Tämä päivä on kulunut junassa ja Helsingissä. Ensimmäinen missio oli palaveri Olivialla, sen jälkeen kipitin Ninalle ja siitä sitten yhdessä kaupungille.

Junassa mukana bloggarin parhaat ystävät; läppäri, kännykkä ja kamera. Tietenkin. Käytän junamatkat aina tehokkaasti hyödykseni, vaikka tuohon mobiililaajakaistaan palaakin poikkeuksetta hermo.
Yllä tänään Hilfigerin silkkimekko ja Kirsi Nisonen/Cailap -nahkarusettipanta (saatu). Panta on syksyn Paradise of Madagascar -mallistoa ja varmaan sanomattakin selvää, että on todellakin minun juttuni <3
Päivän ruokavalio oli huikean terveellinen, ensin Hakaniemessä sushia (en muista mikä se paikka oli, mutta ruoka oli mahtia) ja sen jälkeen Tampereen New Yorkin lohihampurilainen. Miksi en ole ollut tietoinen, että mansesta saa noin järkyttävän hyvää lohiburgeria?!Paluumatkalla juhlin viimeistä lomapäivääni ruisleivällä ja pienellä valkkaripullolla. Yksin. Junassa. Wow mitä glamourelämää :D
 
Notta kiva minireissu näin loman lopuksi. Näin pitkästä aikaa kunnolla pian New Yorkiin karkaavaa Ninaa, löysin 17 euron hippifarkut ja nyt vietän Kumman Kaa -maraton yötä. Life is good.

Kivaa viikonloppua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

1/8 | 

Se sushipaikka oli Rice Garden. Bongasin sut siellä mut en kehdannut moikkailla kun oli tukka kampaamatta ja Crocsit jalassa, perheen kanssa kun liikuin (ja yritän kuitenkin nähdä itteni kenkäfriikkinä;) Oli hauska nähdä sut livenä. Enpä ois arvannut että oot ihan mallin mitoissa. Oon jotenkin kuvitellut sut pikku hippiäiseksi.

M
2/8 | 

Voi ei, repesin tolle otsikolle melkoisen pahasti! Ei sillä, että siinä olisi mitään hassua, mutta tuli mieleen eräs muisto.
Muutama vuosi takaperin luokkaretkellä laivalla Tukholmaan piti päästä karaokeen. Siinä lauleskeltiin (anteeksi kuulijat!) pienemmissä ryhmissä ja yksin, kunnes joku sai päähänsä, että hei, hyvänä porukkana pitää laulaa jotain yhdessäkin! No niin, yksi meni valitsemaan kappaletta ("joka me kaikki tiedetään, okei?"). Valitsija palasi, ja kertoi valinneensa kappaleen Juna kulkee. Hm? Kukaan ei tiennyt kappaletta, ei loppujen lopuksi valitsijakaan. Siinä sitten mau'uttiin varmasti todella kauniisti! :D Kaikki eri sävelen mukaan ja puolet ei edes nähnyt sanoja. Hyvä meininki kuitenkin, ja äänihän korvaa laadun!

Samalla matkalla laulettiin myös Aikuinen nainen, toki, keski-iän ollessa 15 joista poikia 9. Sopii kaikkiin tilaisuuksiin, näemmä :D

Anteeksi avautumiseni ja kivaa viikonloppua sulle!

Iina
3/8 | 

Pitääkin testata tuota lohiburgeria joskus. Chili-limeranskalaiset siellä ovat ihan parasta! Tuskin koskaan saanut yhtä kuumia ja rapeita ranskiksia <3

Hanna
4/8 | 

Ooh, täytyy käydä joku päivä kokeilemassa tota lohiburgeria. Mä oon ollut melko tyytyväinen VR:n langattomaan verkkoon, toki sekin välillä takkuilee mutta pääsääntöisesti ihan ok.

Rytsis
5/8 | 

Niin nykyäänhän junassa on VR-junaverkko, toimi ihan kohtuullisesti kun viimeksi käytin.

Essiiij
6/8 | 

Mulla tulee kauheet lahjanaruvibat tosta sun hiuspannastas :D Mut samanlainen äklösöpöpinkki puhelin löytyy minultakin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012