vaihtoehtoon ;)) supersöpö tipupuku <3

Elina
195/530 | 

Hieman sanoisinko valinnanvaikeutta, mutta eiköhän se toi sapphire ole. Tykkäsin myös keltaisesta ja raitoihin mulla on aina ollu joku fiksaatio. Jumpit on todella ihania, tulee ihan lapsuus mieleen eli potkupuvut. Vielä kun sais valikoimaan valkoisella pohjalla punasia sydämiä! Tai sudenkorentoja!

Kaismu
196/530 | 

Ehdottomasti tuo jumpin blue, mukavuudenhakuisena ja vilukissana (jopa kesäisin ) olisi tuosta äärettömän paljon hyötyä, mökillä ja kotona. Eniten sille tulee käyttöä, kun syksyllä haluaa käpertyä sohvalle kera hyvän leffan tai kirjan ja höyryävän kahvin :)

sansa
197/530 | 

Punainen; jouluna olisin uskottava tonttu (ihan ku en muuten ois) ja syksyllä taas punainen väri suojelisi metsässä, etteivät hirvimiehet erehdy luulemaan hirvekseksi :)

Piia
198/530 | 

Mulle tuo lila Jumpin, kiitos. Jo vuoden verran kyseistä Jumpinia haikaillut, mutta opiskelijana ei ole vielä ollut varaa tilata. Ja lila on jotenkin oma väri, eikä näy lika heti jos vähän erehtyy alkusyksyn vilpoisina iltoina nurmikolla istumaan. :)

Sade
199/530 | 

Haluaisin ehdottomasti tuollaisen kirkkaanpunaisen jumpinin!
Syksy tulee jo kohta ja syksy ja talvi-iltoina en rakasta mitään muuta niin paljon kuin sytyttää pari kynttilää ja käpertyä kotilöhöilyvaatteissa villasukat jalassa lukemaan jotain hyvää kirjaa. Ja pehmoinen Jumpin olisi aivan täydellinen tähän löhöilyyn :) Lisäksi olen nyt viimeaikoina aiiivan koukuttunut punaiseen väriin ja yhtäkkiä kaiken pitäisi olla punaista :D punaisuusriippuvuuden lisäksi pirteän punainen väri piristäis mukavasti pimeneviä syysiltoja ;)

Nellauü
200/530 | 

JUMPIN LIGHT YELLOW olis mun juttu ehdottomasti koska siitä tulee ihan pikku vaavi mieleen:D kerranki sadeiltoina sais tuntea ittensä söpöksi ja suloiseksi. Ja käpertyä nurkkaan se päällä:))

201/530 | 

Jumpin Blue ehdottomasti! Mulla on jatkuvasti kylmä ja kuinka kiva oliskin pukea oma, tosi mukavan näköinen, Jumpini päälle palellessa! Juuri ton sininen on yksi lemppariväreistä ja mätsää kivasti hiusteni väriin ;)

p.marie
202/530 | 

Vaalean keltainen, väri tuo mieleen keltaisen ananas L!ps! jäätelön, jota ei enää saa. Paras mehujää ikinä.

Elina the kissamamma
203/530 | 

Öhm, mä haluisin tuon prison-jumpinin raitoineen päivineen, koska mulla on ollut hyyyyvin pienestä lähtien - kun isosiskoni seurassa senaikaisia, kun jalat eivät vielä yltäneet soffalla istuessa maahan, musiikkikanavia katselin - vakava korvamato (tai siis nyt taidetaan oikeammin puhua silmämadosta) Bananaraman Guilty-videosta. Ne on siinä vankilassa. Raitavaatehuituloissaan.

vilma
204/530 | 

LIILA!! Kaikista blogeista oon lukenu kehuja kuinka ihana & mukava se on. Oon ite mukavuuden hakunen ja oon jo pitkään halunnu Jumpinia! Yksinkertaisesti: mä olen kateellinen kaikille, jotka omistaa sen. :-)

Tanni
205/530 | 

Sanoisin, että Navy Blue. Olen tänä kesänä yllättäen ihastunut ko. väriin! Voin kuvitella itseni siihen kääriytyneenä, suojassa kaikenmaailman hyttysiltä ja paarmoilta! Ja ne kylmät, myrskyisät syysillat.. Tahtoohaluaa! Ah voi rakkautta! :)

Tiinat
206/530 | 

Minulle tuo Sapphire! Olisi ihana kotona ja mökillä käytettäväksi, kunnon rentoiluvaate! :)

pinsku
207/530 | 

Hirveen vaikee valita väriä, kun oli paha kamppailu keltasen ja oranssin välillä. Mietin ehkä puol tuntia. Päädyin lopulta oranssiin, kun se vaan tuntu oikeemmalta:)
Jumpinista oon haaveillu siitä asti, kun sen ensimmäistä kertaa näin, koska se nyt vaan on Jumpin. Täydellinen hyttyssuoja ja kotiasu:) Ja varmasti pehmeä ja lämmin! Ja etenkin toi oranssi, joka sopii täydellisesti mun hiusten ja ihon väriin:) Ja se oranssi näyttää vielä hassummalta ja räikeemmältä kun keltanen;)

Hanna
208/530 | 

Haluaisin ehdottomasti tuon mustavalkoraidallisen jumpinin. Sen siksi että olen vaan niin mustavalkoinen persoona ja se sopisi täydellisesti mun mustavalkoraidallisia vaatteita pullistelevaan vaatekaappiini. Haalari olisi täydellinen vaatekappale tällaiselle vilukissalle joka palelee kesät talvet.

vimma
209/530 | 

Sapphire, koska no, sininen on ihanin väri. Tarvitsen haalarin koska lempiharrastukseni on sohvalla neulominen ja harrastamiseen kuuluu olennaisena osana harrastusvälineiden kanssa hifistely. Puikko- ja lanka-asiat on hallussa, täydellinen asu puuttuu vielä. :)

moeni
210/530 | 

Jumpin RED, koska olen pieni ja pyöreä kuin mansikkamarja ja uskon että tämän tapainen haalari sopisi hyvin juuri minulle, sillä olen 155 cm lyhyt :)

julia
211/530 | 

Lemppari noista väreistä on ehdottomasti tuo navyblue, se miellyttää silmää eniten ja sopisi myös punertavan ruskeisiin hiuksiini mun mielestä kivasti :) Jumpin päällä ei tarvitsisi kärsiä kylmästä eikä hyttysistä!!

Mymmis
212/530 | 

Vaalian keltainen, koska talven pakkasilla se muistuttaisi menneestä intiaanikesästä, jolloin kaikki kirkas on paahteessa haalistunut kauniin vaaleaksi (ja iho kuparisen ruskeaksi...)

Veevee
214/530 | 

Mun eka kommentti näyttää kadonneen bittiavaruuteen, ku en löydä sitä mistään niin laitan toisen kerran, toivottavasti ei tuu tuplia x)

Jumpin musta väri, koska sen kanssa ois vaan kiva löhötä ja miettiä elämää teekupin kanssa. Talvella ois kans kovin kätevä, kun esim. jouluaattona lämpöä oli talossa 16 astetta ni se lämmittäis mukavasti.

samppa
215/530 | 

Itselleni en välttämättä jumpinia haluaisi mutta ystäväni sensijaan on tuollaista pitkään himoinnut, jumpin sapphire on aivan hänen värisensä ;)

216/530 | 

Itse valitsisin yellow lightin, koska se on ihanan pirtee ja mulla ei oikeestaan oo mitään keltasta. Jumpin ois ihan täydellinen koska palelen tosi helposti, niin ehkä ton sisässä pysyis sit lämpimänä! Voin vaan kuvitella sen tunteen talvella kun laittaa jumpinin päälle ja kaivautuu sohvalle oman kullan kainaloon (:

Henna
217/530 | 

Jospa minäkin saisin vihdoin kommettini läpi, kun se ei ole vielä onnistunut :/
Valitsisin siis tylsästi mustan! Hauska homma tässä on,että poikaystävä ei pidä haalareista yhtään. Se on siis jo hyvä syy hankkia sellainen ;)

upu
218/530 | 

navy blue on vienyt mun sydämen jo aikoja sitten, se olisi niin täydellinen istuessa mökillä meren rannalla laiturilla illalla ja katsoessa auringonlaskua. oi oi oi <3

Ankku
220/530 | 

Hei! Olen tunnetusti kaveriporukkamme vilukissa. Mikäli minä tarkenen lähteä ulos ilman takkia, toiset valittavat kuumuutta. Suomen ilmasto ei siis ole minulle paras mahdollinen asua. Varsinkaan talvisin, kun kerrospukeutuminenkaan ei riitä. Edes sisällä. Viime talvena kotivaatetukseen kuului villapuseron ja -sukkien lisäksi kaksi fleece huopaa ja iso teemuki. Olisi ihana luopua huovista ja ottaa tilalle Jumpin NavyBlue -värisenä!

lindai
221/530 | 

punainen, niin ihanan pirtsakka väri ja mikäs sen mukavampaa oli talvella istuskella punasessa jumpissa takkatulen ääressä ;) ja kaakaomuki vielä käteen. oi kun saisi ton!!

Elina
222/530 | 

Tummansininen: ihana pehmoisen tumma väri syysiltoihin, ei liian synkeä, vaan herkkä ja kaunis. Oijoi. <3

Inner beauty
223/530 | 

Ehdottomasti tuo Navyblue ! Harkitsin jo mustaakin, mutta jollain tavalla koen sen liian tummaksi ! Jumpini olisi aivan mahtava asu työmatkalle, kun töissä kumminkin on erilliset työvaateet, miten ihana olisi vain heittää tuo jumpini aamulla töihin, sen kummemmin miettimättä asuvalintaa ! Myös lukion koeviikolle tuo olisi oiva valinta, miten rentoa olisikaan tehdä tuo päällä kokeet :) Navyblue on mukavan tumma, vaaleat värit olisivat minun käytös kuitenkin heti likaisia ! Vaikka hinta ei olekaan mahdoton, koen sen olevan itselleni liian suuri ainakin tällä hetkellä ! jos tuollaisen joskus tilaisi, tarvitsisi se huimasti harkitsemisaikaa ! Joten aivan loistavaan tilanteeseen tämä kilpailu tuli ! :)

Iida
224/530 | 

Haluaisin punaisen Jumpinin koska olisi ihan himosiistiä pukeutua kirkkaanpunaiseen tollaiseen! Sukulaisillani on Pohjanmaalla peltojen (ja sääksien) keskellä ihana talo jossa varmasti käyn useamman kerran tänäkin kesänä vielä, tulisi aivan loistava fiilis oleskella tollasessa asussa esim. siellä peltojen keskellä maaseudulla :--)) olen kipeästi halunnut tuon punaisen siitä asti kun esittelit sen...

Ide
225/530 | 

Miellyin Sapphire-Jumpiniin, koska mulle tummansininen on se mikä muille on musta. Kesämökkiä minulla ei ole, mutta Jumpinin suojaan olisi ihana kietoutua kylminä syysiltoina vuokrayksiön viiman tunkeutuessa sisään. Ja talveksikaan ei välttämättä tarvitse kolmea täkkiä.

esberalda
226/530 | 

Persikkainen (peach) olisi aivan mahtava väri Jumpinille. Työskentelen lastenhoitajana ja pukeutuisin Jumpinissa töihin. Lapset ihastuisivat varmasti lempeän väriseen pukuun ja syli olisi aina täysi :)

Nunnu
227/530 | 

Valkoinen. Voin vain haaveilla siitä, kun ensin olen Helsingin tuulessa ja tuiskussa kahlannut kotiin myöhään illalla teatterilta ja esityksen jälkeinen väsymys painaa mieltä, että voisin kotona suihkun jälkeen sujahtaa valkoiseen jumpiniin ja käpertyä valkoiseen nojatuoliini lueskelemaan lehteä ja juomaan kuumaa kaakaota. Siinä häviäisi pian työn tuoma hektinen olokin ja olisi ihana pian purjehtia rentoutuneena ja lämpöisenä uneen. :)

PS. Yritin kovasti osallistua tuohon kilpailuun jo eilen, mutta kone meni aina johonkin "virhatilaan" lähetä -napin jälkeen. Pahoittelen, jos osallistumiseni olikin jo tullut perille.

Piuku
228/530 | 

Haluaisin punaisen jumpinin. Punainen on monen vuoden jälkeen löytänyt takaisin vaatekaappiini ja toi jumpin ois aivan ihana!

Niina
229/530 | 

Oma suosikkivärini on ehdottomasti tuo kirkkaan punainen! Niin piristävä ja kesäinen väri. Olen niin mukavuudenhaluinen, että oma jumpin olisi loistava vaate rönttäpäiviin, jolloin pukeutuminen ei vain kiinnosta! :)

Femma
230/530 | 

MULLEMULLE tuo punainen Jumpin! Tykkään näyttää hauskalta pukeutumisessani ja voisin naurattaa ihmisiä lähikaupassa näyttämällä ihan teletappien Pailta! x)

Jenni
231/530 | 

Suosikkini on Jumpin Black...olen jo jonkin aikaa haavelluit tuosta mutten ole raskinut sitä vielä hankkia itselleni...tahtois ton!

Saaramaria
232/530 | 

Vaaleankeltainen ihanuus sopisi täydellisesti päivetykseni pariksi, näkyyhän haalarista sentään kasvot ja jalat ja kädet :) Juuri mun väri ja mökkikin löytyy, tosin pitäisi omaani paljon muuallakin :)

Jenni
233/530 | 

Peach olisi valintani. Se piristäisi ja lämmittäisi syysaamuisin! Kun se syksykin sieltä väistämättä vielä tulee:)

ninni
234/530 | 

jos voittaisin, valitsisin ehdottomasti sinisen jumpinin! vaikka en yleensä suosi sinistä pukeutumisessani, juuri tuo sinisen sävy vangitsi heti katseeni jumpinin sivuilla :) sen lisäksi oma jumpin tulisi tarpeeseen, koska helluni astui maanantaina armeijan harmaisiin - lämpöinen haalari olisi hyvä kullan kainalon korvike kylminä syysiltoina!

ella
235/530 | 

haluaisin ehdottomasti tuollaisen punaisen jumpinin! Näyttää super söpöltä ja ihanan värikkäältä ja varmasti piristäisi mieltä kun tuollaisen päälleen laittaisi!:)

Jenu
236/530 | 

Jumpin peach ois ehdottomasti mun juttu. Koska a)en oo koskaan voittanu mitään ärrinmurrin, vaikka aina osallistun tällasiin... b)köyhänä opiskelijana mulla ei ois koskaan varaa tohon, c)asun Lapissa, joten täällä kans on noita _sääskiä_ihan_helvetisti_ joten tollanen suojapuku ois kiva ja d)meikä vaan ansaitsee sen. :)

Pus Niina sulle!

Misse
237/530 | 

Värivalintani olisi sapphire, ja valitsisin sen koska väri käy minulle ja poikaystävälleni, joten voisimme leikkimielisesti taistella haalarin herruudesta :') jaettu ilo on paras ilo.

238/530 | 

Harmaa jumpin olisi kätevä näin kissojen kanssa asustaessa - eivät turhat kissankarvat näkyisi niin selvästi. Syysiltana olisi ihana käpertyä jumpinin sisälle sylissä kaksi kissaa - joista toinen (pieni puoli norjalainen metsäkissa) tulee perheeseen ensi viikolla. Lisäksi harmaa väri olisi yhdisteltävissä monen muun värin kanssa.

evee.
239/530 | 

Punanen ! Lyhyesti ja ytimekkäästi se on paras väri, mikä on keksitty :D oon himoinnu punaista jumpinia siitä lähtien, kun päivitit ekan kerran siitä omasta smurffi-värisestäsi, mutta petyin kun silloin ei semmosta nettikaupasta löytynytkään, ajatuksena se oli täydellinen. Nyt se olis täydellinen myös käytännössä ;)

lailas
242/530 | 

tuo prison on HAUSKA, mutta purple vetää puoleensa enemmän :) täydellinen viileneviin iltoihin kotiterassilla :)

MariaM
243/530 | 

Musta se punaisen kanssa yhteen soppii, eli musta jumpin punaisten Ainojen kaveriksi kylmään kotona sijaitsevaan työhuoneeseen. Jumpin olis kyllä ihan paras kotiasuste!

manuuuu
244/530 | 

Sapphire on juuri mun väri! Ois ihan mahtava oloasu tänne metän keskelle, ku täällä jo valmiiks asutaa eikä tarvi lähtä sen kauemmas mökkeilemään :D

Suski
245/530 | 

Oi, violetti jumpin olisi herkullisin! Se olisi sopiva oloiluasu sateiseen syksyyn ja lämmittäisi kun joutuu olemaan kaukana lämmittävästä puoliskosta. Vaarana olisi vain että asuisin siinä... ;)

246/530 | 

Haluan tuon Sapphiren värisen jumpsuitin, koska olen tiimipetturi ja siirryn Elsan ja mun yök-teletappihaalarit tiimistä pois, tarvitsen siis oman teletappihaalari-tiimihaalarin! :D

Helinä
247/530 | 

Haluaisin Sapphire Jumpinin, koska safiirinväri sopii punakkaan ihooni ja maantienharmaisiin hiuksiini. Lisäksi hupun sisäosan kuosi on ihana!

Suski
248/530 | 

(Tulikohan äskeinen kommentti?) Oi, siis violetti jumpin olisi ihanin ja sopisi mahtavasti oloasuksi sateiseen syksyyn ja lämmittäisi, kun joutuu olemaan kaukana lämmittävästä puoliskosta. Vaarana olisi kai vain että saattaisin muuttaa asumaan asuun... ;)

hanna
249/530 | 

Lempparivärini olisi purple, vähän yllättävämpi kuin tavallinen musta, muttei liian räikeä, ja sopisi täydellisesti vaaleille hiuksilleni. Tavoitteenani olisi, myöskin, saada miehen mielipide kääntymään positiiviseksi, miehet eivät ymmärrä tällaisia ihanuuksia... Ja kuinka ihanaa miehen olisi puristaa naista, joka on pehmeä kuin nalle! Mökille täydellinen varuste itikoita ja kylmyyttä vastaan (miksi itikoiden pitää yrittää syödä allergiset hengiltä?), ja kaupungilla olisi mahtava nähdä ihmisten reaktiot! Olisi nimittäin pokkaa käyttää myös julkisella paikalla ;) Teekkariteemaa olisi myös mahtava kokeilla, yläosa sidottuna vyötärölle, oijoi... !

Johanna
250/530 | 

Navy Blue.

Syy: 1 v. tyttärelläni on lähestulkoon samanlainen asu. Olen aina halveksinut ihmisiä, jotka pukevat kaksosensa samanlaisiin vaatteisiin, puhumattakaan niistä, jotka tekevät lapsistaan itsensä kopioita. Mutta tämä olisi jo niin ÖVERI, että tuo asu (saati yhteneväiset jumpin'it tyttären kanssa!!) olisi kyllä lähes pakko saada :)

251/530 | 

Mä kommentoin uusiksi, koska en löydä omaani tuosta aiemmasta postauksesta, vaikka sen jo toissapäivänä postasin! Yritänkin nyt muistaa, mitä sanoin siinä.:D Lempparini on vankilakuosinen, koska haluaisin karata töistä lomalle tyylillä!

Tiia
253/530 | 

Toi harmaa olis tosi ihana! just semmonen himassa hengailu asu ja varmaan se olis hyvä kun joskus on kipeenä ja palelee koko ajan. Niin ja tietysti kylminä pakkasiltoina.. 8)

Reetta
254/530 | 

Haluaisin tuon keltasen koska se olis ihanan pirtsakka väri sekä kesällä että talvella! Jumpin varmasti helpottais näitä ikuisia ongelmia että mitä laitat kotivaatteiksi tai mitä pakkaat mökille mukaan ja mulla on semmonen IIIIISO jumpinin mentävä aukko vaatekaapissa ;)

jaanalainen
255/530 | 

Musta. Punainen olisi ihana, mutta näillä leveillä lanteilla mä näyttäisin ihan varmasti jouluomenalta. Turvallinen musta siis, kiitos kaunis!

nanna
257/530 | 

Haluaisin ehdottomasti tuon punaisen haalarin! :) Punainen on lempivärini pukeutumisessa muutenkin, joten tuo olisi siksikin täydellinen juuri minulle =)

Maukku
258/530 | 

(jumpin sapphire) koska poikaystäväni on töissä ulkomailla loppuvuoden ja tarvitsen jotain muuta mikä pitää minut lämpimänä piiiitkän talven!

Jauu
259/530 | 

Jumpin blue, ehdottomasti. On yksinkertaisesti niin kauniin pirteän värinen ! :)

Larali
260/530 | 

Jumpin purple olis ehdottomasti minun väri. Violetti on mulla sellainen syksyn väri ja olis ihana käpertyä jumpinin sisään ja juoda teetä rauhassa kynttilän valossa. :)

Viliina
261/530 | 

Punainen! Ihanan rempseä väri, muut tuntuivat jotenkin pliisuilta ja valitettavasti lempiväriäni ruskeaa ei ole. Istuisi kuin Marjaana Mantereelle.

Dairah
262/530 | 

Navyblue! Tumma sävy ois loistava koirien kanssa leikkiessä ku ei tassun jäljet paista kilometrin päähän.

my
263/530 | 

Ottaisin light yellown koska se näyttää kivalta ruskettuneena ja sopii hyvin omiin väreihin! Oon himoinnu tuommosta siitä lähtien ku sisko toi ittelleen turkista halvalla muttei aatellu siskoaan ja tuonu mulle :D ja näin äitiyslomalaisena ei oikeen kärsi laitaa 100€ "kotiasuun"..

hanna-mari
264/530 | 

prison, ehdottomasti paras ja piristävin.
raitakuosi tuo mieleen seeprat ja seeprat ovat suosikki eläimiäni.

Mippe
266/530 | 

Harmaa kuuluisi minulle, sillä siitä olisi helpoin tälläisen poropeukalon tuunata omanlainen jumppapuku! Pinssejä, haalarimerkkejä, kangastusseja... Oijjoi! Plussaa lämpöisyydestä pitkillä lentomatkoilla ja katseita keräävästä lookista. Ehkä joku katseista kuuluisi söpölle pojalle... ;)

Anni
267/530 | 

Kyllä kelpais se vaaleansininen jumpin. Yritin antaa mahdollisuuden myös punaiselle ja violetille mutta tuo sininen nyt näyttää vaan siltä että sen sisään ois kiva käpertyä ja käydä päiväunosille :-)

ppau
268/530 | 

Hupsis... Kommenttini olikin tullut, luulin ettei se tullut koska sivu toimi hitaasti ja lopulta sanoi error. :o Ei siis ollut tarkoitus kommentoida kahdesti.

kattttri
269/530 | 

sininen jumpini on vaatekaappini unelma! siniset simmut joten eikö siinä ole perustelua tarpeeksi =)

Licebelle
270/530 | 

Vaikka tuo prison houkuttelee huumorintajullaan, rakastan kuitenkin tuota punaista niin hirveästi. Se on juuri sitä punaista sävyä, joka on minun lempivärini :D Lämmin väri lämmittää jumpinin materiaalin lisäksi, ja kun siihen laittaa paksut villasukat kaveriksi ja ison mukin kaakaota, pakkasilla ei olisi mitään mahkuja päästä niskan päälle :)

Minnam
271/530 | 

Haluaisin kovasti oman Jumpinin!! Väri olisi tietenkin musta, sillä keräilen erilaisia mustia ihanuuksia! :D (Vaatekaappi täynnä pääosin vain mustia vaatteita) Jumpin kokoelmasta vielä puuttuu :(

katttri
273/530 | 

ehottomasti sininen jumpin =) sinisilmäinen on tämä tyvär joten siinä on kerrakseen perusteluja!

Kaisu
274/530 | 

Sininen jumpin olis mun ehdoton lemppari! Väri ihan vain siitä syystä, että sininen, varsinkin tuo jumpinin blue -sininen, on aina ollut lempivärejäni, hitusen (mukavuudenhaluinen) poikatyttö kun olen. Tuo päällä voisin varmasti jopa harkita, äitini termejä lainatakseni, kissailevani sängyllä kirjaa lukien, vaikka löhöily onkin vasten luontoani. Mummolassa pääsisi myös hyttysiä pakoon, ja olisi varmasti mukava päällä

Annina
275/530 | 

Värivalinta olisi Sapphire. Jumpin näyttää niin mahdottoman mukavalle että pakkohan sellainen olisi itsekin omistaa. :)

SandraPanda
276/530 | 

jumpin light yellow!
Koska sieltä se talvi lähestyy uhkaavasti ni toi lämmittäis mukavasti kylmiä syysiltoja ku oon tämmönen vilukissa!

lapland
277/530 | 

Ehdottomasti tuo punainen mikä sullakin! aivan ihana. punainen on mun lempiväri, enkä silti omista yhtään punaista vaatetta joten nyt olisi korkea aika sellainen saada :D

mzzz
279/530 | 

Sapphire, koska tajusin juuri että tuon väriset vaatteet sopivat mulle loistavasti! :D

johkat
280/530 | 

Sininen! Oli niin raikkaan kesätaivaan sininen että pomppas heti silmään. siinä saattais jopa kehdata liikkua ulkona ihmistenki ilmoilla.ehkä

elsu
281/530 | 

tuo peach on iha supersöpö, tahon!! voin vaa kuvitella miten letkeetä ja rentoo ois vaa huidella tollanen päällä!

Ex-Miehelleen Keikistellyt
282/530 | 

Punainen. Ehdottomasti. Se on samalla kertaa räväkkä ja lämpimän näköinen.
Paitsi, jos se oikeasti on käsinpestävä?!! Siinä tapauksessa sitten musta. Kumpi tahansa näistä väreistä, sulaudun sopivasti kämppääni, joka on sisustettu punaisella ja mustalla, ja ripauksella seepraa. :)

Murunmami
283/530 | 

Apua kuin vaikia valinta! Voisin ottaa vaikka kaikki mutta kun kerta vaan yhen saa valita niin ehkä se ois toi harmaa.. näyttääkin niin pehmeeltä!<3
Ja kun kerta omalla pikku tytöllänikin on kovin samantyylinen ja harmaan värinen puku niin oltasiin sitten yhdessä ihan kuin.. kaks harmaavarpusta?=)

h-
284/530 | 

SAPPHIRE, sopiva vari mokkeilyyn, kun ei jokainen likatahra nay! Saa hutiloida omaan tuttuun tapaansa ilman, etta pitaa pelata pilaavansa Jumpinin! :)

Lisbe
285/530 | 

Hei! Kiitos iihanasta blogista! Tahtoo vaaleansinisen, se olisi mukava väriläiskä melko tummaan vaatekaappiini. Haalari olisi TÄYDELLINEN oloasu!!

minigwe
286/530 | 

ehdottomasti vaaleansininen eli jumpin blue <3 tuossa asussa takuulla muistuttaisin smurffia :D
tahtoisin viimeinkin oman jumpinin sillä olen jo lähes kaksi vuotta sellaista netistä kuolannut! opiskelijantuloille nuo vaan ovat melkoisen kalliita :(
enkä koskaan ole edes voittanut mitään mistään, olisi kiva jos kerrankin osuisi arpaonni kohdalle! :)

Laesa
287/530 | 

Kyllä tuo blue miellyttää silmää eniten edelleen, vaikka uutukaisia on sen seuraksi tullutkin. Sininen olisi sekä pirteä että unimainen yhtäaikaa, joten erillistä uniasua ei tämän jälkeen tarvisi, kun on päivän jaksanut siinä jo pomppia :)

dmorf
288/530 | 

Moikka!
Haluaisin jumpinin sen käytännöllisyyden vuoksi - sitä voi käyttää kotona, mökillä, tai missä vaan. Olisin mielelläni syntymäpuvussani aina jos se vain olisi sallittua, sillä inhoan kiristäviä, hiostavia vartalonmyötäisiä vaatteita. Jumpinin alle jää tilaa hengittää.
Minun ehdoton valintani olisi musta jumpin, sillä voisin olla ehdolla 'maailman toivottomin vaatteidenlikastaja' -tittelin saamiseen, ja olen lisäksi todella laiska pesemään pyykkiä. Mustat vaatteet ovat parhautta - tahrat eivät näy, ja minäkin säästyisin (vähän pidemmäksi aikaa) pyykkäämiseltä.

Potkupuku
289/530 | 

Jos tuon Jumpin saisin niin
ilosta hihkuisin
kattoon asti pomppaisin
-ja Kiitos Kiitos huutaisin.

Jos näin onnekas oon niin väri saisi olla valkoinen tai Blue.

Sanni G
290/530 | 

Haluaisin vaaleankeltaisen Jumpinin, koska kaapistani ei löydy mitään muuta sen väristä! Lisäksi olen mielestäni liian vähän ehtinyt tänä kesänä vaan olemaan ja löhöilemään ja nauttimaan auringosta, joten ainakin talvella voisin löhöillä ja nauttia olostani tuossa haalarissa.. ja keltainen väri muistuttaisi auringosta :))

liina
291/530 | 

Punainen! Sehän on lämpimin väri ja kuulemma vaikuttaa oikeasti siiihen miten lämpötilan kokee.. :D

292/530 | 

Miun lemppariväri on ehdottomasti tuo blue, josta tulee mieleen smurffit!

Smurffijumpin lämmittäisi syksyiltojani, voisin pukea sen päälleni ruokakauppa-reissuille ja miksipä en myös koulun penkille. Niin tähän hetkeen kuin syksyyn kaipaan mukavuutta pukeutumiseen ja sitä tämän jumpinin on sanottu olevan:)

taina
293/530 | 

Navyblue on mun suosikki,koska siinä ei näkyis lika ja sitä kehtaisin käyttää ulkonakin:)

Ulriika
294/530 | 

Lempiväri on ehdottomasti Sapphire! Haluaisin haalarin, koska poikaystäväni on lähdössä vaihtoon ulkomaille ensi syksynä. Olemme olleet yhdessä 7 vuotta ja minulle tulee häntä todella kova ikävä.

Toivoisin saavani haalarin, koska sitten voisin laittaa pimeinä syysiltoina sen päälleni ja ikävöidä peiton alla! Ehkä ikäväkin hellittäisi hieman noin mukavassa ja lämpimässä haalarissa<3
2. ilmoita suosikkisivärisi kommenttiboxissa ja kerro miksi haluaisit juuri sen?

3. jätä nimimerkki ja sähköposti niille varattuihin kenttiin (mailisi ei näy muille kuin minulle).

4. vastausaikaa on 22.7. klo 12:00 asti.

Nene
295/530 | 

Ihana arvonta! Olen käynyt ihastelemassa jumpineita useaan kertaan nettisivuilla, mutta vielä en ole raaskinut klikata omaa kotiin. Olen vannoutunut kotivaatteiden käyttäjä ja tuollaista yksilöä en vielä omista. Persikan värinen olisi ihana, toisi piristystä muuten niin mustaan vaatekaappiini ja asuihini. :) saisipahan myös poikaystävä uuden syyn kiusoitella loistavasta tyylitajustani kun kulkisin tuo päällä!

Pollyanna
297/530 | 

Harmaa on sellainen kotoinen ja rauhallinen väri. Minulla on vakavaan sairauteeni liittyen liikaakin kiireitä (sairaala- ja lääkärikäyntejä), joten tuo väri olisi myös sellainen turvallinen. Ja kaulaan voisi kietaista ohuen värikkään huivin, joka tulisi hienosti esille! :)

Sann
298/530 | 

Punainen ois minun väri,käy hiusten kanssa parhaiten. Kotona tykkään käyttää väljiä vaatteita ja tuo olisi varmasti lämpöinen ja mukava.

Siinai
299/530 | 

Jumpin Blue on ehdoton lempparini sen ihanan raikkaan värin takia. Olen haaveillut omasta jumpinista ties kuinka kauan, ja varmaankin se pitää nyt tilaukseen laittaa jos ei tässä kilpailussa onnista. :)

Mielessäni jo kuvittelen kuinka löhöilen sohvalla syksyn pimeinä iltoina telkkua tuijotellen, oma sininen jumpin päälläni:)

Rosku
300/530 | 

Jumpin Sapphire olisi minun makuuni. Olisi aivan ihanaa kääriytyä suojaan sen sisään kylmänä sadepäivänä ja suojautua tulevilta talvipakkasilta hyppäämällä sen sisään.

Näytä kaikki kommentit (530)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla