Jumpinin saa tällä kertaa:

Mamait!

Voittajalle lähetetty sähköpostia :)


jumpin

jumpin

Ps. -20 euron arvoinen alekoodi on edelleen voimassa Jumpin-nettikauppaan: nelliinan

Kommentit (9)

Pupu
2/9 | 

Moi! Ei liity tähän postaukseen mitenkään (tai no, onnitellaan tähän väliin voittajaa! :) ) mutta minkäs hintainen oli se sun reiden karppitatska? Suunnitteilla samaa kokoluokkaa oleva kuva samaan paikkaan, väreillä myös. Hinnasta vaan ei ole kauheasti hajua (tottakai tosi vaikea arvioida tatuoijankin kuvaa näkemättä...), mutta haluaisin jotakin edes tietää kun niin niukalla budjetilla elelen muutenkin. Että pitääkö haave lykätä sinne opiskelujen jälkeen vasta toteutettavaksi vai kykenisikö tuista säästelemään. :D Eka tatska kyseessä.

4/9 | 

Harmi, että meni Jumpin sivu suun. Näin nimittäin jo unen missä julistit minun kommenttini voittajaksi mutta ei nämä minun enneunet näköjään ole enneunia :D Mut vielä minä tuon saan vaikka oma kulta tyrmäsikin tuon, kun ehdotin, että ostaisi synttärilahjaksi.

: ) Pirtsakka :)
5/9 | 

Sydämelliset onnittelut voittajalle hän tuli taatusti onnelliseksi :) niin minäkin olisin tullut jos voitto olisi kohdalleni osunut mutta nyt näin ehkäpä toisella kertaa kiljun riemusta :DDD

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
6/9 | 

perttu: toivotaan että saadaan lisää kisoja :)

pupu: se oli 500e eli ei mikään ilmainen, mutta ikuinen sitten senkin edestä :D hinnoittelu riippuu ihan tatskaajasta, eli kysy arvio suoraan sieltä mihin ajattelit mennä leimattavaksi :)

hanna: olen IT firmassa töissä.

jenni: hahha miehet :D mut kyl se mieskin tuolle lämpenisi kun tajuaa miten söötiltä sä siinä näyttäisit ;)

pirtsakka: toivotaan lisää kisoja tulevaisuudessa :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

7/9 | 

Voi hittolainen! Just about tunti sit tilasin jumpinin ja aloin kierteleen kaikkia juttuja hakusanalla "jumpin" sit löysin tän ja huomasin että täältä ois saanu hinnasta pois 20e... nyt ärsyttää!

Milli
9/9 | 

Moikka! Minkäs kokoinen toi sun jumpin on? Kävin testailemassa one pieceä ja siitä M-koko olisi ollut hyvä, joskin liian pitkä, mutta toi näyttää kyllä huomattavasti leveämmältä mallilta.. Tiedätkö onko one piece enemmän muotoonleikattu kun toi sun? Äh, aina yhtä hankalaa tämä nettikaupoista tilaaminen noiden kokojen kanssa! Kiitos avusta!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
Tammikuu